Το news feed μας στο Facebook πλημμύρισε με φωτογραφίες από το χιόνι, όμως μία από αυτές ήταν αληθινά ξεχωριστή: η νέα ανάρτηση της οικογένειας του Παναγιώτη Ραφαήλ, που δείχνει το αγοράκι που αγωνίζεται ενάντια στη νωτιαία μυϊκή ατροφία έξω στο χιόνι. Όπως έγραψαν οι γονείς του με φανερό ενθουσιασμό στη λεζάντα: «Πρώτη φορά ο μικρός μας ήρωας είναι αρκετά δυνατός ώστε να βγει στο χιόνι!! Ενθουσιάστηκε και χάρηκε πολύ! Όλα αυτά χάρη σε εσάς και την αγάπη σας, κάνατε τα αδύνατα δυνατά!!».

«Πρώτη φορά ο μικρός μας ήρωας είναι αρκετά δυνατός ώστε να βγει στο χιόνι!! Ενθουσιάστηκε και χάρηκε πολύ! Όλα αυτά χάρη σε εσάς και την αγάπη σας, κάνατε τα αδύνατα δυνατά!!».

Μετά τον πρωτοφανή έρανο που έδωσε την ευκαιρία στον Παναγιώτη Ραφαήλ να μεταβεί στη Βοστώνη για μια πρωτοποριακή γονιδιακή θεραπεία, οι γονείς του συνεχίζουν να μοιράζονται μέσα από τα social media στιγμές από την καθημερινότητά του, που μοιάζει όλο και περισσότερο με εκείνη ενός υγιούς νηπίου.

Να θυμίσουμε ότι λίγους μήνες πριν τον είχαν φωτογραφίσει να κάνει κούνια, γράφοντας: «Πέρυσι τέτοια μέρα φτάναμε στην Αμερική χάρη στην αγάπη σας. Ο μικρός μας Παναγιώτης Ραφαήλ συνεχίζει να δυναμώνει. Ένα χρόνο μετά τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Κάθε μέρα προσπαθεί με σκληρή δουλειά και φυσικοθεραπείες αλλά το χαμόγελο δεν φεύγει από τα χείλη του. Σας ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά, αυτή η πρόοδος οφείλεται σε σας. Να είστε όλοι καλά και να προσέχετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας!».

Δείτε τη νέα ανάρτηση για τον Παναγιώτη Ραφαήλ:

Πρώτη φορά ο μικρός μας ήρωας είναι αρκετά δυνατός ώστε να βγει στο χιόνι!! Ενθουσιάστηκε και χαρηκε πολύ! Όλα αυτά χάρη σε εσάς και την αγάπη σας, κάνατε τα αδύνατα δυνατά!!

Posted by Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ on Tuesday, February 16, 2021

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ / Facebook
 

TAGS