Στις 25 Μαρτίου, το μουσείο Getty στο Λος Άντζελες προκάλεσε τους φιλότεχνους που είναι σε καραντίνα λόγω κορονοϊού, να αναπαραστήσουν διάσημα έργα τέχνης με τα αντικείμενα που θα βρουν στο σπίτι τους. Το Getty ξεκίνησε αυτό το ευρηματικό challenge με το εξής μήνυμα στο Twitter «Σας προκαλούμε να αναδημιουργήσετε κάποιο έργο τέχνης με αντικείμενα (και ανθρώπους) στο σπίτι σας. Διαλέξτε το αγαπημένο σας έργα. Βρείτε τρία αντικείμενα στο σπίτι σας. Αναδημιουργήστε το έργο με αυτά. Και μοιραστείτε το μαζί μας».

Ήδη από την πρώτη ημέρα, εκατοντάδες ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση, ανεβάζοντας στα social media φωτογραφίες με ευφάνταστες αναπαραστάσεις αριστουργημάτων με «σπιτικά υλικά», αλλά όσο οι μέρες περνούν, η τάση εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο και ο ανταγωνισμός αυξάνεται.

Ωστόσο, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς, πολλοί από εκείνους που ανταποκρίθηκαν δεν έμειναν «πιστοί» στους κανόνες και χρησιμοποίησαν πολύ περισσότερα από τρία αντικείμενα για τις αναπαραστάσεις τους!

Αν θέλεις και εσύ να συμμετέχεις στο «φιλότεχνο challenge» το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εμπνευστείς από το αγαπημένο σου έργο, να χρησιμοποιήσεις 3 βασικά χαρακτηριστικά του πίνακα και να το κάνεις share.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο ευφανταστες δημιουργίες.

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS