Να μείνουμε σπίτι προτρέπουν οι γονείς του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ, απευθύνοντας την δική τους έκκληση για αυτοπεριορισμό για την μη εξάπλωση του κορωνοϊού. 

Με μια ουσιαστικά συγκινητική ανάρτηση στο φέισμουκ οι γονείς του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ καλούν τον κόσμο να συμμορφωθεί στις υποδείξεις του κράτους για τον κορωνοϊό, καθώς ο γιος τους ανήκει στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. 

Το μήνυμα που έχει αναρτηθεί στη σελίδα «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ» στο φέισμπουκ αναφέρει:

«Καλησπέρα σε όλους μου τους φίλους. Ξέρετε ότι θα σας ειμαι για πάντα ευγνώμων που με στείλατε στην Αμερική και κατάφερα να πάρω τη θεραπεια που θα με κάνει δυνατό. Σ' αυτη τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, θα ήθελα να σκεφτείτε όλους εμάς που είμαστε ευάλωτοι σε καθε ιό και μια απλή ίωση μπορεί να μας κάνει πολύ κακό. Ξέρω ότι θα το πράξετε και θα κάνετε το σωστό για ακομα μια φορά. Μενουμε σπίτι για να προστατευσουμε τις ευπαθείς ομάδες. Ειναι περισσότεροι από όσοι πιστεύουμε. Ας φερθουμε ώριμα και όχι επιπόλαια. Ειναι στο χέρι μας να σταματήσουμε την εξάπλωση του ιου. Εξάλλου έχουμε αποδείξει ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Με πολλή αγάπη, ο Παναγιώτης Ραφαήλ σας».

 

Δείτε την ανάρτηση: 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS