ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Οι δύο όψεις της ζωής»: Η σκυλίτσα Παλόμα, που βασανίστηκε φρικτά, υιοθετήθηκε από τον Μαυρίδη

Ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist την αγκάλιασε με αγάπη και υπευθυνότητα, αλλά νέα κτηνιατρική εξέταση αποκάλυψε έναν ακόμα αποτρόπαιο τραυματισμό της.

«Οι δύο όψεις της ζωής»: Η σκυλίτσα Παλόμα, που βασανίστηκε φρικτά, υιοθετήθηκε από τον Μαυρίδη

Η Παλόμα, το κουτάβι που έγινε γνωστό σε όλη την Ελλάδα γιατί βρέθηκε φρικτά βασανισμένο και ακρωτηριασμένο, βρήκε το καλύτερο σπίτι. Υιοθετήθηκε από τον Γιώργο Μαυρίδη, που έχει εκφράσει επανειλημμένα τα φιλοζωικά του αισθήματα: Η σκυλίτσα του, η Μόλυ, είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα κατοικίδια στη σόουμπιζ. Επιπλέον, το καλοκαίρι ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist γύρισε ένα σποτ για τη Φιλοζωική Ένωση Ηλιούπολης, παρακινώντας τον κόσμο να υιοθετήσει ένα αδεσποτάκι.

Η είδηση της υιοθεσίας της Παλόμα από τον Μαυρίδη έγινε γνωστή πριν από λίγες μέρες και τη Δευτέρα η φιλοζωική ομάδα adespotoulia Xanthis έκανε μια ανάρτηση στο Facebook με τον Γιώργο Μαυρίδη να έχει από τη μία πλευρά τη Μόλυ και από την άλλη το νέο μέλος της οικογένειάς του, την Παλόμα. «Την αγάπησε και την πόνεσε όλη η Ελλάδα. Χάρη στο Γιώργο και την Μόλυ θα συνεχίσουμε να τη χαιρόμαστε. Η Παλόμα θα μας θυμίζει τις δύο όψεις της ζωής!» έγραφε η λεζάντα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Όμως τα τραύματα της σκυλίτσας θα κάνουν καιρό να κλείσουν. Ο μαραθώνιος της θεραπείας της δεν έχει ακόμα τελειώσει, από τη στιγμή μάλιστα που νέες κτηνιατρικές εξετάσεις έφεραν στο φως έναν ακόμα φρικτό τραυματισμό από τα βασανιστήρια που υπέστη. Την επόμενη μέρα η φιλοζωική ομάδα ανέβασε μια ακόμα φωτογραφία του Μαυρίδη και της Παλόμα στον κτηνίατρο, μαζί με το παρακάτω κείμενο:

«Καλημέρα σε όλους.

»Από χθες η μικρή μας φίλη πέρασε στα χέρια του Γιώργου.

»Όσο χαρούμενοι και να είμαστε για την εξέλιξη αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ό,τι ο Γιώργος ξεκίνησε τις απαραίτητες ενέργειες για να προσφέρει στην μικρή την καλύτερη ζωή και αυτή δυστυχώς ξεκινάει από κλινικές και εξετάσεις, σύμφωνα με καθοδήγηση του κου Κοράι.

»Και λέμε δυστυχώς γιατί η μικρή έχει μεγαοισοφάγο ισοφαγικη παλινδρομιση, που σημαίνει ότι δεν μπορεί να τρώει σαν φυσιολογικό ζώο.

»Ξεκίνησε θεραπείες με κορτιζόνη για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα.

»Το πιο οδυνηρό είναι ότι το πρόβλημα το απέκτησε αφού το τέρας που την βασάνισε της έριχνε και "οξύ" μεσα στο στόμα, ναι καλά ακούσατε οξύ στο στόμα, με αποτέλεσμα να έχει αποκτήσει μια τεράστια φλεγμονή στον οισοφάγο.

»Όλο αυτό το διάστημα που η μικρή φιλοξενούταν από τον γιατρό μας τον Κοράι, της δόθηκαν οι απαραίτητες θεραπείες.

»Αλλά λόγω της έλλειψης ακτινολογικού με βάριο δεν ήταν δυνατή η σημερινή διάγνωση.

»Γνωρίζοντας ο Γιώργος την κατάσταση

»Ανέλαβε πλήρως την μικρή,

»Η οποία νοσηλεύεται.

»Για μια ακόμη φόρα αποκαλύπτει την υπευθυνότητα και την αγάπη του.

»1:Ας ευχηθούμε στον Γιώργο καλή δύναμη στον Γολγοθά του και να ξέρει ότι εμείς θα είμαστε δίπλα του σε ότι χρειαστεί.

»2: Ας ξυπνήσει επιτέλους κάποιος στην αστυνομία και να καταλάβει ότι αυτός που ρίχνει οξύ μέσα στόμα ενός σκύλου, του κόβει το πόδι, το αυτί το καίει με οξύ σε όλο το σώμα και προσπαθεί να το τεμαχίσει σε κομμάτια ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

18 Απρ 2024

Λίζερλ Αϊνστάιν: Το "κρυφό" παιδί του Άλμπερτ Αϊνστάιν που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μετά τη γέννηση

Σχεδόν 25 χρόνια μετά τον θάνατο του Γερμανού νομπελίστα (που πέθανε 18 Απριλίου 1955) αποκαλύφθηκε η ύπαρξη τρίτου παιδιού στην ζωή του.

17 Απρ 2024

57 χρόνια πριν: Οι Rolling Stones στην Αθήνα τον Απρίλη του 1967

Τέσσερις ημέρες πριν από το πραξικόπημα των Συνταγματαρχών, οι Rolling Stones άνοιγαν τον χορό των ροκ συναυλιών στην Ελλάδα. Η συναυλία τους στο γήπεδο του ΠΑΟ άρχισε κανονικά, αλλά δεν τελείωσε ποτέ.

Περισσότερα από

Stories

17 Απρ 2024

Δημήτρης Μητροπάνος: Γνώρισε τον εξόριστο πατέρα του όταν ήταν 29 χρόνων. Οι αποβολές από τα σχολεία και η πατρική σχέση με τον Ζαμπέτα

Ήταν17 Απριλίου όταν ο Δημήτρης Μητροπάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 64 ετών.

17 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

16 Απρ 2024

Η Δούκισσα Νομικού 17 χρόνια πριν: Όταν η όμορφη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ κέρδιζε το στέμμα

Τότε ήταν ένα γλυκό κοριτσάκι, φοιτήτρια ακόμα στην ΑΣΟΕΕ. Με δυσκολία κοιτούσε την κάμερα.

16 Απρ 2024

Τσάρλι Τσάπλιν:"Δεν είμαι ακριβώς ερωτευμένος μαζί της, αλλά εκείνη είναι απόλυτα ερωτευμένη μαζί μου"

Η μεγάλη αδυναμία του Τσάρλι Τσάπλιν στις ανήλικες γυναίκες. Ο Τσαρλς Σπένσερ "Τσάρλι" Τσάπλιν (Charles Spencer "Charlie" Chaplin) γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1889 στο Λονδίνο από γονείς θεατρίνους.

16 Απρ 2024

Κριστόφ: Ο τραγουδιστής του πρώτου μου μπλουζ

Ήυαν ο ερμηνευτής που "χόρεψε" μαζί του κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. "Οh! Mon Amour"

15 Απρ 2024

Ζαν Πολ Σαρτρ: "Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες"

Ο μπουρζουά φιλόσοφος που περιφρόνησε τους μπουρζουάδες και το βραβείο Νόμπελ πέθανε σαν σήμερα.

15 Απρ 2024

Γιάννης Φέρτης: Η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους

Η σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση.

15 Απρ 2024

Γιάνης Φέρτης-Ξένια Καλογεροπούλου : Ο γάμος στο γραφικό εκκλησάκι 60 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 60 χρόνια πριν!

15 Απρ 2024

Το ζευγάρι που επέλεξε να πεθάνει μαζί: Η αληθινή ιστορία αγάπης του Τιτανικού

"Παιδί μου πες στη μητέρα σου ότι την αγαπώ". Μια τραγική ιστορία αγάπης,πριν το ναυάγιο του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού.

14 Απρ 2024

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος 26 ετών στην πρώτη του θεατρική εμφάνιση

"Όταν η μητέρα του αντιλαμβάνεται την αλήθεια, δηλώνει στον νεαρό Διονύση ότι θα τον αποκληρώσει". Σαράντα χρόνια χωρίς τον σπουδαίο ηθοποιό.