Ο Απρίλιος φέρνει ελπίδα και αισιοδοξία και το «Stars System» καλωσορίζει τον πιο τυχερό μήνα της άνοιξης, με ερωτικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο ζωδίου! Η Άση Μπήλιου αναφέρει όλες τις όψεις, που σχηματίζονται μέσα στον μήνα και εξηγεί σε ποιους τομείς θα έχουμε τύχη, ανάλογα με το ζώδιο και το δεκαήμερο, που εκπροσωπούμε.

Αν δεν γνωρίζετε το δεκαήμερο του ζωδίου και του ωροσκόπου σας, μπείτε στο asibiliou.gr για να το μάθετε με ακρίβεια. Στον Απρίλιο ανήκουν μερικές από τις πιο τυχερές ημέρες της άνοιξης, που ευνοούν τα νέα ξεκινήματα, αλλά και τους κεραυνοβόλους έρωτες.

Πάρτε μολύβι και χαρτί για να σημειώσετε όλες τις ευνοϊκές ημέρες του Απριλίου και να ξέρετε πότε οι πλανήτες είναι «σύμμαχοι» στα σχέδια σας. Αλλά, βέβαια, υπάρχουν και κάποιες απαιτητικές ημέρες, που κρύβει ο μήνας και θα πρέπει να τις γνωρίζουμε για να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Σε ποιον τομέα θα δεχθεί εύνοια το κάθε δεκαήμερο ζώδιου; Ποιοι θα αφήσουν πίσω τους τις δυσκολίες; Ποιοι θα γνωρίσουν τον μεγάλο έρωτα και ποιοι θα δώσουν όρκους αιώνιας αγάπης; Ποιες ημερομηνίες είναι θετικές για νέα ξεκινήματα και ποιες ευνοούν τις ερωτικές σχέσεις;

 

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS