ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος «μαγειρεύει» μπαλοτίνα παγκολίνο και ζελέ νυχτερίδας για τον Φοίβο Δεληβοριά

«Η Ταράτσα του Φοίβου» ανοίγει ξανά τις πόρτες της και η πρώτη ιντερνετική διαφήμιση είναι ότι πιο καυστικό θα δεις σήμερα.

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος «μαγειρεύει» μπαλοτίνα παγκολίνο και ζελέ νυχτερίδας για τον Φοίβο Δεληβοριά

Στο σύμπαν της Ταράτσας του Φοίβου ο κορονοϊός δεν έχει υπάρξει ποτέ. Τουλάχιστον ακόμα.

Στην πρώτη διαδικτυακό σποτάκι για το νέο ξεκίνημα της Ταράτσας (που θα γίνει στις 24 Ιουλίου στο Άλσος στο Πεδιό του Άρεως) ο Φοίβος Δεληβοριάς έχει μαζέψει για φαγητό τους πιο στενούς του συνεργάτες, για να τους ευχαριστήσει για τα τρία χρόνια συνεργασίας.

Το κλίμα είναι εορταστικό και ο τραγουδοποιός δίνει ευχές για το 2020: «Να είναι μία ωραία χρονιά, γεμάτη υγεία, γεμάτη δημιουργία, να θέατρα να είναι γεμάτα, και, τι να πω, να μην μας δουν τα σπίτια μας» - σε ένα καυστικό σχόλιο των όσων περάσαμε στο πρώτο μισό αυτής της δύσκολης χρονιάς.

Και για το τέλος τους επιφυλλάσει μία μεγάλη έκπληξη. Ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει μαγειρέψει αποκλειστικά για αυτούς ένα διαφορετικό πιάτο. Ταλιατέλες από παστινάκι, μπαλοτίνα παγκολίνο (το άγριο θηλαστικό,από το οποίο εικάζεται ότι ξεκίνησε η διασπορά του κορονοϊού στην Κίνα) και ζελέ από κοκκαλάκια νυχτερίδας. Ο Φοίβος Δεληβοριάς δοκιμάζει και αναφωνεί ενθουσιασμένος: «Καλά, σκοτώνει».

Δείτε το βίντεο.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

05 Ιαν 2026

Οι νικητές των Critics Choice Awards 2026

Ποιοι απέσπασαν τα πρώτα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά βραβεία της χρονιάς.

05 Ιαν 2026

Critics Choice Awards 2026 | Οι νικητές της βραδιάς

Ποιοι ξεχώρισαν στα πρώτα βραβεία της μικρής και μεγάλης οθόνης της σεζόν.

Περισσότερα από

Stories

04 Ιαν 2026

Όταν η Τζένη Μπαλατσινού έπαιζε στην "Λάμψη" πριν 34 χρόνια

Μάλλον δεν το θυμάται κανείς, αλλά η Τζένη Μπαλατσινού υποδυόταν αυτόν τον ρόλο από το 1992 έως το 1993.

02 Ιαν 2026

#theaftertaste | Η speakeasy παράσταση που δεν παίζεται σε θέατρο και μία ασύγκριτη ελληνική γαστρονομική εμπειρία στο κέντρο της πόλης

Ο Νίκος Κοντομήτρος ξεχωρίζει, για τρίτη χρονιά, όσα είδε, δοκίμασε, άκουσε και ευχαριστήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.

31 Δεκ 2025

Άποψη | Η Μεγάλη Χίμαιρα: Είδαμε τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς πριν από την πρεμιέρα στο ERTFLIX

Το εμβληματικό μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση μεταφέρεται στη μικρή οθόνη με μία τολμηρή κινηματογραφικής αισθητικής σειρά, στην οποία κάθε συναίσθημα και χαρακτήρας βρίσκουν τη θέση τους.

31 Δεκ 2025

Οι κλασικές Πρωτοχρονιές της τηλεόρασης - Πώς έκανε ρεβεγιόν η showbiz από το 1960 και μετά;

Από το 1960 στην ελληνική τηλεόραση άλλαξαν πολλά ή μήπως όχι;

30 Δεκ 2025
30 Δεκ 2025

Το κοριτσάκι με τα σπίρτα | Το κλασικό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν σε μία σύγχρονη εκδοχή για μικρούς και μεγάλους

Η Βάσια Αργέντη ενορχηστρώνει ένα ελπιδοφόρο μιούζικαλ και μία απολαυστική χριστουγεννιάτικη ιστορία, βασισμένη στο διαχρονικό παραμύθι.

30 Δεκ 2025

49 χρόνια πριν: Ο Βλάσσης Μπονάτσος και η απίθανη ομοιότητά του με τον Μικ Τζάγκερ

Μια φωτογραφία που μας γυρνά 49 χρόνια πριν στα ανέμελα, χαρούμενα χρόνια.