Η αμφιλεγόμενη εμφάνιση της Ελενης Φουρέιρα στα VMA, δεν έμεινε ασχολίαστη από ειδήμονες και μη στα γραφεία του Fashion κόσμου της Ελλάδας. Η νεαρή τραγουδίστρια, φόρεσε -σε μία από τις εμφανίσεις της- ένα λευκό φόρεμα με την υπογραφή της Οurania Kay. Το ίδιο φόρεμα ωστόσο είχει φορέσει το 2012 το Top Model Anja Rubik στην Metropolitan Opera στην Νέα Υόρκη. Το φόρεμα έχει σχεδιάσει ο Anthony Vaccarello

Η Anja Rubik με Anthony Vaccarello το 2012
Η Φουρέιρα με Ourania Kay το 2016

 

Έξαλλος ο Βασίλειος Κωστέτσος, που αναγνώρισε την αντιγραφή, ανέβασε αμέσως στη σελίδα του στο Facebook, τις φωτογραφίες γράφοντας:

«Σχέδια...& Εξυπηρετούν Τις Ελληνικές Κοπιες!Την Μια Πίσω Απο Την Αλλη....!

Τυπου Υποστηρίζουμε Τα Ελληνικά Προϊόντα...(Κοπιες)....Δεν ξέρω ουτε με ενδιαφέρει ποίου κόπια Ειναι!Μου Ειναι Παντελώς Αδιάφορο!...

Ουτε Σαφώς εχω κάτι με την Φουρεϊρα η οποία μου είναι κατα τα αλλα Πολυ συμπαθής!Άσχετα Βεβαια Αν Θαπρεπε Ναναι & Ποιο Ενημερωμένη Απο Τον "περίγυρο"Της Στο Τι...Φοράει!... Ομως Βρίσκω Τραγικό Οτι μια Ζωη Μοδα Δεν Θα Υπάρξει Στην Ελλάδα Γιατι Η Ξενομανία & Η Λατρεία Της Αντιγραφής Μονοπωλούν Σε ΟΛΟΥΣ Τους Τομείς!..

Η Εποχή Του BURDA Ανήκει Στις Μαμάδες που Κάποτε Ανήγαγε Φιγουρίνια Να Αντιγράψουν Ξένη Μόδα Γιατι Δεν Υπήρχε Μόδα...Τωρα Ειμαστε Στο 2016!!!!!Ας Πάνε Στα Χωριά Τους Λοιπον ΟΛΟΙ Αυτοι Που Το Παίζουν Σχεδιαστές & Σχεδιάστριες & Ας Αφήσουν Αυτη Η Χώρα Να Παει Μπροστα!Ας Τους Χαίρονται!ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ANTHONY VACCARELLO ΤΟ ΞΕΡΕΙ....;Και Οπως ΕΙΠΑ...Αλλο Madonna....& Αλλο ΚουλάDonna!» 

TAGS