Από την στιγμή που ο κόσμος μπήκε σε καραντίνα και η τηλεργασία έγινε νόρμα, μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε πως είναι στο εσωτερικό τους τα σπίτια των αγαπημένων (ή και όχι τόσο) διάσημων προσωπικοτήτων. Με τα instagram live και τις βίντεοκλήσεις να υπάρχουν σε αφθονία, προσφέρεται μια οπτική πρόσβαση  στο background των πολυτελών σπιτιών πολλών επωνύμων, από βίλες ηθοποιών στην Καλιφόρνια μέχρι το εσωτερικό της εξοχικής βασιλικής κατοικίας Anmer Hall του πρίγκιπα Ουίλιαμ.  

Αυτή την παρατήρηση των διάσημων σπιτιών πήγε ένα βήμα πιο μακριά ένα ζευγάρι, ο Claude Taylor και η Jessie Bahrey που είχαν την έμπνευση να δημιουργήσουν έναν καινούργιο λογαριασμό στο Twitter με τίτλο Room Rater @ratemyskyperoom ο οποίος βαθμολογεί -με αυστηρότητα- το εσωτερικό των σπιτιών. Εκεί δίνουν την βαθμολογία τους για τη διακόσμηση των προσωπικών χώρων που ανήκουν σε celebrities όπως η Μισέλ Ομπάμα και ο Τζίμι Φάλον, συνοδεύοντας την κάθε κρίση με καυστικά σχόλια και τα απαραίτητα screenshots.

Πιο συγκεκριμένα έχουν σχολιάσει πάρα πολλά σπίτια, και όσο περνάει ο καιρό ο λογαριασμός λαμβάνει τρομερή δημοτικότητα αφού πάνω από 138.000 ακόλουθοί του Room Rater παρακολουθούν με ευλάβεια τα σχόλια τους.

«Σκοπός μας ήταν απλά να ψυχαγωγηθούμε όσο μένουμε στο σπίτι μας,» δήλωσε ο Claude «Ξαφνικά έχουμε μία περίεργη οικειότητα με πολιτικούς, τραγουδιστές και ηθοποιούς που μας δείχνουν τις κουζίνες και τα σαλόνια τους και αυτό είναι αντικείμενο μεγάλης ανάλυσης.»

Ένα δείγμα των βαθμολογιών του Room Rater μπορείς να δεις παρακάτω. «Ζεις σε ένα σπίτι για Χόμπιτ, αλλά τουλάχιστον τα παιδιά σου είναι αξιολάτρευτα,» είναι ένα από τα σχόλια που θα βρεις στο Room Rater, το οποίο απευθύνεται στον τηλεπαρουσιαστή Τζίμι Φάλον. Τουλάχιστον οι κόρες του Frances Cole και Winnie κατάφεραν να του εξασφαλίσουν ένα 7/10.

Από την άλλη, η Μισέλ Ομπάμα τα πήγε πολύ καλύτερα, καταφέρνοντας να πιάσει το 9/10 για το ντεκόρ του δωματίου της. «Κομψό, ελεγκάντ, κλασικό,» ήταν η επίσημη κριτική.

Και ποιος πήρε άριστα; Η τραγουδίστρια Μελίσα Έθεριτζ. Σημειώνοντας «Το πιο ροκ σπίτι! Και το εξώφυλλο του «Refugee» ήταν υπέροχο. 10/10

Φυσικά ο πρίγκιπας Χάρι. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, μόνο το απόλυτο 10/10.

Αυτός που δεν τα πήγε τόσο καλά είναι ο Μπόρις Τζόνσον για τον οποίο γράφουν «Φαίνεται να έχει επιβιώσει παρά τις πολιτικές και τις προσπάθειές του να μην το κάνει.» 0/10

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS