Μια τρομακτική καταγγελία κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Η Μαρία Αλεξάνδρου, μετά τη δημοσίευση της μαρτυρίας της στην Espresso συνοδεία μιας σειράς φωτογραφιών, όπου απεικονίζεται κουρεμένη άτσαλα και γεμάτη μώλωπες, υποστήριξε και στην Τατιάνα Στεφανίδου ότι πριν από έναν χρόνο έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και κακοποίησης

Το μοντέλο και πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών είπε: «Είμαι συντετριμμένη απ’ αυτό. Εύχομαι να τιμωρηθούν από τη δικαιοσύνη, άλλωστε και γι’ αυτό δημοσιοποίησα τις φωτογραφίες αυτές ώστε να μην κυκλοφορούν τέτοιοι άνθρωποι ελεύθεροι».

Η Αλεξάνδρου συνέχισε λέγοντας ότι την απήγαγαν με ένα μαύρο τζιπ από την Τσιμισκή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κάτω από το σπίτι ενός φίλου της. «Με παρακολουθούσαν, μου την είχαν στημένη και με πήγαν σε ένα χαντάκι απόμερα. Ήταν πρωί, ξημερώματα. Μπήκα τρομοκρατημένη στο αμάξι τους, ήταν πολλοί και είχαν και άντρες μαζί τους. Οι γυναίκες με ζήλευαν απεριόριστα, είχα δεχτεί απειλητικά μηνύματα καιρό πριν, αλλά δεν τα είχα πάρει τόσο στα σοβαρά».

«Με παρακολουθούσαν, μου την είχαν στημένη και με πήγαν σε ένα χαντάκι απόμερα. Ήταν πρωί, ξημερώματα. Μπήκα τρομοκρατημένη στο αμάξι τους, ήταν πολλοί και είχαν και άντρες μαζί τους».

Όπως υποστήριξε στη συνέχεια η ίδια: «Με μαχαίρωσαν στην κοιλιά, έχω μια ουλή, μετά προχώρησαν σε διαδικασίες κουρέματος, κακοποίησης, λεκτικής βίας. Το πιο συνταρακτικό ήταν ότι ήμουν πεσμένη κάτω στο δάπεδο και με χτυπούσαν αλύπητα στο κεφάλι με τα παπούτσια τους και με έσυραν στο δρόμο και μου έσκισαν τα ρούχα, αφού πρώτα με είχαν κουρέψει».

Η Αλεξάνδρου πρόσθεσε τα εξής: «Αιμόφυρτη έφυγα από το χαντάκι, μου έκλεψαν την τσάντα, το κινητό μου, τα πάντα. Έκανα ωτοστόπ και με πήγαν στο Τμήμα Νέων Επιβατών, έδωσα την κατάθεσή μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS