Και ενώ σύσσωμη η παγκόσμια κοινή γνώμη παρακολουθεί τον νέο κύκλο εχθροπραξιών ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη, μία φωτογραφία μικρών παιδιών γίνεται viral προκαλώντας ανατριχίλα και συγκίνηση σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Μετά τους βομβαρδισμούς των Σιωνιστών στη Λωρίδα της Γάζας στις 10 Μαΐου, βομβαρδισμοί που κόστισαν τη ζωή σε πάνω από 200 ανθρώπους, ανάμεσα στους οποίους και πολλά παιδιά, το κλίμα ανάμεσα στις δύο χώρες είναι τεταμένο.

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα απελπισίας, θρήνου και δοκιμασίας των ανθρώπινων δυνάμεων, μία παρέα παιδιών μας δείχνει ότι η ζωή οφείλει να συνεχιστεί με κάθε κόστος. Η φωτογραφία από το πάρτι γενεθλίων του μικρού Παλαιστίνιου, περιτριγυρισμένου από τους φίλους του στα συντρίμμια της Γάζας, ανέβηκε πριν λίγες ώρες στο Twitter και έκτοτε έχει συγκεντρώσει πάνω από 56.000 likes ενώ περίπου 15.000 χρήστες την έχουν κάνει retweet.

«Η ζωή και η αγάπη συνεχίζονται», έγραφε η συνοδευτική λεζάντα της φωτογραφίας, με τον Μοχάμεντ Ζανούν να είναι ο άνθρωπος που την τράβηξε και τον Καλίντ Μπεντούν να την ανεβάζει τελικά στα social media.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία: Reuters

TAGS