Η Σαρλίζ Θερόν είναι γνωστή υπέρμαχος του κινήματος #me too και μιλά συχνά για την ενδυνάμωση και στήριξη της φωνής των γυναικών. Αυτό έκανε και τώρα, όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην γαλλική τηλεόραση «την είπε» δημόσια στον παρουσιαστή, ο οποίος έδωσε ένα πεταχτό φιλί στη διερμηνέα της. 

Η Σαρλίζ Θερόν έδειξε ευθέως την ενόχλησή της για τον παρουσιαστή, Cyril Hanouna. Μπορεί μεν να διατήρησε το χαμόγελό της, όπως αρμόζει στο σταριλίκι της, αλλά τον κατακεραύνωσε με την ατάκα της: «Ίσως να ρωτούσες την επόμενη φορά;» πρότεινε δεικτικά η σταρ αμέσως μετά την αμήχανη στιγμή.  

Ο ηθοποιός, Σεθ Ρόγκεν, ο οποίος καθόταν δίπλα της έδειξε να συμφωνεί, ενώ ο παρουσιαστής φάνηκε να τα χάνει, για λίγο. Δεν το περίμενε, σίγουρα.   

Το βίντεο έγινε viral στη Γαλλία και στη συνέχεια σε ολόκληρο τον πλανήτη και οι χρήστες των σόσιαλ μίντια πλημμύρισαν το διαδύκτιο με επαίνους για τη Θερόν. 

«Ούσα διερμηνέας και γυναίκα, εκτιμώ πραγματικά αυτό που είπε η Θερόν όταν ο τηλεοπτικός οικοδεσπότης φίλησε τη γυναίκα», έγραψε μια χρήστης στο τουίτερ. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που κατηγόρησαν τον παρουσιαστή για σεξιστική συμπεριφορά.    

Αυτή, όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο οικοδεσπότης και η εκπομπή έχουν δεχθεί κριτική. Ένα προηγούμενο περιστατικό το 2016 περιλάμβανε έναν άνδρα, ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος, και φίλησε τα στήθη μιας γυναίκας χωρίς τη συγκατάθεσή της, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες υπέβαλλε αργότερα καταγγελία για σεξουαλική επίθεση.    

Απ' ότι φαίνεται σε αυτό το πλατό συνηθίζουν τα φιλιά χωρίς συγκατάθεση. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS