Πώς θα μας επηρεάσει η Ηλιακή έκλειψη στις 14 Δεκεμβρίου και τι αλλαγές θα φέρει στη ζωή μας η Μεγάλη Σύνοδος Δία – Κρόνου, που θα πραγματοποιηθεί στις 21/12. Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη, μας καλεί να κλείσουμε κάποια κεφάλαια σε διαφορετικούς τομείς, ανάλογα με το ζώδιο μας, και να κάνουμε χώρο για νέα πράγματα και νέες καταστάσεις στη ζωή μας.

Πρόκειται για μια Ηλιακή έκλειψη με έντονους κραδασμούς σε θέματα πολιτικής, διεθνών σχέσεων, παιδείας, νόμων, ιδεολογικών και θρησκευτικών αντιπαραθέσεων. Το κλίμα δυναμιτίζεται περισσότερο από την πορεία του Ερμή στον Τοξότη, που ευνοεί τις εξτρεμιστικές απόψεις και τον φανατισμό. Όσο για τη Μεγάλη Σύνοδο Δία – Κρόνου στον Υδροχόο, η επιρροή της θα διαρκέσει τα επόμενα 20 χρόνια και θα μας δώσει μια πρόγευση των τεράστιων εξελίξεων, που θα πρέπει να περιμένουμε.

Σε ποιους τομείς η ανθρωπότητα θα σημειώσει πρόοδο και ποιοι είναι οι κίνδυνοι αυτής της συνάντησης κορυφής των πλανητών; Με ποια «κατάρα» συνδέεται η Μεγάλη Σύνοδος Δία – Κρόνου στις εκλογές των Προέδρων της Αμερικής;

 

Δείτε όσα είπε για το κάθε ζώδιο:

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS