Η μητρική αγάπη είναι απίστευτα δυνατή, όχι μόνο στον άνθρωπο αλλά και στο ζωικό βασίλειο. Και ο δεσμός που μπορεί να δημιουργηθεί αυθόρμητα ανάμεσα σε δύο μαμάδες, απαράμιλλος, ακόμα και αν προέρχονται από διαφορετικά είδη. Δεν έχει σημασία αν δεν μιλούν την ίδια γλώσσα: αρκεί ένα βλέμμα για να συνεννοηθούν.

Αυτό επιβεβαιώνει ένα νέο, τρυφερό βίντεο που έγινε παγκοσμίως viral, από ζωολογικό κήπο της Βοστώνης. Όταν τον επισκέφτηκε μια οικογένεια με νεογέννητο και η μητέρα, Εμελίνα Όστιν, πλησίασε το τζάμι με το ενός μηνός μωρό της, από την άλλη πλευρά του γυαλιού ήρθε ένας θηλυκός γορίλας, η Κίκι.

Η Κίκι από την αρχή εκδήλωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το μωρό, κοιτώντας το επίμονα και δείχνοντάς το με το δάχτυλό της. Δεν έλεγε να απομακρυνθεί από κοντά του. Η κορυφαία στιγμή είναι όμως όταν έφερε και το δικό της παιδί, τον 7 μηνών Πάμπλο, να γνωριστεί με το μωρό των ανθρώπων, σαν να είχαν οργανώσει βρεφικό playdate.

Το όλο σκηνικό κατέγραψε με την κάμερα ο σύζυγος της Εμελίνα, Μάικλ Όστιν, που σχολίασε σχετικά: «Η Κίκι μάς μιλούσε με τα χέρια. Ο Πάμπλο σε κάποια φάση κόλλησε το πρόσωπό του στο τζάμι και η μύτη του άγγιξε εκείνη του μωρού. Και η γυναίκα μου και εγώ δακρύσαμε».

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

φωτό: YouTube / screenshot
 

TAGS