Το σχέδιο της αγγλικής κυβέρνησης για «ανοσία της αγέλης» απέτυχε παταγωδώς, οι πολίτες έχουν πλέον συνειδητοποιήσει την σοβαρότητα του κορονοϊού, ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον βρίσκεται για τρίτη ημέρα στην εντατική και η Μεγάλη Βρετανία είναι αντιμέτωπη με μία από τις σημαντικότερες κρίσεις στην μοντέρνα ιστορία της, καταγράφοντας εκατοντάδες νεκρών σε καθημερινή βάση από τη νόσο.

Η βασιλική οικογένεια παίζει τον δικό της ρόλο σε όλο αυτό, στέλνοντας μηνύμα ενότητας και αισιοδοξίας, με τα πιο αγαπημένα μέλη της, την Κέιτ Μίντλετον και τον Ουίλιαμ να δουλεύουν από το εξοχικό τους σπίτι, προσπαθώντας να στηρίξουν εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Ανάμεσα τις προτεραιότητες τους μία τάξη παιδιών δημοτικού, τα οποία παρακολουθούν αναγκαστικά ένα ειδικό πρόγραμμα διδασκαλίας σε ένα σχολείο του Λανκασάϊρ, καθώς οι γονείς τους, οι οποίοι εργάζονται ως γιατροί και νοσηλευτές αδυνατούν να τα φροντίσουν.

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ έκαναν μία βιντεοκλήση έκπληξη στους μικρούς μαθητές του σχολείου, συνομιλώντας μαζί τους, γνωρίζοντας τους και σχολιάζοντας τις ζωγραφιές τους στις οποίες απεικονίζονται οι γενναίοι γονείς τους που δίνουν τη δική τους μάχη στο εθνικό σύστημα υγείας.

Δείτε το βίντεο.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS