Το «Stars System» είναι αφιερωμένο στον έρωτα. Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η Άση Μπήλιου κάνει τις ερωτικές προβλέψεις για την άνοιξη και αναλύει τις πλανητικές όψεις των επόμενων μηνών και την επιρροή τους στα δεκαήμερα των ζωδίων. Ακόμη, αναφέρει όλα τα θετικά διαστήματα, αλλά και τις «επικίνδυνες» ημερομηνίες, που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις της ερωτικής μας ζωής.

Η γνωστή αστρολόγος εξηγεί ότι ο πιο σημαντικός παράγοντας στη διαμόρφωση των ερωτικών σχέσεων για το 2021 είναι η κυρίαρχη όψη του τετραγώνου Κρόνου - Ουρανού. Η όψη πραγματοποιείται πρώτη φορά στις 17/2 και έπονται άλλες δύο μέσα στη χρονιά. Ο Κρόνος επιζητά τη δέσμευση, τη σταθερότητα και την αφοσίωση στις σχέσεις, ενώ ο Ουρανός επιζητά την ανεξαρτησία, την ελευθερία και θέτει ως προαπαιτούμενο -ακόμη και στον έρωτα- τη φιλία. Η συγκεκριμένη όψη μας καλεί να δούμε σε βάθος το πώς προσεγγίζουμε τον έρωτα, αν εκχωρούμε την ελευθερία μας στους άλλους, αν κάνουμε εξαρτητικές σχέσεις ή αν φοβόμαστε τη δέσμευση και τη συντροφικότητα.

Επίσης, αναλύει διεξοδικά τη Σεληνιακή έκλειψη της άνοιξης, η οποία πραγματοποιείται στις 26/5 στο ζώδιο του Τοξότη, αλλά και τη συμβολή της Αφροδίτης, του Άρη και του Δία στη δημιουργία σχέσεων και στην εξέλιξη τους.

Ποια ζώδια επιστρέφουν σε πρόσωπα από το παρελθόν, ποια αποφασίζουν να δεσμευτούν και ποια μπλέκουν σε καρμικές καταστάσεις; Ποιες είναι οι θετικές περίοδοι για νέες γνωριμίες και πότε δεν πρέπει να επενδύσουμε σε έρωτες, που βασίζονται στην εξιδανίκευση;

 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS