Η πιο συγκινητική ιστορία στον νέο κύκλο MasterChef 4 είναι η ιστορία ζωής που αφηγήθηκε στο δεύτερο επεισόδιο η 36χρονη Κατερίνα, με καταγωγή από την Πρέβεζα, η οποία μεγάλωσε στη Γερμανία.

Ετοιμάζοντας βελουτέ κολοκύθας με σοταρισμένες γαρίδες, μίλησε για τη γιαγιά της, «μια υπέροχη γιαγιά», στην οποία χρωστάει σήμερα αυτό που είναι. «Είμαι σίγουρη ότι κάπου εκεί ψηλά χαίρεται αυτή τη στιγμή».

Η Κατερίνα μεγάλωσε σε μια πόλη κοντά στο Ανόβερο και μικρή ήταν πολύ καλή μαθήτρια και ονειρευόταν να σπουδάσει νομική. Όμως στα 14 χρόνια έφυγε από το σπίτι της και αναζητώντας ένα επάγγελμα που θα της απέφερε άμεσο κέρδος, έγινε κομμώτρια. Για να βιοποριστεί, έκανε τρεις δουλειές ταυτόχρονα. «Έχω κάνει λάντζα, έχω δουλέψει υποδοχή, έχω καθαρίσει...».

Στο παρελθόν χλεύαζε όσους έλεγαν ότι είχαν πάθει υπερκόπωση, μέχρι που συνέβη και στην ίδια. Τότε, «αναθεώρησα κάποια πράγματα και αποφάσισα να κάνω κάτι τελείως κόντρα, επειδή το αγαπάω». «Δεν ήξερα καν πια είμαι, είχα πιάσει πάτο» θυμάται σήμερα η Κατερίνα. Έτσι η προσωπική διαδρομή της την οδήγησε στην τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής, όπου όταν βρέθηκε μπροστά στους κριτές παραδέχτηκε ότι αισθάνεται δέος.

Δείτε τη μαρτυρία της, υπόδειγμα θέλησης:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS