Άση Μπήλιου φιλοξενεί τον αστρολόγο Γιώργο Πανόπουλο στο πλατό της εκπομπής «Stars System» και δίνουν μια πρώτη «γεύση» για τη νέα χρονιά. Αναλύουν όλες τις πλανητικές όψεις και την επιρροή τους στους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου και αποκαλύπτουν για ποιους θα είναι η τυχερή τους χρονιά και ποιοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σε συγκεκριμένους τομείς.

Η νέα χρονιά στο ξεκίνημα της «σημαδεύεται» από απαιτητικές και δύσκολες όψεις, που χρειάζονται την προσοχή από όλους μας, καθώς μπορεί να συνοδευτούν από γεγονότα που θα ανατρέψουν την αίσθηση σταθερότητας, τόσο στην προσωπική μας ζωή, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ωστόσο, όσο περνούν οι μήνες η κατάσταση εξομαλύνεται και οι θετικές όψεις κάνουν την αισιοδοξία και την τύχη συνοδοιπόρο σε πολλούς εκπροσώπους του ζωδιακού. Η Άση Μπήλιου αποκαλύπτει ποια ζώδια έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνουν ένα γάμο μέσα στο 2020, ποια θα ερωτευτούν σφόδρα, ποια θα αποκτήσουν απόγονο και ποια θα δουν τις οικονομικές τους αποδοχές να πολλαπλασιάζονται.

Δείτε το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο: 

 

Πηγή: StarTvGreece

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS