Ήταν Ιούλιος του 2012, όταν η 15χρονη Μυρτώ βρέθηκε με την οικογένειά της στην Πάρο για διακοπές. Μία βόλτα της σε βραχάκια προκειμένου να θαυμάσει καλύτερα τη θάλασσα έμελλε να αποβεί μοιραία. Λίγες ώρες μετά, η μητέρα της την βρήκε κακοποιημένη και τραυματισμένη. Ο 24χρονος Πακιστανός Αχμέτ Βακάς επιτέθηκε στην κοπέλα, αρχικά για να της κλέψει το κινητό και στη συνέχεια να τη βιάσει. Τα πράγματα πήραν ωστόσο ακόμα πιο άγρια τροπή, όταν εκείνος την τραυμάτισε στο κεφάλι με πέτρες και την άφησε ολομόναχη να πεθάνει.

Ο 24χρονος Πακιστανός Αχμέτ Βακάς επιτέθηκε στην κοπέλα, αρχικά για να της κλέψει το κινητό και στη συνέχεια να τη βιάσει. Τα πράγματα πήραν ωστόσο ακόμα πιο άγρια τροπή, όταν εκείνος την τραυμάτισε στο κεφάλι με πέτρες και την άφησε ολομόναχη να πεθάνει.

Έκτοτε, ξεκίνησε ο απίστευτος γολγοθάς της Μυρτώς και της οικογένειάς της. Η κοπέλα, η οποία υπέστη πολλαπλές κακώσεις και εγκεφαλική βλάβη, είναι πλέον ανήμπορη να μιλήσει ή να περπατήσει. Καθηλωμένη στο καροτσάκι της βλέπει τα χρόνια να περνούν και τους συνομηλίκους της να χαίρονται τη ζωή τους.

Εμφανώς φορτισμένη η μητέρα της Μαρία Κοτρότσου έγραψε κάποια λόγια στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, με αφορμή τα εννέα χρόνια από τη φρικτή επίθεση στην κόρη της.

«Μυρτώ μου. 9 χρόνια… πέρασαν από εκείνη την μέρα που σε είδα να περπατάς για τελευταία φορά. 9 χρόνια… πέρασαν και δεν άκουσα την φωνή σου που τιτίβιζε ασταμάτητα».

Δείτε την ανάρτηση παρακάτω:

Κεντρική φωτογραφία: Facebook: Maria Kotrotsou

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS