ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Βγάλαμε τις άδειες γάμου με τον Αντώνη Τρίτση, έφτιαξα το νυφικό και σε μια εβδομάδα πέθανε"

"Έχω κάνει 2,5 γάμους" είχε πεί η Μιμή Ντενίση σε νέα τηλεοπτική συνέντευξη.

«Βγάλαμε τις άδειες γάμου με τον Αντώνη Τρίτση, έφτιαξα το νυφικό και σε μια εβδομάδα πέθανε»

Καλεσμένη του Τάκη Χατζή στο "Direct", η Μιμή Ντενίση έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τους γάμους και τις σχέσεις της ζωής της. "Έχω κάνει 2,5 γάμους. Έναν με τον Φέρτη, γάμο δεκαετίας. Όταν ερωτεύτηκα με τον Τρίτση δεν μου έδινε διαζύγιο ο Γιάννης. Είχε τελειώσει ο γάμος, είχαμε χωρίσει όταν εμφανίστηκε ο Τρίτσης" διευκρίνισε στον παρουσιαστή, προσθέτοντας:

"Τον Αντώνη τον αρραβωνιάστηκα. Δεν πρόλαβα να τον παντρευτώ. Βγήκαν οι άδειες γάμου, έφτιαξα το νυφικό και σε μία εβδομάδα πέθανε. Από τους ανθρώπους της ζωής μου, ήταν αυτός με τον οποίο είχα τις περισσότερες ομοιότητες. Ήταν και αυτός πολύ του διαβάσματος, της τόλμης, ήταν κοσμοπολίτης, με άφηνε και τον άφηνα ελεύθερο. Και μετά παντρεύτηκα τον Σωτήρη Πολύζο, που είναι πια μέρος της οικογένειάς μας, σαν μπαμπάς της Μαριτίνας, δεν έχει σημασία που χωρίσαμε. Εγώ φορέματα, νυφικά, σπίτια, έχω απ' όλα, άνδρα δεν έχω".

"Από τους ανθρώπους της ζωής μου, ο Αντώνης Τρίτσης ήταν αυτός με τον οποίο είχα τις περισσότερες ομοιότητες"

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον πολιτικό της Τσεχίας και πρώην πρόεδρο της χώρας Βάτσλαβ Χάβελ. "Ήταν μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του εικοστού αιώνα. Όμως εγώ τον γνώρισα θεατρικά, καταρχήν. Δηλαδή του ζήτησα ένα έργο, από τη κυρία Φρεϊμάνοβα, που ήταν η ατζέντισσα, ένα σπουδαίο έργο του για να το παίξω στο θέατρο. Αλλά μετά εξελίχθηκε διαφορετικά και το θέατρο ήρθε στη ζωή". Μέσα από τον Χάβελ, μάλιστα, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και άλλες μεγάλες προσωπικότητες, όπως τον Μίλαν Κούντερα. "Έφερα δύο αυτόγραφά του, έναν για τη Μαλβίνα Κάραλη και ένα για την αδερφή μου".

Μέσα από τον Χάβελ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον Μίλαν Κούντερα. "Έφερα δύο αυτόγραφά του, έναν για τη Μαλβίνα Κάραλη και ένα για την αδερφή μου".

Η Ντενίση μίλησε επίσης για την εμπειρία της ανατροφής της κόρης της, Μαριτίνας, και το πώς εξελίχθηκε μέσα στα χρόνια: "Με έχει κάνει πολύ περήφανη η Μαριτίνα. Όταν ήταν μικρή, μέχρι τα 14 ήταν αγγελούδι. Μετά, στην εφηβεία με πέθανε. Έλεγα, θα φάμε αυτό, γιατί πρέπει να είμαστε λεπτές. Μου έλεγε: "Και τι κατάφερες που είσαι λεπτή;”. Τώρα βλέπω μια άλλη κατάσταση. Καταρχήν έγινε άριστη στο πανεπιστήμιο, πιο πειθαρχημένη και από εμένα. Μαγειρεύει τρομερά. Κι εγώ μαγειρεύω νόστιμα, αλλά δεν είναι σαν της μητέρας μου, η μητέρα μου ήταν σεφ".

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:


Read Next

26 Ιουλ 2024

28 χρόνια πριν: Το νυφικό της Άντζελας Γκερέκου είχε την υπογραφή "Χάρης – Άγγελος"

Ο γάμος του Τόλη Βοσκόπουλου με την Άντζελα Γκερέκου. Ο Απόστολος Βοσκόπουλος γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου 1940 στον Πειραιά

25 Ιουλ 2024

Όταν το περίφημο πάρτι της Βουλιαγμένης του Λουκιανού Κηλαηδόνη έγραψε ιστορία

O Λουκιανός προετοίμαζε το "πάρτι στη Βουλιαγμένη" για τις 25 Ιουλίου 1983, πάνω από ένα χρόνο. Ο τύπος τότε το είχε χαρακτηρίσει με αρκετή δόση υπερβολής "Το Γούντστοκ της Ελλάδας".

Περισσότερα από

Stories

25 Ιουλ 2024

Έλενα Ναθαναήλ και Γιώργος Κωνσταντίνου: Εκείνος ήταν 35 ετών και εκείνη 22 - Ο άγνωστος έρωτάς τους

51 χρόνια πριν: Ο μεγάλος έρωτας και η κοινή ζωή του ζευγαριού σε ένα διαμέρισμα στην οδό Ασκληπιού.

24 Ιουλ 2024

Πίτερ Σέλερς: Οι 4 γάμοι, ο έρωτας με την Σοφία Λόρεν και το έμφραγμα κατα την διάρκεια του σεξ

Ο επιθεωρητής Κλουζώ του "Ροζ Πάνθηρα", ο κατά λάθος καλεσμένος που... διέλυσε τα πάντα στο "Πάρτι", υπήρξε μία από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες του παγκόσμιου κινηματογράφου.

24 Ιουλ 2024

Πριν 70 χρόνια, η Ρίκα Διαλυνά μαγεύει τα Μις Υφήλιος φορώντας δώρο της Σοφίας Βέμπο

Η σπάνια φωτογραφία της Ρίκας Διαλυνά από τα Μις Υφήλιος

23 Ιουλ 2024

Η αξέχαστη "Μπιμπί" είναι η Υβόν Σανσόν: Η καλλονή ηθοποιός που αναστάτωσε τη Φίνος Φιλμ

Το ρεπορτάζ της εποχής αναφέρει ότι ακόμα και οι τουαλέτες στα στούντιο γυρισμάτων ανακαινίστηκαν για χάρη της Σανσόν. H όμορφη σταρ απεβίωσε πριν 21 χρόνια 23 Ιουλίου 2003.

23 Ιουλ 2024

Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη πήρε συνέντευξη από τη Ζωή Λάσκαρη

"Εμείς οι δύο δεν είχαμε ποτέ καμία αντιπαλότητα", είχε δηλώσει η εθνική μας σταρ που έφυγε από την ζωή σαν σήμερα στις 23 Ιουλίου του 1996

23 Ιουλ 2024

Δημήτρης Λιαντίνης: H εξαφάνιση του ακαδημαϊκού που συγκλόνισε το Πανελλήνιο 26 χρόνια πριν

Η ζωή του πιο πολυσυζητημένου νεοέλληνα στοχαστή, που η εξαφάνιση του συγκλόνισε το Πανελλήνιο το καλοκαίρι του 1998.

22 Ιουλ 2024

41 χρόνια πριν- Μίνα Αδαμάκη και Γιώργος Κιμούλης: Ο δεσμός των 5 χρόνων και ο γάμος που "ακυρώθηκε"

Μια άγνωστη ιστορία με "πρωταγωνιστές" την αγαπημένη μας Ειρήνη από τις Τρεις Χάριτες και τον Γιώργο Κιμούλη.

22 Ιουλ 2024

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

22 Ιουλ 2024

"Η ψυχή δεν είναι μια παχύσαρκη τραγουδίστρια ναϊτκλάμπ". Ο Τομ Ρόμπινς γράφει για την ψυχή

Απόσπασμα από το βιβλίου του Τομ Ρόμπινς, Villa Incognito. Ο πιο εγκεφαλικός παραμυθάς κλείνει σήμερα τα 92 του χρόνια. Και είναι πιο επίκαιρος από ποτέ.

21 Ιουλ 2024