ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σε αυτούς τους αγώνες μοτοσυκλέτας τίποτα δεν μοιάζει με αγώνες μοτοσυκλέτας. Είναι πολύ "rave"

Στο Rotten Race θα δεις έναν τυραννόσαυρο να κυνηγάει μια μπαλαρίνα, ένα χασάπη να κάνει δικάβαλο με ένα κλόουν-ζόμπι ή μια drag queen να οργανώνει τους οδηγούς.

Σε αυτούς τους αγώνες μοτοσυκλέτας τίποτα δεν μοιάζει με αγώνες μοτοσυκλέτας. Είναι πολύ "rave"

Οι “αυθεντικοί διανοούμενοι” ο Νίκος Θεοδωρόπουλος και ο Νίκος Τσαμπούκος, με λίγα λόγια οι Real Intellectuals ξαναχτύπησαν. Το δεύτερο Rotten Race, άφησε πίσω του πολύ χώμα, πολύ γέλιο και έξτρα σούπερ κουλ εμφανίσεις. Ρώτησα “τι φάση;” αυτοί απάντησαν “ρέηβ”. Τα υπόλοιπα τα λένε οι φωτογραφίες, οι οποίες είναι πολύ “ομιλητικές”.

Ο παρακάτω διάλογος (ας τον πούμε συνέντευξη) είναι μια μεγάλη λεζάντα στις φωτογραφίες. Oι Real Intellectuals, είναι οξυδερκείς, αστείοι και ουσιώδεις. Γνήσιοι απόγονοι του θρυλικού Joe Bar Team (γκούγκλαρέ το).

Σε αυτούς τους αγώνες μοτοσυκλέτας τίποτα δεν μοιάζει με αγώνες μοτοσυκλέτας. Είναι πολύ "rave"
Το Rotten Race είναι η ανάγκη των The Real Intellectuals να δημιουργήσουν ένα πάρτι με μηχανές.
Δεν μας ενδιέφερε να κάνουμε έναν καθωσπρέπει αγώνα για σεβάσμιους οδηγούς, αλλά θέλαμε να φτιάξουμε ένα ημερήσιο “ρέηβ” για τη μοτοσυκλέτα και τον απλό οδηγό που νιώθει τον ενθουσιασμό 10χρονου πάνω της.

-Πες μου λίγα λόγια το Rotten Race.

«Το Rotten Race είναι η ανάγκη των The Real Intellectuals να δημιουργήσουν ένα πάρτι με μηχανές, και κάτι που (όχι επειδή είμαστε μπροστά) το καταφέραμε με επιτυχία για δεύτερη χρονιά - φαντάσου πως είχαμε τις τριπλάσιες συμμετοχές από πέρυσι. Δεν μας ενδιέφερε να κάνουμε έναν καθωσπρέπει αγώνα για σεβάσμιους οδηγούς, αλλά θέλαμε να φτιάξουμε ένα ημερήσιο “ρέηβ” για τη μοτοσυκλέτα και τον απλό οδηγό που νιώθει τον ενθουσιασμό 10χρονου πάνω της - αυτή είναι η φιλοσοφία του Rotten Race-r. Γι αυτό και η δομή και το ύφος του αγώνα, τον κάνει ακόμα πιο προσιτό σε κόσμο που δεν ασχολείται με μηχανές, γιατί κακά τα ψέματα που αλλού θα δεις έναν τυραννόσαυρο να κυνηγάει μια μπαλαρίνα, ένα χασάπη να κάνει δικάβαλο με ένα κλόουν-ζόμπι ή μια drag queen να οργανώνει τους οδηγούς πάνω στην οροφή ενός πυροσβεστικού με αναμμένες σειρήνες;».

-Ποια είναι η φιλοσοφία τους;

«Η φιλοσοφία των The Real Intellectuals είναι η δημιουργία καταστάσεων και πραγμάτων με τα ίδια μας τα χέρια μια και δεν μας πολυαρέσει η ψηφιακή σύγχρονη εποχή. Γι αυτό και τα αντικείμενα που φτιάχνουμε, τα ρούχα, τα αξεσουάρ, οι εκδηλώσεις, έχουν έντονο το καν' το-μόνος-σου στοιχείο, το βρίσκουμε πιο ζωντανό είναι πιο εμείς».

Η φιλοσοφία των The Real Intellectuals είναι η δημιουργία καταστάσεων και πραγμάτων με τα ίδια μας τα χέρια μια και δεν μας πολυαρέσει η ψηφιακή σύγχρονη εποχή.
Τα αντικείμενα που φτιάχνουμε, τα ρούχα, τα αξεσουάρ, οι εκδηλώσεις, έχουν έντονο το καν' το-μόνος-σου στοιχείο, το βρίσκουμε πιο ζωντανό είναι πιο εμείς.
Το πώς ενθουσιάστηκε πέρυσι ο κόσμος με τον πρώτο αγώνα και η προσμονή του για τον επόμενο, είχε θέσει ψηλά τον πήχη για να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας σε θέμα οργάνωσης στον δεύτερο αγώνα.

-Τι συνέβη στο τελευταίο Rotten Race.

«Το πώς ενθουσιάστηκε πέρυσι ο κόσμος με τον πρώτο αγώνα και η προσμονή του για τον επόμενο, είχε θέσει ψηλά τον πήχη για να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας σε θέμα οργάνωσης στον δεύτερο αγώνα. Αυτό ήταν κάτι που όχι μόνο δεν μας άγχωσε, αλλά μας έκανε να σκεφτούμε ακόμα πιο Rotten: ο φετινός αγώνας πήγε παραπάνω καλά από όσο περιμέναμε, ξεπεράσαμε μακράν τους ίδιους μας τους εαυτούς, η προσέλευση του κόσμου ήταν ασύλληπτη, η δημιουργικότητα των οδηγών σε μοτοσυκλετιστικό αλλά και ενδυματολογικό επίπεδο (υπήρχε κανόνας οι οδηγοί να είναι όσο πιο Rotten γίνεται εμφανισιακά) άφησε άπειρα στόματα ορθάνοιχτα».

-Γιατί αγαπάμε τις μηχανές.

«Εμείς;;; Να αγαπάμε μηχανές; Τι σου έδωσε αυτή την εντύπωση;… (κλείσιμο ματιού/καρδούλα)».

-Γιατί η ζωή στις δύο ρόδες είναι αλέγκρα;

«Η ελευθερία του να πηγαίνεις όπου αγαπάς μέσα σε απειροελάχιστο χρόνο το προκαλεί αυτό, κάνει τη διαδρομή αυτόματα πιο γοητευτική. Η αμεσότητα με τον δρόμο, τον αέρα, τη ζέστη, το κρύο, τις μυρωδιές, τους ανθρώπους, είναι συντεταγμένες άλλων εποχών πολύ μακριά από την ασφάλεια και την απομόνωση του αυτοκινήτου, του σήμερα. Γούστα είναι αυτά άλλωστε, είμαστε πιο παλιομοδήτες κάποιοι».

Που αλλού θα δεις έναν τυραννόσαυρο να κυνηγάει μια μπαλαρίνα, ένα χασάπη να κάνει δικάβαλο με ένα κλόουν-ζόμπι ή μια drag queen να οργανώνει τους οδηγούς πάνω στην οροφή ενός πυροσβεστικού με αναμμένες σειρήνες;

www.therealintellectuals.com

facebook


Read Next

25 Απρ 2024

"Μην αγχώνεσαι, θα γίνεται όλο και χειρότερο"

Όταν η άβγαλτη Νταϊάνα συνάντησε την γεμάτη αυτοπεποίθηση Γκρέις Κέλι.

25 Απρ 2024

Την ημέρα που η Σαρλίζ Θερόν τσακώθηκε με έναν υπάλληλο σε τράπεζα άνοιξε ο δρόμος για την καριέρα της

Πώς ένας τσακωμός στο γκισέ μίας τράπεζας οδήγησε τη διάσημη ηθοποιό στην κορυφή του Χόλιγουντ;

Περισσότερα από

Stories

25 Απρ 2024

Αλμπέρ Ουντερζό: Ο ευφυής συνδημιουργός του Αστερίξ που ήξερε να μας κάνει να γελάμε

Ο διάσημος δημιουργός κόμικς, το όνομα του οποίου εμφανίζεται στα εκατοντάδες εκατομμύρια των αντιγράφων των περιπέτειων των αμετάβλητων Γαλατών που πωλούνται στον κόσμο από το 1961, γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1927 και πέθανε στις 24 Μαρτίου 2020, σε ηλικία 92 ετών.

24 Απρ 2024

Βέρα Γουάνγκ: Ο μυστικός συνδυασμός ομορφιάς που ακολουθεί για την αιώνια νεότητα στα 74

Οι εικόνες της διάσημης σχεδιάστριας δεν σταματούν να διχάζουν το κοινό λόγω της ηλικίας που δηλώνει.

24 Απρ 2024

Ζαν-Πολ Γκοτιέ: Το enfant terrible της μόδας κλείνει τα 72

Στα 13 του χρόνια, δημιούρησε μια ολόκληρη κολεξιόν ρούχων για την μαμά και την γιαγιά του. Σήμερα 60 χρόνια μετά, συνεχίζει να εκπλήσσει.

24 Απρ 2024

Η Τατιάνα Μπλάτνικ σε ηλικία 13 ετών -Η ασπρόμαυρη φωτογραφία

"Αυτό το challenge είναι και μια υπενθύμιση για όλους εμάς που ασκούμε κριτική στον εαυτό μας".

24 Απρ 2024

50 χρόνια πριν: Όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό TIME

"Σαν σήμερα, πριν από 26 χρόνια, ο Ελληνισμός αποχαιρετούσε τον ηγέτη που άλλαξε την πορεία της σύγχρονης Ελλάδας".

24 Απρ 2024

Ο εθισμός στα ναρκωτικά ήταν ο λόγος που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απομακρύνθηκε από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Το "ξεχασμένο" νεανικό ειδύλλιο που κράτησε για περισσότερα από πέντε χρόνια.

24 Απρ 2024

Όταν ο Κάρολος έλιωνε για την Μπάρμπρα Στρέιζαντ

Κι όμως! Υπήρξε έντονο φλερτ ανάμεσα σε εκείνον και την διάσημη σταρ, η οποία σήμερα, κλείνει τα 82.

24 Απρ 2024

"Και λάτρεψα τον πατέρα μου σαν κάτι ανώτερο. Δεν τον πλησίαζα όμως"

Απόσπασμα, από τον πρώτο τόμο του αυτοβιογραφικού έργου της Πηνελόπης Δέλτα, που γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 24 Απριλίου 1874.

23 Απρ 2024

Ο θυελλώδης έρωτας της Τζέσικα Λανγκ με τον Τομ Σέπαρντ

"Αγαπώ αυτή την γυναίκα με έναν τρόπο που δεν μπορώ να περιγράψω" έγραφε εκείνος σε έναν φίλο του.

23 Απρ 2024

Ποιος σκότωσε τον Αλέξανδρο Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Πίσω στο 1973 ο γιος του Αριστοτέλη Ωνάση σκοτώνεται σε αεροπορικό δυστύχημα. Τα πορίσματα δείχνουν δολοφονία και οι θεωρίες συνομωσίας κάνουν το γύρο του κόσμου.