ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Πρώτη φορά είναι αρκετά δυνατός ώστε να βγει στο χιόνι!»: Νέα φωτογραφία του Παναγιώτη Ραφαήλ

Το αγοράκι που «υιοθέτησε» όλη η Ελλάδα για να το βοηθήσει να νικήσει τη νωτιαία μυϊκή ατροφία σε καινούρια ανάρτηση, πάνω στο χιόνι.

«Πρώτη φορά είναι αρκετά δυνατός ώστε να βγει στο χιόνι!»: Νέα φωτογραφία του Παναγιώτη Ραφαήλ

Το news feed μας στο Facebook πλημμύρισε με φωτογραφίες από το χιόνι, όμως μία από αυτές ήταν αληθινά ξεχωριστή: η νέα ανάρτηση της οικογένειας του Παναγιώτη Ραφαήλ, που δείχνει το αγοράκι που αγωνίζεται ενάντια στη νωτιαία μυϊκή ατροφία έξω στο χιόνι. Όπως έγραψαν οι γονείς του με φανερό ενθουσιασμό στη λεζάντα: «Πρώτη φορά ο μικρός μας ήρωας είναι αρκετά δυνατός ώστε να βγει στο χιόνι!! Ενθουσιάστηκε και χάρηκε πολύ! Όλα αυτά χάρη σε εσάς και την αγάπη σας, κάνατε τα αδύνατα δυνατά!!».

«Πρώτη φορά ο μικρός μας ήρωας είναι αρκετά δυνατός ώστε να βγει στο χιόνι!! Ενθουσιάστηκε και χάρηκε πολύ! Όλα αυτά χάρη σε εσάς και την αγάπη σας, κάνατε τα αδύνατα δυνατά!!».

Μετά τον πρωτοφανή έρανο που έδωσε την ευκαιρία στον Παναγιώτη Ραφαήλ να μεταβεί στη Βοστώνη για μια πρωτοποριακή γονιδιακή θεραπεία, οι γονείς του συνεχίζουν να μοιράζονται μέσα από τα social media στιγμές από την καθημερινότητά του, που μοιάζει όλο και περισσότερο με εκείνη ενός υγιούς νηπίου.

Να θυμίσουμε ότι λίγους μήνες πριν τον είχαν φωτογραφίσει να κάνει κούνια, γράφοντας: «Πέρυσι τέτοια μέρα φτάναμε στην Αμερική χάρη στην αγάπη σας. Ο μικρός μας Παναγιώτης Ραφαήλ συνεχίζει να δυναμώνει. Ένα χρόνο μετά τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Κάθε μέρα προσπαθεί με σκληρή δουλειά και φυσικοθεραπείες αλλά το χαμόγελο δεν φεύγει από τα χείλη του. Σας ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά, αυτή η πρόοδος οφείλεται σε σας. Να είστε όλοι καλά και να προσέχετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας!».

Δείτε τη νέα ανάρτηση για τον Παναγιώτη Ραφαήλ:

Πρώτη φορά ο μικρός μας ήρωας είναι αρκετά δυνατός ώστε να βγει στο χιόνι!! Ενθουσιάστηκε και χαρηκε πολύ! Όλα αυτά χάρη σε εσάς και την αγάπη σας, κάνατε τα αδύνατα δυνατά!!

Posted by Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ on Tuesday, February 16, 2021

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ / Facebook

Read Next

05 Σεπ 2025

10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τη "Βουγονία" του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Έλληνας σκηνοθέτης κέρδισε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις μιας απαιτητικής Μπιενάλε. Συγκεντρώσαμε ό,τι ξέρουμε για τη νέα του ταινία, που καταφθάνει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου.

05 Σεπ 2025

Το Φεστιβάλ Βενετίας απέτισε φόρο τιμής στον Giorgio Armani με μία συγκινητική ανακοίνωση

Ο θρύλος της μόδας είχε στενούς δεσμούς με το φεστιβάλ ως τακτικός επισκέπτης εδώ και δεκαετίες, μιας και ο κινηματογράφος αποτελούσε ανέκαθεν τη μεγάλη του αγάπη.

Περισσότερα από

Stories

04 Σεπ 2025

O Giorgio Armani μέσα από δέκα εμβληματικές ρήσεις του

O Ιταλός πρωτοπόρος του ανδρόγυνου στιλ έφυγε από τη ζωή, αλλά συνεχίζει να μας εμπνέει μέσα από το αστήρευτο ταλέντο του.

04 Σεπ 2025

Τα vintage έπιπλα Cannage επιστρέφουν στο σαλόνι μας

Τα έπιπλα από ψάθα είναι τάση και κάνουν δυναμική επιστροφή το 2025!

04 Σεπ 2025
03 Σεπ 2025

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Με μαύρη couture δημιουργία στο Ζάππειο πριν από 29 χρόνια

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην τελευταία φωτογράφισή της στο Ζάππειο.

03 Σεπ 2025

Ούτε "rom", ούτε "com" | Μα πού πήγαν τέλος πάντων οι καλές ρομαντικές κομεντί;

Ένα είδος που αγαπήθηκε όσο λίγα, έχει σχεδόν εξαφανιστεί από τη μεγάλη οθόνη. Θα μπορέσει να κάνει το comeback που του αξίζει;

03 Σεπ 2025

Theater News | Το "Food For Love" του Sam Shepard "ανεβαίνει" στη θεατρική σκηνή με πρωταγωνίστρια τη Melia Kreiling

Οι "Ερωτευμένοι" αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο στο BIOS.

03 Σεπ 2025

Τι θα δούμε στο Netflix τον Σεπτέμβριο

Αγαπημένες επιλογές και φρέσκιες πρεμιέρες έρχονται στην πλατφόρμα τις επόμενες ημέρες.

02 Σεπ 2025

Movie Review | Caught Stealing, μία περιπέτεια με στιλ και πρωταγωνιστές τη Zoë Kravitz και τον Austin Butler

Ο George Satsidis γράφει για μία από τις νέες ταινίες που έρχεται αυτή την εβδομάδα στο σινεμά.

02 Σεπ 2025

Τρεις παραστάσεις της Επιδαύρου κάνουν στάση στο Ηρώδειο

Οι παράστασεις που έκαναν πρεμιέρα και ξεχώρισαν στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2025 έρχονται τον Σεπτέμβριο στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

02 Σεπ 2025