ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Polaroid Instant Snap: Tυπωμένη φωτογραφία στο τσακ μπακ

Η Polaroid επιστρέφει με ένα προϊόν για την ψηφιακή εποχή που δίνει λύση σε μία καθημερινή αναλογική ανάγκη μας: Φωτογραφίες που μπορούμε να πιάσουμε στα χέρια μας.

Polaroid Instant Snap: Tυπωμένη φωτογραφία στο τσακ μπακ

Οι φωτογραφικές μηχανές μπορεί να έχουν αντικατασταθεί από τα κινητά μας εδώ και χρόνια αλλά σκεφτείτε: Πότε ήταν η τελευταία φορά που τυπώσατε μία ψηφιακή φωτογραφία σας για να την τοποθετήσετε σε ένα κάδρο;

Μην ταλαιπωρείτε το μυαλό σας, έχει περάσει καιρός! Και αυτό είναι το πρόβλημα! Βγάζουμε περισσότερες φωτογραφίες από πότε και δεν έχουμε καμία σε χαρτί.

Η Polaroid, είναι γνωστή στις μεγαλύτερες από τη δεκαετία των 80’s αφού και τότε είχε γίνει μόδα γιατί μας επέτρεπε να έχουμε ακαριαία τις φωτογραφίες στο χέρι μας.

(άχρηστη εγκυκλοπαιδική γνώση: εκείνη την μακρινή δεκαετία, αφού φωτογραφίζαμε κάτι έπρεπε να δώσουμε το φιλμ για εμφάνιση, περιμένοντας περίπου μία εβδομάδα για να πάρουμε τις πόζες στο χέρι μας…)

Και τώρα λοιπόν, η Polaroid επανακάμπτει δίνοντας λύση σε ένα πολύ πιο σύγχρονο αλλά παρεμφερές πρόβλημα με αυτό τις δεκαετίας του 80 και μας τυπώνει άμεσα τις φωτογραφίες που παίρνουμε όπου και αν είμαστε! Εχει ανάλυση 10 MP που είναι επαρκή για κάθε περίπτωση και χρήση, είναι διαθέσιμη σε τέσσερα χρώματα (μαύρο, άσπρο, μπλε και κόκκινο) και έχει ενσωματωμένο ειδικό λογισμικό με φίλτρα που μας επιτρέπει να φωτογραφίζουμε σχεδόν όπως με το κινητό μας (κανονική φωτό, vintage sepia και μαυρόασπρη) για να μη χάνουμε τα κόλπα της εποχής.

Η διαδικασία είναι άμεση απλή και χωρίς να απαραίτητο κανένα άλλο αξεσουάρ. Οι φωτογραφίες αποθηκεύονται σε κάρτα MicroSD άρα μπορούμε να τις αντιγράψουμε στον υπολογιστή και στο κινητό μας.

Με κόστος μόνο 128.99€ είναι μία πολύ οικονομική αγορά αλλά και ένα πολύ καλοδεχούμενο δώρο για τις γιορτές.

PUBLIC Link εδώ

Polaroid link εδώ

Read Next

05 Μαϊ 2024

Λεωνίδιο: Το φαντασμαγορικό έθιμο της Ανάστασης, τα 600 φωτισμένα αερόστατα στο νυχτερινό ουρανό

Η μικρή όμορφη και γραφική πρωτεύουσα της Τσακωνιάς μετατρέπεται σ΄ένα γιγάντιο σκηνικό θεάματος, ήχου και φωτός.

Περισσότερα από

Stories

04 Μαϊ 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου: Μια σπάνια συνέντευξη της σπουδαίας ηθοποιού το 2001

Όταν η Έλενα Ακρίτα φιλοξένησε το 2001 στην εκπομπή "Φώτα Πορείας" την Άννα Παναγιωτοπούλου. Την ηθοποιό που όλοι λατρέψαμες και έφυγε σαν σήμερα από την ζωή.

04 Μαϊ 2024

"Πού πας ωρέ τσατσαμίνι μου;" Ένα νοερό πασχαλινό ταξίδι στην "Κοντέσα του Ιονίου"

Ένας Κερκυραίος θυμάται την βαθιά παραδοσιακή, ορθόδοξη, καθολική, ειδωλολατρική, βενετσιάνικη και τόσο ταπεραμεντόζα Λαμπρή του νησιού του.

04 Μαϊ 2024

Πάσχα: Τα έθιμα της Ζακύνθου

Από την επτανησιακή πολυφωνική εκκλησιαστική μουσική ως την Ανάσταση με τον Εσταυρωμένο και την εικόνα της της Mater Dolorosa.

04 Μαϊ 2024

Ειρήνη Παπά και Πενέλοπε Κρουζ σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο 23 χρόνια πριν

Ο φωτογραφικός φακός αποθανατίζει την Ειρήνη Παπά και την Πενέλοπε Κρουζ, όταν πρωταγωνιστούσαν στην ταινία "Το Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι"

04 Μαϊ 2024

"Την εσπέραν του Μεγάλου Σαββάτου του έτους 1889 περί ώραν ενάτην..."

Πάσχα Ρωμέικο. Διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη

04 Μαϊ 2024

"Δεν ένιωσα ποτέ icon. Απλά πάντα έκανα τη δουλειά μου": Η μοναδική φινέτσα της Όντρεϊ Χέπμπορν

Με συµµετοχή στην Αντίσταση στο Β’ Παγκόσµιο Πόλεµο και πρέσβειρα της UNICEF, η πορσελάνινη ηθοποιός υπήρξε πολλά περισσότερα από µια θρυλική φιγούρα σε ένα LBD.

03 Μαϊ 2024

"Μα βγαίνοντας από την εκκλησιά ο Επιτάφιος τράβηξε πρώτα πλάγια, χώθηκε μέσα στις γειτονιές"

Σεφέρης, Ελύτης, Καζαντζάκης: Θρησκευόμενοι ή μη, παλαιότεροι και πλέον σύγχρονοι, οι λογοτέχνες συγκλονίζονται από το Θείο Δράμα και την "της φύσεως άνοιξη".

03 Μαϊ 2024

Ο Θανάσης Βέγγος με την οικογένειά του μέσα από ένα σπάνιο φωτογραφικό κλικ

Ο ηθοποιός της καρδιάς μας έφυγε στις 3 Μαΐου του 2011. Ο φακός τον απαθανατίζει σε μία όμορφη οικογενειακή στιγμή.

03 Μαϊ 2024

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Πώς είναι σήμερα οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς;

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε και η πιο εμβληματική σειρά του Πάσχα επιστρέφει στις μικρές μας οθόνες.