ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Όταν ένα πριβέ γιοτ μετατρέπεται σε σεξουαλικό χώρο παιχνιδιού πολλά μπορεί να συμβούν

«Η ηδονή μοιάζει με αυτή που σου προσφέρει το skydiving», ισχυρίζονται κάποιοι από τους συμμετέχοντες στα σεξ πάρτι με το όνομα Chemistry.

Όταν ένα πριβέ γιοτ μετατρέπεται σε σεξουαλικό χώρο παιχνιδιού πολλά μπορεί να συμβούν

Το πολυτελές γιοτ, στο οποίο διοργανώνονται τα σεξ πάρτι με το όνομα 'Chemistry' , σαλπάρει από το Brooklyn’s Sheepshead Bay κάθε δύο μήνες. Εμπνευστής της συγκεκριμένης ιδέας ο "KennyBlunt" μαζί με τον συνεργάτη του "SheilaMonster", οι οποίοι το 2006 ξεκίνησαν αυτά τα πάρτι με σκοπό να διαφέρουν από όλα τα άλλα που γίνονταν στα νυχτερινά πριβέ κλαμπ της Νέας Υόρκης εκείνη την εποχή. Μάλιστα, όπως ισχυρίζονται οι διοργανωτές, δε μοιάζουν με τα κλασικά swingers πάρτι, καθώς η πλειοψηφία των συμμετεχόντων είναι ζευγάρια κυρίως νεαρής ηλικίας, από 20 έως 30 ετών και μερικοί από αυτούς είναι παντρεμένοι. Για να κρατήσουν τα μέλη τους έξω από τα τυπικά swingers, οι διοργανωτές ενημερώνουν τους συμμετέχοντες πριν από την είσοδό τους, για το περιεχόμενο της “εκδήλωσης”, τονίζοντας ότι μοιάζει περισσότερο με "ένα αισθησιακό γκαλά που ενθαρρύνει την οργανική ανάπτυξη και διευρύνει τις σχέσεις μεταξύ των μελών".

Η ατμόσφαιρα μέσα στο γιοτ σίγουρα σε παραπέμπει σε κάτι πιο πνευματικό, σύμφωνα με τα όσα έχουν δηλώσει άτομα που έχουν πάρει μέρος. Η καμπίνα του σκάφους είναι διακοσμημένη με λωρίδες λευκού υφάσματος και με αρωματικά κεριά, τα οποία δημιουργούν μια άκρως ρομαντική ατμόσφαιρα. Οι συμμετέχοντες συνήθως είναι ντυμένοι με ρούχα, όπου κυριαρχούν οι πούλιες και τα φανταχτερά υλικά. Μάλιστα, κάποια άτομα φορούν ναυτικά ρούχα για να ταιριάζουν με το θέμα της “εκδήλωσης”.

Τα περισσότερα ζευγάρια που θέλησαν να μοιραστούν τη σεξουαλική τους εμπειρία ήταν από το Μεξικό και τη Δανία. Όπως είπαν, η γκάμα των μελών τεράστια, από γνωστούς δικηγόρους μέχρι αθλητές και προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο. Επίσης, σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός ζευγαριού υπήρχε και μια γυναίκα σε αναπηρική καρέκλα, που παρακολούθησε τις περιπτύξεις του συντρόφου της. Ένα άλλο ζευγάρι, δύο νέοι από το Νιου Τζέρσεϋ ισχυρίστηκαν ότι αυτό ήταν το καλύτερο σεξ που είχαν δει ποτέ.

Όταν ένα πριβέ γιοτ μετατρέπεται σε σεξουαλικό χώρο παιχνιδιού πολλά μπορεί να συμβούν
Το πολυτελές γιοτ, στο οποίο διοργανώνονται τα σεξ πάρτι με το όνομα 'Chemistry' , σαλπάρει από το Brooklyn’s Sheepshead Bay κάθε δύο μήνες.

Τα ζευγάρια περνάνε αρκετή ώρα κουβεντιάζοντας δυνατά, ακούγοντας live μια μπάντα να παίζει τζαζ μουσική στην πλώρη και παρακολουθώντας διάφορους performers με εντυπωσιακές εμφανίσεις. Καθώς όμως η νύχτα κυλάει και το αλκοόλ ρέει άφθονο, τότε είναι που ανάβουν τα αίματα. Μετά από το έντονο παιχνίδι ανταλλαγής ερωτικών βλεμμάτων, οι συμμετέχοντες αρχίζουν να εξαφανίζονται ένας ένας από τους κοινόχρηστους χώρους και να αποσύρονται στα ενδότερα. Τα παράθυρα του σκάφους αρχίζουν να θυμίζουν τη σκηνή συνεύρεσης του παράνομου ζευγαριού του Τιτανικού μέσα στην άμαξα.

Σύμφωνα με το διοργανωτή Kenny, "Θέλαμε να κάνουμε ένα πάρτι, που θα μας άρεσε να πηγαίνουμε. Πρέπει να έχει το χαρακτήρα μιας ρομαντικής σεξουαλικής βραδιάς. Δεν πρέπει οι άνθρωποι που συμμετέχουν να αισθάνονται άβολα, γι' αυτό που πρόκειται να κάνουν. Πρέπει να τους βγαίνει αβίαστα."

Για μια στιγμή, νομίζεις ότι ένα κανονικό πάρτι σε ένα διαμέρισμα στο Μπρούκλιν έχει λάβει τέλος”, λέει ένας φαν του 'Chemistry', που ανυπομονεί για το επόμενο πάρτι.

Η συγκατάθεση άλλωστε παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό το διαφορετικό σεξουαλικό πάρτι. Οι συμμετέχοντες ενημερώνονται από την αρχή ότι πρέπει να πουν ένα σαφές "ναι" , προκειμένου να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα. Έχουν επίσης τη δυνατότητα να πουν ξεκάθαρα "όχι", σε περίπτωση που δεν αισθάνονται άνετα. Σε ένα γυναικείο μπάνιο, δίπλα από το στοματικό διάλυμα, υπήρχε ένα μήνυμα που έγραφε: "Πείτε τα όριά σας ξεκάθαρα, χωρίς καμία ντροπή".

Οι “σεξουαλικοί χώροι παιχνιδιού”, όπως ονομάζονται, είναι απλώς ανοιχτοί χώροι, όπου έχουν τοποθετηθεί αναπαυτικά στρώματα και κατάλληλα φώτα για να ικανοποιούν τις ανάγκες των μελών. Όλοι οι χώροι παιχνιδιού βρίσκονται στο επάνω κατάστρωμα, μακριά από το κεντρικό πάρτι. Παρόλα αυτά, τα περίεργα ζευγάρια μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους, ρίχνοντας κλεφτές ματιές στο επάνω κατάστρωμα. Για τα πιο συντηρητικά ζευγάρια, που θέλουν την απομόνωσή τους, υπάρχει ένα δωμάτιο χωρίς παράθυρα στο πίσω μέρος του γιοτ, το οποίο προσφέρει απόλυτη μυστικότητα, χωρίς να κινδυνεύουν από αδιάκριτα βλέμματα.

Ένα ζευγάρι, κοντά στα 30, που γνωρίστηκε στον εργασιακό χώρο, δήλωσε ότι η συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο σεξ πάρτι, μόνο καλό έκανε στη σχέση τους, καθώς μπόρεσαν να απελευθερωθούν, χωρίς να έχουν αναστολές.

Έβγαιναν περίπου τρία χρόνια, αλλά ποτέ δεν είχαν συζητήσει θέματα όπως η συγκατοίκηση, ο γάμος και η απόκτηση παιδιών. Από τη στιγμή που άρχισαν να μιλούν ελεύθερα για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις μέσα στο γιοτ, αισθάνθηκαν ξαφνικά και την ανάγκη να συζητήσουν και άλλα πράγματα. Οπότε το 'Chemistry' μόνο κακό δεν τους έκανε.

Κάποιο άλλο ζευγάρι ήταν μόλις στην αρχή της σχέσης του. Μάλιστα φοβόντουσαν και οι δυο να ονομάσουν σχέση, αυτό που είχαν μεταξύ τους. Τότε αισθάνθηκαν την ανάγκη να ζήσουν κάτι πολύ πιο έντονο συναισθηματικά και αυτός ήταν ο λόγος που βρέθηκαν στο γιοτ. Ο άντρας, όταν είδε την κοπέλα του να κάνει σεξ με κάποιον άλλο, αισθάνθηκε ένα περίεργο δέσιμο μαζί της. Επιπλέον, αυτή η εμπειρία ήταν κάτι το συναρπαστικό και για τους δυο. Όπως αναφέρει ο ίδιος "Είναι σαν να κάνεις για πρώτη φορά skydiving, καθώς η εμπειρία του σεξ με άλλους ανθρώπους προσφέρει την ίδια ηδονή με το skydiving.”

“Μέχρι τη στιγμή που ο καπετάνιος κάνει την ανακοίνωση ότι το σκάφος πλησιάζει την αποβάθρα, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ήδη ανάψει τσιγάρο και είναι έτοιμοι για αποβίβαση. Μία γυναίκα αρχίζει να μιλά δυνατά για τα σχέδια της επόμενης μέρας. Για μια στιγμή, νομίζεις ότι ένα κανονικό πάρτι σε ένα διαμέρισμα στο Μπρούκλιν έχει λάβει τέλος”, λέει ένας φαν του 'Chemistry', που ανυπομονεί για το επόμενο πάρτι.

Read Next

10 Αυγ 2022

Η σπάνια φωτογραφία της Σοφίας Λόρεν στην Ελλάδα μαθαίνοντας παραδοσιακούς χορούς

Για τις ανάγκες της ταινίας "Το παιδί και το δελφίνι", η Σοφία Λόρεν έμαθε ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς από τον Γιάννη Φλερύ. Ας δούμε ένα ρετρό στιγμιότυπο.

09 Αυγ 2022

Η Ελλάδα στο Hollywood: Οι ταινίες που έχουν γυριστεί στα νησιά μας

Από τον "Ζορμπά" μέχρι τα "Κανόνια του Ναβαρόνε", το Hollywood, αγάπησε και συνεχίζει να αγαπάει τις ομορφιές της χώρας μας.

Περισσότερα από

Stories

09 Αυγ 2022

Γουίτνεϊ Χιούστον: ήταν η βοηθός της, Ρόμπιν Κρόφορντ, ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της;

Η θρυλική τραγουδίστρια που γεννήθηκε σαν σήμερα είχε μια παιδική φίλη. Ήταν η ερωμένη της, η βοηθός της και η καλλιτεχνική της σύντροφος.

09 Αυγ 2022

Πτήση 411 της Ολυμπιακής: όταν ο πιλότος Σήφης Μιγάδης έσωσε 420 ανθρώπους στον αέρα και αναρίθμητους στη γη

"Όλοι όσοι ζούμε μετά από αυτό, ζούμε λαθραία" είπε αργότερα ο πιλότος.

09 Αυγ 2022

Η φρικτή δολοφονία της Σάρον Τέιτ από τους σατανιστές του Τσαρλς Μάνσον

Η έγκυος Σάρον Τέιτ βρίσκεται σφαγμένη στις 9 Αυγούστου του 1969, από 16 μαχαιριές.

08 Αυγ 2022

Σπάνιο κλικ από τον γάμο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ με την δεύτερη "άγνωστη" σύζυγό του, Νανά

Μετά το διαζύγιο από την εθνική σταρ, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύεται για δεύτερη φορά σε μια κλειστή σχεδόν οικογενειακή τελετή την Νανά Ειλικρινή.

08 Αυγ 2022

"Η Αλίκη με τον Δημήτρη το 1984": Αγαπημένοι ξανά, 10 χρόνια μετά τον χωρισμό

Ένα σπάνιο ενσταντανέ του μεγάλου ηθοποιού που έφυγε σαν σήμερα το 2004.

08 Αυγ 2022

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα οι παρακάτω celebrities μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.

07 Αυγ 2022

Βανέσα Ρεντγκρέιβ - Φράνκο Νέρο: Το θυελλώδες love story που κρατάει 53 χρόνια

​​​​​​​Σήμερα εκείνη είναι 86 ετών και εκείνος έχει κλείσει τα 81. Αλλά η αγάπη τους που μετράει πάνω από 53 χρόνια είναι ακόμα δυνατή!

06 Αυγ 2022

Όταν η Ρίτα Σακελλαρίου αφιέρωνε το πιο εμβληματικό λαϊκό σουξέ της δεκαετίας του ΄90 στον Κώστα Ευριπιώτη

Μια συγκινητική, άγνωστη λεπτομέρεια για τον αγαπημένο ηθοποιό και τη μοναδική λαϊκή τραγουδίστρια που έφυγε σαν σήμερα.

06 Αυγ 2022

Από την Τζάκι μέχρι την Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Ήταν όλοι τους εκεί, στο θρυλικό Remezzo της Μυκόνου

Το εμβληματικό μαγαζί που δημιούργησε ο Μάκης Ζουγανέλης μπορούσε να μεταμορφωθεί από κυριλέ σε απόλυτο χάος μέσα σε λίγα λεπτά.

06 Αυγ 2022

"Το σεξ είναι το μεγαλύτερο τίποτα όλων των εποχών": Ο Άντι Γουόρχολ και το μοναδικό πνεύμα του

Φέτος, συμπληρώνονται 93 χρόνια από τη γέννηση του επαναστάτη της pop art.