ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ και ο Άρμι Χάμερ επανενώνονται στο sequel του «Call Me By Your Name»

To «Find Me», το μυθιστόρημα που συνεχίζει την ιστορία και πάνω στο οποίο θα βασιστεί η νέα ταινία, βρίσκεται ήδη στα ράφια των διεθνών βιβλιοπωλείων.

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ και ο Άρμι Χάμερ επανενώνονται στο sequel του «Call Me By Your Name»

To «Call me by your name», η πανέμορφη ταινία που χρησιμοποίησε σαν φόντο τον καλοκαιρινό, ιταλικό βορρά και δύο υπεργοητευτικούς ηθοποιούς, τον ανερχόμενο, τότε, Τιμοτέ Σαλαμέ και τον Άρμι Χάμερ, για να μας θυμίσει πόσο ωραίο πράγμα είναι ο έρωτας και πόσο αξεπέραστη κατάσταση το πάθος.

Το φιλμ που αγαπήθηκε πάρα πολύ και συγκέντρωσε κύμα θετικών κριτικών σε ολόκληρο τον κόσμο θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με ένα εξίσουν απολαυστικό, ελπίζουμε, sequel - αυτό είναι ήδη γνωστό εδώ και κάποιον καιρό. Τώρα σε μία ευχάριστη είδηση που δεν σχετίζεται με κάποιον τρόπο με το μοναδικό θέμα των ημερών που ζούμε, δηλαδή με την πανδημία του κορονοϊού, μάθαμε περισσότερες λεπτομέρειες για την πολυαναμενόμενη ήδη επιστροφή.

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ και ο Άρμι Χάμερ επανενώνονται στο sequel του «Call Me By Your Name»
Ο τίτλος του δεύτερου μέρους της ιστορίας θα είναι «Find me» όπως και το νέο μυθιστόρημα του Αndre Aciman.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Luca Guadagnino, αποκάλυψε στην εφημερίδα La República ότι η ιστορία θα συνεχιστεί με το ίδιο ακριβώς καστ με το οποίο ξεκίνησε το 2017 σε μία μικρή πόλη της βόρειας Ιταλίας. Ο ίδιος θα είναι εκείνος που θα σκηνοθετήσει και το seqeul το οποίο θα έχει τον τίτλο του δεύτερου βιβλίου με την υπογραφή του συγγραφέα André Aciman που υπέγραψε το μυθιστόρημα «Call me by your name» πάνω στο οποίο βασίστηκε η αρχική ταινία.

Μετά την τεράστια επιτυχία τόσο του βιβλίου όσο και του φιλμ ο Aciman είχε πει ότι το δεύτερο μέρος βρίσκεται στα σκαριά και πλέον το «Find Me» έχει κυκλοφορήσει στα ράφια των διεθνών βιβλιοπωλείων. Το σκηνικό είναι και πάλι η Ιταλία, ενώ ο συγγραφέας δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι ο λόγος που πήρε την απόφαση να γράψει ακόμα ένα βιβλίο με τους ίδιους πρωταγωνιστές δεν ήταν ο παράγοντας της επιτυχίας αλλά το γεγονός ότι όταν είσαι συγγραφέας «Οι χαρακτήρες δεν σε αφήνουν ποτέ. Σου ζητούν να συνεχίσεις την ιστορία τους»

Μετά την τεράστια επιτυχία τόσο του βιβλίου όσο και του φιλμ ο Aciman είχε πει ότι το δεύτερο μέρος βρίσκεται στα σκαριά και πλέον το «Find Me» έχει κυκλοφορήσει στα ράφια των διεθνών βιβλιοπωλείων.

Δείτε το τρέιλερ της πρώτης ταινίας.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

Λεωνίδιο: Το φαντασμαγορικό έθιμο της Ανάστασης, τα 600 φωτισμένα αερόστατα στο νυχτερινό ουρανό

Η μικρή όμορφη και γραφική πρωτεύουσα της Τσακωνιάς μετατρέπεται σ΄ένα γιγάντιο σκηνικό θεάματος, ήχου και φωτός.

Περισσότερα από

Stories

04 Μαϊ 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου: Μια σπάνια συνέντευξη της σπουδαίας ηθοποιού το 2001

Όταν η Έλενα Ακρίτα φιλοξένησε το 2001 στην εκπομπή "Φώτα Πορείας" την Άννα Παναγιωτοπούλου. Την ηθοποιό που όλοι λατρέψαμες και έφυγε σαν σήμερα από την ζωή.

04 Μαϊ 2024

"Πού πας ωρέ τσατσαμίνι μου;" Ένα νοερό πασχαλινό ταξίδι στην "Κοντέσα του Ιονίου"

Ένας Κερκυραίος θυμάται την βαθιά παραδοσιακή, ορθόδοξη, καθολική, ειδωλολατρική, βενετσιάνικη και τόσο ταπεραμεντόζα Λαμπρή του νησιού του.

04 Μαϊ 2024

Πάσχα: Τα έθιμα της Ζακύνθου

Από την επτανησιακή πολυφωνική εκκλησιαστική μουσική ως την Ανάσταση με τον Εσταυρωμένο και την εικόνα της της Mater Dolorosa.

04 Μαϊ 2024

Ειρήνη Παπά και Πενέλοπε Κρουζ σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο 23 χρόνια πριν

Ο φωτογραφικός φακός αποθανατίζει την Ειρήνη Παπά και την Πενέλοπε Κρουζ, όταν πρωταγωνιστούσαν στην ταινία "Το Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι"

04 Μαϊ 2024

"Την εσπέραν του Μεγάλου Σαββάτου του έτους 1889 περί ώραν ενάτην..."

Πάσχα Ρωμέικο. Διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη

04 Μαϊ 2024

"Δεν ένιωσα ποτέ icon. Απλά πάντα έκανα τη δουλειά μου": Η μοναδική φινέτσα της Όντρεϊ Χέπμπορν

Με συµµετοχή στην Αντίσταση στο Β’ Παγκόσµιο Πόλεµο και πρέσβειρα της UNICEF, η πορσελάνινη ηθοποιός υπήρξε πολλά περισσότερα από µια θρυλική φιγούρα σε ένα LBD.

03 Μαϊ 2024

"Μα βγαίνοντας από την εκκλησιά ο Επιτάφιος τράβηξε πρώτα πλάγια, χώθηκε μέσα στις γειτονιές"

Σεφέρης, Ελύτης, Καζαντζάκης: Θρησκευόμενοι ή μη, παλαιότεροι και πλέον σύγχρονοι, οι λογοτέχνες συγκλονίζονται από το Θείο Δράμα και την "της φύσεως άνοιξη".

03 Μαϊ 2024

Ο Θανάσης Βέγγος με την οικογένειά του μέσα από ένα σπάνιο φωτογραφικό κλικ

Ο ηθοποιός της καρδιάς μας έφυγε στις 3 Μαΐου του 2011. Ο φακός τον απαθανατίζει σε μία όμορφη οικογενειακή στιγμή.

03 Μαϊ 2024

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Πώς είναι σήμερα οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς;

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε και η πιο εμβληματική σειρά του Πάσχα επιστρέφει στις μικρές μας οθόνες.