ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μικρό, κομψό και πρακτικό: Πώς ένα smartphone βελτίωσε την καθημερινότητά μου

Η εμπειρία μου από το Samsung Galaxy Z Flip3 5G.

Μικρό, κομψό και πρακτικό: Πώς ένα smartphone βελτίωσε την καθημερινότητά μου

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Το βασικό ζητούμενο της εποχής είναι ο συνδυασμός του design και της πρακτικότητας. Οι ρυθμοί είναι γρήγοροι, οι υποχρεώσεις πολλές και αυτό που έχουμε ανάγκη, είναι αντικείμενα ή gadgets που θα κάνουν την καθημερινότητά μας ευκολότερη, πιο ενδιαφέρουσα και σίγουρα πολύχρωμη. Και κάπου εδώ, εγώ θα πω ότι ένα από αυτά τα αντικείμενα είναι τα smartphones.

Mέσα σε μία 20ετία το κινητό κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο απαραίτητα αντικείμενα της καθημερινότητας του ανθρώπου και να μετατραπεί με συνοπτικές διαδικασίες σε ατζέντα, ξυπνητήρι, φωτογραφικό άλμπουμ και όλα αυτά καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο. Όσο τα χρόνια περνούν, ο χώρος αυτός γίνεται όλο και μικρότερος. Ήρθε η ώρα να σας συστήσω το νέο smartphone της Samsung το νέο Galaxy Z Flip3 5G το οποίο είναι τόσο εντυπωσιακό όσο και το όνομά του.

Θα είμαι ειλικρινής: Μεγάλη φαν της τεχνολογίας δεν είμαι, αλλά η δουλειά και η ζωή μου, απαιτούν άμεση και καθημερινή επαφή μαζί της. Η ιδέα ή μάλλον η ανάγκη να έχω στα χέρια μου ένα κινητό το οποίο θα έχει πολλαπλές χρήσεις και παράλληλα θα χωράει παντού*, μου γεννήθηκε λίγο καιρό πριν, και να που τελικά, η Samsung απάντησε στις επιθυμίες μου. Το Samsung Galaxy Z Flip3 5G είναι χωρίς υπερβολή το νέο μου αγαπημένο gadget, γιατί πολύ απλά όλη μου η ζωή βρίσκεται εκεί μέσα.

H αναδιπλούμενη οθόνη και το υπέροχο cream χρώμα του είναι τα δύο στοιχεία που μου τράβηξαν την προσοχή. Σε περίπτωση που είσαι αδέξια σαν εμένα και συνήθως την πληρώνει το κινητό σου, η αναδιπλούμενη οθόνη ήρθε για να σου λύσει τα χέρια και– κυρίως – να προστατεύσει το πολύπαθο μπροστινό μέρος του κινητού σου που περνάει τόσες δοκιμασίες καθημερινά. Και μπορεί εμένα η cream απόχρωση να με ενθουσίασε, υπάρχει ωστόσο μία τεράστια ποικιλία χρωμάτων για να επιλέξεις την αγαπημένη σου – έχει και lavender να ξέρεις!

Μικρό, κομψό και πρακτικό: Πώς ένα smartphone βελτίωσε την καθημερινότητά μου

Κάτι άλλο πολύ πρακτικό, είναι η μικρή οθόνη στην εξωτερική πλευρά της συσκευής, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να τσεκάρεις τα μηνύματα και τις ειδοποιήσεις σου, χωρίς καν να χρειαστεί να ανοίξεις το κινητό σου!

Extra bonus: Υπάρχει και κάμερα για να τραβάς φωτογραφίες ακόμα και αν η συσκευή είναι διπλωμένη! Και μιας και είπα κάμερα, ας πάμε και στις λατρεμένες μας φωτογραφίες, οι οποίες ιδίως αν έχεις μικρά παιδιά ή κατοικίδια, είναι στο καθημερινό σου μενού. Με ανάλυση κύριας κάμερας 12 + 12 MP οι φωτογραφίες σου θα μοιάζουν με έργα τέχνης, ενώ μπορείς να βγάλεις selfie με μία μόνο κίνηση του χεριού, χωρίς να χρειαστεί να πατήσεις απολύτως τίποτα – και χαλάς και την πόζα -. Παράλληλα, η αναδιπλούμενη οθόνη δίνει τη δυνατότητα για τις γνωστές και πολύ δημοφιλείς selfies με φόντο το γαλάζιο του ουρανού.

Δεν θα μπορούσα να ξεχάσω φυσικά, τις αγαπημένες μου mirror selfies οι οποίες έχουν γίνει ακόμα πιο απολαυστικές και fun, όχι μόνο γιατί το Samsung Galaxy Z Flip3 5G έχει εκπληκτική κάμερα, αλλά γιατί είναι τόσο κομψό και στιλάτο, που αυτόματα αναβαθμίζει τη φωτογραφία μου – και αυξάνει και τα likes μου στα social media -

Κράτησα το καλύτερο και το πιο εντυπωσιακό για το τέλος: Το Samsung Galaxy Z Flip3 5G είναι ανθεκτικό στο νερό**!!! Νομίζω πως ερωτεύτηκα…

Μάθε περισσότερα εδώ.

*Λόγω του γεγονότος ότι η συσκευή περιέχει μαγνήτες, θα πρέπει να κρατήσετε απόσταση ασφαλείας από εμφυτεύσιμες ιατρικές συσκευές και άλλες, που μπορεί να επηρεαστούν από μαγνήτες

**Το Galaxy Z Flip3 5G έχει πιστοποίηση IPX8. Με βάση συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό βάθους έως 1,5 m και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. Δεν είναι ανθεκτικό κατά της σκόνης.

Πηγή: MadameFigaro

Read Next

25 Απρ 2024

30 χρόνια πριν: H 34χρονη Άννα Βίσση αγκαλιά με την μοναχοκόρη της, την 9χρονη Σοφία Καρβέλα

Μαμά και κόρη ποζάρουν αγκαλιά πίσω στο μακρινό 1993. Πάντα κολλητές και αγαπημένες.

Περισσότερα από

Stories

25 Απρ 2024

Την ημέρα που η Σαρλίζ Θερόν τσακώθηκε με έναν υπάλληλο σε τράπεζα άνοιξε ο δρόμος για την καριέρα της

Πώς ένας τσακωμός στο γκισέ μίας τράπεζας οδήγησε τη διάσημη ηθοποιό στην κορυφή του Χόλιγουντ;

25 Απρ 2024

Αλμπέρ Ουντερζό: Ο ευφυής συνδημιουργός του Αστερίξ που ήξερε να μας κάνει να γελάμε

Ο διάσημος δημιουργός κόμικς, το όνομα του οποίου εμφανίζεται στα εκατοντάδες εκατομμύρια των αντιγράφων των περιπέτειων των αμετάβλητων Γαλατών που πωλούνται στον κόσμο από το 1961, γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1927 και πέθανε στις 24 Μαρτίου 2020, σε ηλικία 92 ετών.

24 Απρ 2024

Βέρα Γουάνγκ: Ο μυστικός συνδυασμός ομορφιάς που ακολουθεί για την αιώνια νεότητα στα 74

Οι εικόνες της διάσημης σχεδιάστριας δεν σταματούν να διχάζουν το κοινό λόγω της ηλικίας που δηλώνει.

24 Απρ 2024

Ζαν-Πολ Γκοτιέ: Το enfant terrible της μόδας κλείνει τα 72

Στα 13 του χρόνια, δημιούρησε μια ολόκληρη κολεξιόν ρούχων για την μαμά και την γιαγιά του. Σήμερα 60 χρόνια μετά, συνεχίζει να εκπλήσσει.

24 Απρ 2024

Η Τατιάνα Μπλάτνικ σε ηλικία 13 ετών -Η ασπρόμαυρη φωτογραφία

"Αυτό το challenge είναι και μια υπενθύμιση για όλους εμάς που ασκούμε κριτική στον εαυτό μας".

24 Απρ 2024

50 χρόνια πριν: Όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό TIME

"Σαν σήμερα, πριν από 26 χρόνια, ο Ελληνισμός αποχαιρετούσε τον ηγέτη που άλλαξε την πορεία της σύγχρονης Ελλάδας".

24 Απρ 2024

Ο εθισμός στα ναρκωτικά ήταν ο λόγος που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απομακρύνθηκε από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Το "ξεχασμένο" νεανικό ειδύλλιο που κράτησε για περισσότερα από πέντε χρόνια.

24 Απρ 2024

Όταν ο Κάρολος έλιωνε για την Μπάρμπρα Στρέιζαντ

Κι όμως! Υπήρξε έντονο φλερτ ανάμεσα σε εκείνον και την διάσημη σταρ, η οποία σήμερα, κλείνει τα 82.

24 Απρ 2024

"Και λάτρεψα τον πατέρα μου σαν κάτι ανώτερο. Δεν τον πλησίαζα όμως"

Απόσπασμα, από τον πρώτο τόμο του αυτοβιογραφικού έργου της Πηνελόπης Δέλτα, που γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 24 Απριλίου 1874.

23 Απρ 2024

Ο θυελλώδης έρωτας της Τζέσικα Λανγκ με τον Τομ Σέπαρντ

"Αγαπώ αυτή την γυναίκα με έναν τρόπο που δεν μπορώ να περιγράψω" έγραφε εκείνος σε έναν φίλο του.