ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Μα πώς γίνεται η Ιωάννα Τούνη να έχει τόσους followers και τόσες εταιρείες να τη στηρίζουν;»

Η απάντηση είναι απλή: Γιατί εξακολουθούμε να την προβάλλουμε με το παραμικρό.

«Μα πώς γίνεται η Ιωάννα Τούνη να έχει τόσους followers και τόσες εταιρείες να τη στηρίζουν;»

Για ακόμη μία ημέρα, την ελληνική κοινωνία απασχόλησε η πανδημία, η ακρίβεια, τα θανατηφόρα τροχαία, το μεταναστευτικό, η απογραφή και οι αρνητές της και φυσικά η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή ινφλουένσερ η οποία δείχνει να παρασύρεται στη δίνη της φήμης και της απήχησής της, αγνοώντας βασικούς κανόνες ανθρώπινης συμπεριφοράς αλλά και ευγένειας, έκανε για ακόμη μία φορά το θαύμα της.

Δεν θα σας κρυφτώ: Την Ιωάννα Τούνη την έμαθα μέσα από τα οργισμένα δημοσιογραφικά κείμενα που κατακρίνουν κάθε της κίνηση και όχι από τα κατορθώματά της στην τηλεόραση ή τον επιχειρηματικό κόσμο. Έψαξα λίγο, είδα ότι είχε πάει στο My Style Rocks – δυστυχώς δεν το παρακολουθούσα – και ότι έχει και μία εταιρεία με ρούχα και μετά παρατήρησα ότι δύο χρόνια πριν είχε πέσει θύμα χάκερ ο οποίος έβγαλε στη φόρα προσωπικές της στιγμές. Με μεγάλη μου ικανοποίηση θυμήθηκα ότι, όχι μόνο οι γυναίκες, αλλά στο σύνολό της η ελληνική κοινωνία είχε σταθεί στο πλευρό της, καταδικάζοντας την αποτρόπαιη πράξη του εν λόγω νεαρού. Παρόλα αυτά, την ίδια αυτή γυναίκα που κάποτε υποστήριζε η ελληνική κοινωνία, σήμερα τη βρίζει με τα χειρότερα λόγια για τις δημόσιες τοποθετήσεις της. Γιατί; Τι άλλαξε; Η Τούνη σίγουρα όχι!

Παρόλα αυτά, την ίδια αυτή γυναίκα που κάποτε υποστήριζε η ελληνική κοινωνία, σήμερα τη βρίζει με τα χειρότερα λόγια για τις δημόσιες τοποθετήσεις της. Γιατί; Τι άλλαξε; Η Τούνη σίγουρα όχι!

Στον απόηχο των δεικτικών της τοποθετήσεων το περασμένο καλοκαίρι, σχετικά με την «τεμπελιά» των κατοίκων των Παξών, οι οποίοι έκλεισαν το μεσημέρι – με 45 βαθμούς τα μαγαζιά τους – με αποτέλεσμα η κοιλίτσα της Τούνη να γουργουρίζει ανελέητα, έρχεται και η σημερινή της επίθεση σε μεγάλη αεροπορική εταιρεία. Όπως με ενημέρωσαν, γιατί δεν την ακολουθώ, η κυρία Τούνη κατηγόρησε την εταιρεία και τους υπαλλήλους της, ότι την ανάγκασαν να πληρώσει 40 ευρώ παραπάνω, για μόλις δύο κιλά επιπλέον που είχε η βαλίτσα της. «Πετάω μίνιμουμ 2 φορές την εβδομάδα και τους έχω αφήσει ένα σκασμό λεφτά» έγραφε έξαλλη σε ένα από τα stories της, καθώς περίμενε να της χαρίσουν τα δύο αυτά κιλάκια, εφόσον τους στηρίζει φανατικά όλα αυτά τα χρόνια. Τελικά, έπειτα από πολλή σκέψη και προβληματισμό, τους άφησε ένα 50ευρω και έφυγε. Γιατί μία Τούνη δεν θέλει ούτε ρέστα. Καλά δεν έκανε;

«Πετάω μίνιμουμ 2 φορές την εβδομάδα και τους έχω αφήσει ένα σκασμό λεφτά» έγραφε έξαλλη σε ένα από τα stories της, καθώς περίμενε να της χαρίσουν τα δύο αυτά κιλάκια, εφόσον τους στηρίζει φανατικά όλα αυτά τα χρόνια. Τελικά, έπειτα από πολλή σκέψη και προβληματισμό, τους άφησε ένα 50ευρω και έφυγε. Γιατί μία Τούνη δεν θέλει ούτε ρέστα. Καλά δεν έκανε;

«Μα πώς γίνεται η Ιωάννα Τούνη να έχει τόσους followers και τόσες εταιρείες να τη στηρίζουν;»

Όπως ήταν φυσικό, οι οργισμένες αναρτήσεις κατέκλυσαν για ακόμη μία φορά το διαδίκτυο – δίνει τροφή όσο να πεις - με πολλούς να αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να μιλάει και να φέρεται έτσι από τη στιγμή που την ακολουθούν μικρά παιδιά, ενώ κάποιοι αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν πώς με όλα όσα έχει πει, εξακολουθεί να έχει followers και να βγάζει χρήματα από το διαδίκτυο. Μήπως λοιπόν την επόμενη φορά που θα πει ή θα κάνει κάτι, να μην την «παίξει» κανένα Μέσο; Μήπως θα πρέπει να αρχίσουμε να αγνοούμε τις προκλητικές της δηλώσεις και να συμπεριφερθούμε σαν να μην υπάρχει; Το έχουμε άλλωστε κάνει επιτυχημένα με πολλούς στο παρελθόν, στην Τούνη θα κολλήσουμε;

Πάντως από πλευράς μας, αυτή είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που αναφερόμαστε στην κυρία Τούνη.

Read Next

04 Μαϊ 2024

"Πού πας ωρέ τσατσαμίνι μου;" Ένα νοερό πασχαλινό ταξίδι στην "Κοντέσα του Ιονίου"

Ένας Κερκυραίος θυμάται την βαθιά παραδοσιακή, ορθόδοξη, καθολική, ειδωλολατρική, βενετσιάνικη και τόσο ταπεραμεντόζα Λαμπρή του νησιού του.

04 Μαϊ 2024

Πάσχα: Τα έθιμα της Ζακύνθου

Από την επτανησιακή πολυφωνική εκκλησιαστική μουσική ως την Ανάσταση με τον Εσταυρωμένο και την εικόνα της της Mater Dolorosa.

Περισσότερα από

Stories

04 Μαϊ 2024

Ειρήνη Παπά και Πενέλοπε Κρουζ σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο 23 χρόνια πριν

Ο φωτογραφικός φακός αποθανατίζει την Ειρήνη Παπά και την Πενέλοπε Κρουζ, όταν πρωταγωνιστούσαν στην ταινία "Το Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι"

04 Μαϊ 2024

"Την εσπέραν του Μεγάλου Σαββάτου του έτους 1889 περί ώραν ενάτην..."

Πάσχα Ρωμέικο. Διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη

04 Μαϊ 2024

"Δεν ένιωσα ποτέ icon. Απλά πάντα έκανα τη δουλειά μου": Η μοναδική φινέτσα της Όντρεϊ Χέπμπορν

Με συµµετοχή στην Αντίσταση στο Β’ Παγκόσµιο Πόλεµο και πρέσβειρα της UNICEF, η πορσελάνινη ηθοποιός υπήρξε πολλά περισσότερα από µια θρυλική φιγούρα σε ένα LBD.

03 Μαϊ 2024

"Μα βγαίνοντας από την εκκλησιά ο Επιτάφιος τράβηξε πρώτα πλάγια, χώθηκε μέσα στις γειτονιές"

Σεφέρης, Ελύτης, Καζαντζάκης: Θρησκευόμενοι ή μη, παλαιότεροι και πλέον σύγχρονοι, οι λογοτέχνες συγκλονίζονται από το Θείο Δράμα και την "της φύσεως άνοιξη".

03 Μαϊ 2024

Ο Θανάσης Βέγγος με την οικογένειά του μέσα από ένα σπάνιο φωτογραφικό κλικ

Ο ηθοποιός της καρδιάς μας έφυγε στις 3 Μαΐου του 2011. Ο φακός τον απαθανατίζει σε μία όμορφη οικογενειακή στιγμή.

03 Μαϊ 2024

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Πώς είναι σήμερα οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς;

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε και η πιο εμβληματική σειρά του Πάσχα επιστρέφει στις μικρές μας οθόνες.

03 Μαϊ 2024

Φαμπερζέ: Η ιστορία των πολυτιμότερων αυγών του κόσμου και όσα δεν ξέρεις για αυτά

Το πρώτο αυγό ("η Κότα") το παρήγγειλε το 1885 ο τσάρος Αλέξανδρος Γ', θέλοντας να το κάνει ως δώρο έκπληξη για το Πάσχα στη σύζυγό του Μαρία Φιόντοροβνα.

03 Μαϊ 2024

Αυτοκτόνησαν και οι τρεις μεγάλοι έρωτες της ζωής της: Η τραγική ιστορία της ντίβας Δαλιδά

Στις 3 Μαΐου 1987, η Δαλιδά βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Παρίσι, έχοντας πάρει ισχυρή δόση βαρβιτουρικών. "Η ζωή μου έγινε ανυπόφορη, συγχωρήστε με".

03 Μαϊ 2024

Μαρίκα Κοτοπούλη - Ίωνας Δραγούμης. Ένας δύσκολος έρωτας σαν αρχαία τραγωδία

Αυτό είναι το χρονικό μίας από τις πιο παθιασμένες και δύσκολες ιστορίες αγάπης στην Ελλάδα με πρωταγωνίστρια την σπουδαία ηθοποιού που γεννήθηκε σαν σήμερα.