ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η ελληνικής καταγωγής Γκαμπριέλα Παπαδάκη και ο Γκιγιόμ Σιζερόν κατέκτησαν ένα σπουδαίο ρεκόρ

Κάτι που πολλά ζευγάρια του καλλιτεχνικού πατινάζ θα ήθελαν να έχουν πετύχει.

Η ελληνικής καταγωγής Γκαμπριέλα Παπαδάκη και ο Γκιγιόμ Σιζερόν κατέκτησαν ένα σπουδαίο ρεκόρ

Είναι ένα από τα κορυφαία δίδυμα του καλλιτεχνικού πατινάζ σε ολόκληρο τον κόσμο. Η ελληνικής καταγωγής Γκαμπριέλα Παπαδάκη και ο παρτενέρ της Γκιγιόμ Σιζερόν κατακτούν την μία διάκριση μετά την άλλη και εχθές το βράδυ κατάφεραν να βάλουν στη μεγάλη συλλογή της και ένα σημαντικό, παγκόσμιο ρεκόρ.

Οι δύο αθλητές που έχουν ήδη στο ενεργητικό τους ένα αργυρό Ολυμπιακό μετάλλιο, αλλά και πολλά χρυσά σε αμέτρητα παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι πλέον κάτοχοι ένος μοναδικού ρεκόρ που πολλά ζευγάρια του καλλιτεχνικού πατινάζ θα ήθελαν να έχουν πετύχει.

Η ελληνικής καταγωγής Γκαμπριέλα Παπαδάκη και ο Γκιγιόμ Σιζερόν κατέκτησαν ένα σπουδαίο ρεκόρ

Κατά την διάρκεια των αγώνων για το τρόπαιο NHK, που φιλοξενείται στο Σαπόρο της Ιαπωνίας, «έσπασαν» για πρώτη φορά στην Ιστορία του αθλήματος, το όριο των 90 βαθμών.

Για την ιστορία να πούμε πως τον περασμένο Μάρτιο, η ελληνικής καταγωγής αθλήτρια και ο παρτενέρ της αναδείχθηκαν για τέταρτη φορά παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Δες στο βίντεο την εμφάνιση της Γκαμπριέλα Παπαδάκη και του Γκιγιόμ Σιζερόν.

Φωτογραφίες: Reuters

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

03 Δεκ 2025

Μαρία Κάλλας: Πέντε εμβληματικές εμφανίσεις, που επιβεβαίωσαν το διαχρονικό της στυλ

Η Μαρία Κάλλας κατέφερε να αφήσει το στίγμα της τόσο με το ταλέντο, όσο και με τις πάντα κομψές εμφανίσεις της.

Περισσότερα από

Stories

03 Δεκ 2025

Eat Chic | Το εστιατόριο της Αίγλης Ζαππείου έχει νέο όνομα και έναν chef που επιστρέφει στην Αθήνα μετά από 15 χρόνια

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος υπογράφει το μενού του Zappa, της φρέσκιας γαστρονομικής πρότασης της Αίγλης Ζαππείου.

02 Δεκ 2025

Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

02 Δεκ 2025

Τα λαμπερά εγκαίνια του Poliform Space στο κατάστημα Δελούδης στον Άλιμο

Με ένα private event, η Poliform και η εταιρεία Δελούδης παρουσίασαν τον νέο αποκλειστικό χώρο του διάσημου ιταλικού οίκου στην Αθήνα.

02 Δεκ 2025

Τα λαμπερά εγκαίνια του Poliform Space στο κατάστημα Δελούδης στον Άλιμο

Η Poliform και η εταιρεία Δελούδης παρουσίασαν τον νέο αποκλειστικό χώρο του διάσημου ιταλικού οίκου στην Αθήνα με ένα ξεχωριστό private event.

01 Δεκ 2025

Ξεκινούν οι φετινές "Μέρες Ελληνικού Κινηματογράφου", το φεστιβάλ που αναδεικνύει το εγχώριο σινεμά στην Πόλη

Από τις 2 έως και τις 7 Δεκεμβρίου, η Κωνσταντινούπολη αποκτά ελληνικό άρωμα και σινεφίλ αίσθηση, με την υπογραφή ταινιών από σπουδαίους Έλληνες δημιουργούς, όπως ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο Γιάννης Σμαραγδής, η Φρίντα Λιάππα.

01 Δεκ 2025

Ο Chris Isaak έρχεται στην Αθήνα

Η φωνή πίσω από το Wicked Game και αρκετές αισθαντικές επιτυχίες, ο Chris Isaak φέρνει κάτι από το Blue Hotel του στην Αθήνα.

30 Νοε 2025

#theaftertaste | Μία διαφορετική έκθεση, το νέο hot εστιατόριο του κέντρου και η Monica Bellucci στην Αθήνα

Ο Νίκος Κοντομήτρος ξεχωρίζει, για τρίτη χρονιά, όσα είδε, δοκίμασε, άκουσε και ευχαριστήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.

29 Νοε 2025

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η τελευταία μεγάλη εμφάνιση της στο "Μπράβο" πριν από 29 χρόνια

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε παραδώσει μαθήματα αισιοδοξίας στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά.

28 Νοε 2025

Ζωή Λάσκαρη: To bombshell hair look που υιοθέτησε πριν από 50 χρόνια, είναι και πάλι στη μόδα

Η Ζωή Λάσκαρη αγκαλιά με τον Τόλη Βοσκόπουλο σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ.

27 Νοε 2025

Mario Banushi | Ποια παράσταση ανεβάζει μετά το πολυσυζητημένο Mami στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση;

Η απάντηση δίνεται αυτόν τον Δεκέμβριο στον χώρο της Πειραιώς 260.