ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Την νύχτα που η Σάντρα Μπούλοκ κάλεσε έντρομη την αστυνομία κλεισμένη μέσα στην ντουλάπά της

Ο νυχτερινός επισκέπτης που παραβίασε το σπίτι της.

Δεν είναι λίγες οι προσωπικότητες του Χόλιγουντ που έχουν παραδεχτεί πως η αναγνώριση που βιώνουν μέσα από το επάγγελμα τους πολλές φορές έχει σταθεί εμπόδιο στην ιδιωτική τους ζωή, καθώς σπάνια περνούν απαρατήρητοι ανάμεσα στο πλήθος. Συχνά, μάλιστα, η αγάπη του κόσμου μοιάζει ιδιαίτερα ενοχλητική όταν παραβιάζονται προσωπικές στιγμές για ένα χειρόγραφο αυτόγραφο ή μια selfie με τον αγαπημένο τους σταρ. Άλλες πάλι, μπορεί να γίνει έως και επικίνδυνη, όταν οι fans ξεπερνούν τα όρια του θαυμασμού και φτάνουν σε ακραίες εμμονές με το πρόσωπο τους. Οι τελευταίοι, οι λεγόμενοι stalkers, παρενοχλούν με οποιονδήποτε τρόπο και μέσο τον εκάστοτε σταρ, ενώ δεν διστάζουν να του επιτεθούν δείχνοντας την "αγάπη" τους προς εκείνους.

Βρέθηκε αντιμέτωπη με τον "χειρότερο εφιάλτη" της

Με ένα αντίστοιχο περιστατικό βρέθηκε αντιμέτωπη η Σάντρα Μπούλοκ, η οποία σε συνέντευξη της περιέγραψε την στιγμή που ανακάλυψε ότι κάποιος είχε παραβιάσει το σπίτι της μέσα στην νύχτα, προκειμένου να της αφήσει ένα ερωτικό γράμμα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ηθοποιού, την 8η Ιουνίου του 2014 δεν θα την ξεχάσει ποτέ, καθώς τότε βρέθηκε αντιμέτωπη με τον "χειρότερο εφιάλτη" της. Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν η χολιγουντιανή σταρ άκουσε έναν περίεργο θόρυβο έξω από το δωμάτιο όπου βρισκόταν ξαπλωμένη, και ευθύς αμέσως βγήκε στον διάδρομο να δει τι συμβαίνει. Δεν πρόλαβε, ωστόσο, να κάνει περισσότερα από δύο βήματα μακριά από την πόρτα του δωματίου, αφού ένας μαυροντυμένος άνδρας στεκόταν στην άλλη άκρη του διαδρόμου και την κοιτούσε. Έντρομη γύρισε τρέχοντας στο δωμάτιο και αφού κλείδωσε πίσω την πόρτα, κρύφτηκε στην ντουλάπα για να καλέσει βοήθεια.

Ο 39χρονος άνδρας είχε παραβιάσει την κατοικία της ηθοποιού, πηδώντας από τον φράχτη και εισβάλλοντας μέσα στο σπίτι από πλαϊνή είσοδο, την οποία παρακολουθούσε για μέρες πριν την επίθεση του. Η Μπούλοκ χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο κάλεσε την αστυνομία, καταγγέλλοντας το περιστατικό. Σε λιγότερο από 10 λεπτά τρία περιπολικά είχαν φτάσει στο Hollywood Hills, στην γειτονιά των αστέρων όπου διατηρεί το σπίτι της η ηθοποιός και σπάζοντας την εξώπορτα μπήκα και συνέλαβαν τον εισβολέα. Ο 39χρονος άνδρας, ονόματι Τζόσουα, ούρλιαζε προς το μέρος της ηθοποιού "Σάντι, Σάντι συγγνώμη, σε παρακαλώ μην υποβάλεις κατηγορίες εναντίον μου". Στην τσέπη του δράστη βρέθηκε ένα ερωτικό γράμμα, όπου αναφερόταν στην 57χρονη σταρ ως σύζυγό του, ενώ ονόμαζε παιδί του, τον 12χρονο γιο της Λούις.

Όπου αναφερόταν στην 57χρονη σταρ ως σύζυγό του, ενώ ονόμαζε παιδί του, τον 12χρονο γιο της Λούις.

"Θα μπορούσες να με είχες σήμερα, ωστόσο επιλέγεις άλλους ανθρώπους εκτός από εμένα. Θα είμαι κοντά όπως ξέρεις. Σ'αγαπώ. Είσαι πολύ ξεχωριστή για μένα και χωρίς εσένα στη ζωή μου υπάρχει μόνο δυστυχία. Περιμένω τόσο καιρό να έρθεις σε εμένα, ίσως όλα αυτά πρέπει μάλλον να συμβούν με άλλον τρόπο. Ίσως στην Χαβάη ή τυχαία καθώς γυμνάζεσαι στο δρόμο ποιος ξέρει. Δεν έχω ιδέα. Σε αγαπώ και τον Λούι και θέλω μόνο να είμαι μέρος της ζωής σου. Μου λείπεις πολύ και σε σκέφτομαι κάθε στιγμή, κάθε μέρα. Είσαι το κορίτσι μου! Σε είδα να γυρνάς σπίτι μετά το γκαλά της AFI και ευχόμουν να ήμουν στην είσοδο της καρδιάς σου όταν γυρνούσες σπίτι…" σημειώνονταν χαρακτηριστικά στο γράμμα.

Έπειτα από έρευνα των αστυνομικών αρχών, ανακαλύφθηκαν 8 πυροβόλα όπλα, συμπεριλαμβανομένου ενός τουφεκιού στο σπίτι του Τζόσουα καθώς και ένα σημειωματάριο, στο οποίο περιέγραφε επακριβώς το σχέδιο του για σεξουαλική επίθεση εναντίον της ηθοποιού. "Είσαι η γυναίκα μου. Εσύ ανήκεις σε εμένα και εγώ σε εσένα" αναφέρονταν μεταξύ άλλων σε αυτό. Ο άνδρας καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης με αναστολή για 26 κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. Η Σάντρα Μπούλοκ έλαβε εντολή προστασίας 10 ετών, κάτι το οποίο δεν την έκανε σαφώς να αισθάνεται ασφαλής το επόμενο διάστημα οπουδήποτε και αν βρισκόταν. Η διαταραχή μετατραυματικού στρες έκανε την εμφάνιση της με την ηθοποιό να λαμβάνει ειδική θεραπεία για να ξεπεράσει την αγωνία της.

Όσο για τον Τζόσουα, τα πράγματα δεν εξελίχθησαν όπως θα περίμενε κανείς, καθώς ο άνδρας βίωνε σοβαρά προβλήματα ψυχικής φύσεως, δίνοντας τελικά μόνος του ένα τέλος, έπειτα από αυτοκτονία το 2018.

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Την ημέρα που η Σαρλίζ Θερόν τσακώθηκε με έναν υπάλληλο σε τράπεζα άνοιξε ο δρόμος για την καριέρα της

Πώς ένας τσακωμός στο γκισέ μίας τράπεζας οδήγησε τη διάσημη ηθοποιό στην κορυφή του Χόλιγουντ;

25 Απρ 2024

Αλμπέρ Ουντερζό: Ο ευφυής συνδημιουργός του Αστερίξ που ήξερε να μας κάνει να γελάμε

Ο διάσημος δημιουργός κόμικς, το όνομα του οποίου εμφανίζεται στα εκατοντάδες εκατομμύρια των αντιγράφων των περιπέτειων των αμετάβλητων Γαλατών που πωλούνται στον κόσμο από το 1961, γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1927 και πέθανε στις 24 Μαρτίου 2020, σε ηλικία 92 ετών.

Περισσότερα από

Stories

24 Απρ 2024

Βέρα Γουάνγκ: Ο μυστικός συνδυασμός ομορφιάς που ακολουθεί για την αιώνια νεότητα στα 74

Οι εικόνες της διάσημης σχεδιάστριας δεν σταματούν να διχάζουν το κοινό λόγω της ηλικίας που δηλώνει.

24 Απρ 2024

Ζαν-Πολ Γκοτιέ: Το enfant terrible της μόδας κλείνει τα 72

Στα 13 του χρόνια, δημιούρησε μια ολόκληρη κολεξιόν ρούχων για την μαμά και την γιαγιά του. Σήμερα 60 χρόνια μετά, συνεχίζει να εκπλήσσει.

24 Απρ 2024

Η Τατιάνα Μπλάτνικ σε ηλικία 13 ετών -Η ασπρόμαυρη φωτογραφία

"Αυτό το challenge είναι και μια υπενθύμιση για όλους εμάς που ασκούμε κριτική στον εαυτό μας".

24 Απρ 2024

50 χρόνια πριν: Όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό TIME

"Σαν σήμερα, πριν από 26 χρόνια, ο Ελληνισμός αποχαιρετούσε τον ηγέτη που άλλαξε την πορεία της σύγχρονης Ελλάδας".

24 Απρ 2024

Ο εθισμός στα ναρκωτικά ήταν ο λόγος που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απομακρύνθηκε από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Το "ξεχασμένο" νεανικό ειδύλλιο που κράτησε για περισσότερα από πέντε χρόνια.

24 Απρ 2024

Όταν ο Κάρολος έλιωνε για την Μπάρμπρα Στρέιζαντ

Κι όμως! Υπήρξε έντονο φλερτ ανάμεσα σε εκείνον και την διάσημη σταρ, η οποία σήμερα, κλείνει τα 82.

24 Απρ 2024

"Και λάτρεψα τον πατέρα μου σαν κάτι ανώτερο. Δεν τον πλησίαζα όμως"

Απόσπασμα, από τον πρώτο τόμο του αυτοβιογραφικού έργου της Πηνελόπης Δέλτα, που γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 24 Απριλίου 1874.

23 Απρ 2024

Ο θυελλώδης έρωτας της Τζέσικα Λανγκ με τον Τομ Σέπαρντ

"Αγαπώ αυτή την γυναίκα με έναν τρόπο που δεν μπορώ να περιγράψω" έγραφε εκείνος σε έναν φίλο του.

23 Απρ 2024

Ποιος σκότωσε τον Αλέξανδρο Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Πίσω στο 1973 ο γιος του Αριστοτέλη Ωνάση σκοτώνεται σε αεροπορικό δυστύχημα. Τα πορίσματα δείχνουν δολοφονία και οι θεωρίες συνομωσίας κάνουν το γύρο του κόσμου.

22 Απρ 2024

Μάνος Χατζιδάκις : "Μπορεί κανείς να φανταστεί ποτές, πως μια βραδιά κεφιού του, είναι δυνατόν να την καλύψει μια Σονάτα του Mπετόβεν;"

Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις άλλαξε την πορεία της ελληνικής μουσικής μιλώντας για το ρεμπέτικο.