Το να είσαι γυναίκα είναι μία καθημερινή και αδιάλλειπτη πρόκληση. Η καθημερινότητα είναι γεμάτη απαιτήσεις την ίδια στιγμή που εσύ προσπαθείς να διατηρήσεις την ισορροπία ανάμεσα σε όλους αυτούς τους ρόλους στους οποίους καλείσαι να ανταποκριθείς. Οικογένεια, εργασία και κοινωνική ζωή, είναι οι βασικοί τομείς που απαιτούν την προσοχή και την ολοκληρωτική σου αφοσίωση. Στον αγώνα αυτό, δεν είσαι μόνη. Υπάρχουν αμέτρητες γυναίκες εκεί έξω που νιώθουν ακριβώς το ίδιο με εσένα. Όπως η CEO της Happy People, Βενετία Κυρίου. 

Η σύγχρονη γυναίκα καλείται να ανταπεξέλθει σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους. Μπορεί να είναι σύζυγος, σύντροφος, αδερφή, μητέρα, φίλη, καριερίστα, κι αυτοί είναι ρόλοι μόνο κοινωνικοί. Μπορεί να είναι χαρούμενη, λυπημένη, αισιόδοξη, λαμπερή, όχι τόσο λαμπερή. Έτσι κι εγώ δεν διαφέρω από τις άλλες γυναίκες. Είναι δύσκολο να συνδυάζεις όλους αυτούς τους ρόλους πάντα με επιτυχία, ωστόσο αυτό που μετράει είναι η προσπάθεια που κάνεις κάθε μέρα να γίνεσαι καλύτερη πρώτα για τον εαυτό σου και έπειτα για τους άλλους. Ως CEO διαφημιστικής εταιρείας, τα καθήκοντα είναι πολλά και οι απαιτήσεις υψηλές.

Μπορεί να είναι σύζυγος, σύντροφος, αδερφή, μητέρα, φίλη, καριερίστα, κι αυτοί είναι ρόλοι μόνο κοινωνικοί. Μπορεί να είναι χαρούμενη, λυπημένη, αισιόδοξη, λαμπερή, όχι τόσο λαμπερή. Έτσι κι εγώ δεν διαφέρω από τις άλλες γυναίκες.

Ως μητέρα, οι ανάγκες ενός παιδιού είναι ακόμη μεγαλύτερες. Δεν υπάρχει κάποια μυστική συνταγή για να πετύχεις τον τέλειο συνδυασμό. Αυτό που είναι σημαντικό είναι η κάθε γυναίκα να αναζητήσει την ισορροπία μεταξύ αυτόν τον δύο, όσο ουτοπικό κι αν ακούγεται. Αυτό που με έχει βοηθήσει προσωπικά είναι η εύρεση του χωροχρόνου μου. Προσθέτω αρκετές ευχάριστες στιγμές μέσα στην ημέρα όπως είναι το self care, η συνάντηση με φίλους αγαπημένους, ένα τραπέζι με καλό φαγητό.

Απλά πράγματα, μικρά που μέσα στην ημέρα αλλά και την καθημερινότητα δίνουν ένα μεγάλο boost για να συνεχίσω να οραματίζομαι το μέλλον μου όπως ακριβώς το θέλω, να είμαι δημιουργική και να εμπνέομαι ώστε να οδηγώ την εταιρεία μου ένα βήμα μπροστά κάθε φορά.

Η Βενετία Κυρίου είναι η CEO του agency "Happy People"