ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

ξενοδοχειο

Πώς να συνοψίσεις το Πάσχα στην Πελοπόννησο; Από τις ατελείωτες ακτές της Μεσσηνίας και της Ηλείας αλλά και την εξωτική Ελαφόνησο μέχρι τα ελατοδάση της Ορεινής Αρκαδίας, τους πύργους της Μάνης, τα ιστορικά Καλάβρυτα και την κοντινή έκπληξη του ατμοσφαιρικού Αίγιου, κάθε προορισμός έχει τη χάρη του και το 2024 που το Πάσχα πέφτει Μάιο αυτή η χάρη είναι διπλή! Ιστορικά μοναστήρια και εκκλησίες για κατανυκτικές λειτουργίες, καταπράσινα φαραγγια και καταρράκτες, αρχαιολογικοί χώροι παγκόσμιας αίγλης και υπέροχα κάστρα, πετρόχτιστα χωριά με τοπικές νοστιμιές και, βέβαια, υπέροχες παραλίες που μας περιμένουν να τα ξεχάσουμε όλα και να πάρουμε το βάπτισμα του καλοκαιριού μονοπωλούν τις μέρες και τις νύχτες μας και το μοναδικό δίλημμα που έχουμε κάθε πρωί είναι αν θα ξεχαστούμε στην ξαπλώστρα ή το μπαλκόνι μας αγναντεύοντας το Ιόνιο ή τον Κορινθιακό ή θα πάρουμε τους δρόμους και τα μονοπάτια.

"Ammothines", Πετροχώρι Μεσσηνίας: Πάσχα με αύρα καλοκαιριού και τοπική νοστιμιά πάνω στην άμμο

Ονειρεύεστε Πάσχα πάνω στη θάλασσα σε επαφή με τη φύση και μοντέρνα γαστρονομία με τοπικό πρόσημο; Αυτό το Πάσχα o Μαγιάτικος καιρός είναι με το μέρος μας και, μαντέψτε!, η υπέροχη παραλία με τις αμμοθίνες που έχουμε στο νου μας όταν σκεφτόμαστε καλοκαίρι δεν χρειάζεται πλοίο για να την προσεγγίσεις! Ο λόγος για το Πετροχώρι Μεσσηνίας, την εντυπωσιακή παραλία με τους αμμόλοφους που μας έχει συστήσει τα τελευταία χρόνια ο πολυχώρος "Ammothines" συνδυάζοντας καταλύματα σε μορφή σκηνής, πάνω σε ξύλινους πασσάλους και πλήρως εναρμονισμένα με το φυσικό τοπίο, με ξεχωριστές γευστικές προτάσεις, διασκέδαση και εμπειρίες.

Δείτε περισσότερα για το πώς θα περάσετε το Πάσχα στις "Ammothines" εδώ.

"Capari Suites", Ελαφόνησος | Ένα χαλαρωτικό καταφύγιο μας ξεκλειδώνει τον νησιώτικο παράδεισο της Πελοποννήσου

Ένας μακρινός παράδεισος που θα τον νιώσετε σαν στο σπίτι σας, καθώς προσφέρει μια μαγευτική παραθαλάσσια και ορεινή θέα, απομονωμένο από τα γύρω σπίτια, τα ξενοδοχεία και τους κεντρικούς δρόμους, το "Capari Suites" φτιάχνει το ιδανικό περιβάλλον επαφής με τη φύση που ταιριάζει στην παρθένα γοητεία της Ελαφονήσου. Το νησί που μπήκε στον "χάρτη" των ταξιδιών μας χάρη στη μοναδική παραλία του Σίμου με την πανδαισία χρωμάτων της, τα πεντακάθαρα νερά της, τους φυσικούς αμμόλοφους που ξεπερνούν τα 10μ. σε ύψος, τα απίστευτης ομορφιάς κρίνα της θάλασσας και το μοναδικό πάντρεμα γης και θάλασσας σε μια λωρίδα που φαντάζει ως μονοπάτι προς τον ουρανό.

Δείτε περισσότερα για το πώς θα περάσετε το Πάσχα στο "Capari Suites" εδώ.

"Callisto Suites", Μεσσηνία: Βρήκαμε το ιδανικό παραθαλάσσιο "εξοχικό" για Πάσχα στην ανερχόμενη Δυτική Πελοπόννησο

Μια ανάσα μακριά από το παραδοσιακό ψαροχώρι της Μαραθόπολης και μόλις 15 λεπτά οδήγησης μακριά από την κοσμοπολίτικη Γιάλοβα, το "Callisto Seaside Homes & Suites" αποτελεί ξεχωριστή επιλογή για ζευγάρια και οικογένειες που αναζητούν χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα. Ιδανική για Πάσχα, με πανέμορφες παραλίες, ξεχωριστές ιδέες για αρχαιολογικές και φυσιολατρικές εξορμήσεις και παραδοσιακά έθιμα στα χωριά της περιοχής (από ιπποδρομίες έως επιτάφιο σε βάρκες και αερόστατα), η Μεσσηνία μπαίνει φέτος δυναμικά στο ραντάρ μας.

Δείτε περισσότερα για το πώς θα περάσετε το Πάσχα στο "Callisto Seaside Homes & Suites" εδώ.

"Corinthian Village", Βραχάτι: Πασχαλινή εξόρμηση της στιγμής στην κορινθιακή ακτογραμμή

​Μόλις 1,5 ώρα από την Αθήνα, το Βραχάτι αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη και το φιλόξενο ξενοδοχείο "Corinthian Village" το μικρό μας "χωριό" χαλάρωσης προσφέρεται για να απολαύσουμε Πάσχα οικογενειακό ή ρομαντικό. Απλωμένο σε μια έκταση 3.000 τ.μ., σε 4 κτίρια με διάφορους τύπους δωματίων, το "Corinthian Village" προσφέρει την πλέον ευχάριστη και άνετη εμπειρία διαμονής. 'Άνετα δωμάτια και 4 ανεξάρτητες βίλες με ιδιωτική πισίνα, τζάκι και κήπο, που μπορούν να φιλοξενήσουν από 4 έως και 8 άτομα, μπορούν να γίνουν η βάση μας για οικογενειακές, παρεΐστικες ή και διακοπές ιδιωτικότητας με φόντο την γεμάτη εμπειρίες ακτογραμμή της Κορινθίας. 'Όμορφη επίπλωση, καταπράσινοι κήποι και όλες οι ανέσεις συνθέτουν ένα περιβάλλον φιλόξενο και οικείο που σε κάνει αμέσως να αισθανθείς άνετα, σαν στο εξοχικό σου.

Δείτε περισσότερα για το πώς θα περάσετε το Πάσχα στο "Corinthian Village" εδώ.

"Kalypso Residence", Μεθώνη: βρες το δικό σου πολυτελές εξοχικό για το Πάσχα στις μίνιμαλ βίλες στην καρδιά του Μεσσηνιακού τοπίου

Σε μια από τις πιο προικισμένες περιοχές της Μεσσηνιακής ριβιέρας, σε έναν κατάφυτο ελαιώνα στους λόφους της Μεθώνης, το νέο πολυτελές συγκρότημα "Kalypso Residence" προσφέρει διαμονή με ιδιαίτερες ανέσεις και ξεχωριστή αρχιτεκτονική και διακοσμητική φροντίδα. Κι όλα αυτά με υπέροχη θέα στη γραφική πόλη της Μεθώνης, το ατμοσφαιρικό κάστρο του 13ου αιώνα, το νησί Σαπιέντζα και ένα από τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα στην Ελλάδα που κόβει την ανάσα. Η μοντέρνα αρχιτεκτονική που συνομιλεί με το ξεχωριστό φυσικό περιβάλλον επιτρέποντας την ανεμπόδιστη θέα, κάνει αίσθηση με το που φτάνεις στις βίλες, ενώ οι άνετοι χώροι, τα προσεγμένα έπιπλα, οι χαλαρωτικοί χρωματικοί τόνοι σε αρμονία με το τοπίο σε βάζουν αμέσως σε ζεν διάθεση.

Δείτε περισσότερα για το πώς θα περάσετε το Πάσχα στο "Kalypso Residence" εδώ.

Διάβασε περισσότερα στο athinorama.gr

Read Next

30 Απρ 2024

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

30 Απρ 2024

"Fashion Innovation Award" για τα HUAWEI FreeClip στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας

Η Huawei στηρίζει την δημιουργικότητα των νέων σχεδιαστών στα New Designers Awards στο 34ο Athens Fashion Week

Περισσότερα από

Life

30 Απρ 2024

Πασχαλινές αγορές και διασκέδαση. O ιδανικός προορισμός για όλες τις νονές - και τους μικρούς μας φίλους

Ένα μέρος που η νονά απολαμβάνει τα ψώνια της και τα βαφτιστήρια ατελείωτο παιχνίδι.

29 Απρ 2024

Δίψα για Πάσχα με τους αγαπημένους; Δίψα για Βίκος Cola 1+1

Η καλύτερη συντροφιά στο γιορτινό τραπέζείναι η Bίκος Cola που έρχεται κι αυτό το Πάσχα με την προσφορά 1 + 1.

28 Απρ 2024

Ημερομηνία γέννησης και αστρολογία: Τι αποκαλύπτει η μέρα που γεννηθήκαμε για την τύχη μας;

Ποια είναι η επίδραση της ημερομηνίας γέννησης στη ζωή και την τύχη μας;

28 Απρ 2024

Πάσχα στην Ελλάδα: Προορισμοί, έθιμα, ξενοδοχεία και εστιατόρια για να σχεδιάσετε τα καλύτερα ταξίδια

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού. Φτιάξαμε τον μόνο οδηγό που θα χρειαστείτε για να σχεδιάσετε τα Πασχαλινά ταξίδια σας στην Ελλάδα.

26 Απρ 2024

Το λαχανικό που δεν τρως και μειώνει την αρτηριακή πίεση

Αυτό το ιδιαίτερο λαχανικό είναι της εποχής, μειώνει τα συμπτώματα την αρτηριακή πίεση και είναι πεντανόστιμο.

26 Απρ 2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

25 Απρ 2024

Το ψυχολογικό προφίλ ενός βιαστή

Γιατί ένας άνθρωπος να καταλήγει σε αυτή την βίαιη πράξη; Ζητήσαμε μια ανάλυση από τον ψυχίατρο Αριστοτέλη Βάθη.