ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Μα πώς γίνεται η Ιωάννα Τούνη να έχει τόσους followers και τόσες εταιρείες να τη στηρίζουν;»

Η απάντηση είναι απλή: Γιατί εξακολουθούμε να την προβάλλουμε με το παραμικρό.

«Μα πώς γίνεται η Ιωάννα Τούνη να έχει τόσους followers και τόσες εταιρείες να τη στηρίζουν;»

Για ακόμη μία ημέρα, την ελληνική κοινωνία απασχόλησε η πανδημία, η ακρίβεια, τα θανατηφόρα τροχαία, το μεταναστευτικό, η απογραφή και οι αρνητές της και φυσικά η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή ινφλουένσερ η οποία δείχνει να παρασύρεται στη δίνη της φήμης και της απήχησής της, αγνοώντας βασικούς κανόνες ανθρώπινης συμπεριφοράς αλλά και ευγένειας, έκανε για ακόμη μία φορά το θαύμα της.

Δεν θα σας κρυφτώ: Την Ιωάννα Τούνη την έμαθα μέσα από τα οργισμένα δημοσιογραφικά κείμενα που κατακρίνουν κάθε της κίνηση και όχι από τα κατορθώματά της στην τηλεόραση ή τον επιχειρηματικό κόσμο. Έψαξα λίγο, είδα ότι είχε πάει στο My Style Rocks – δυστυχώς δεν το παρακολουθούσα – και ότι έχει και μία εταιρεία με ρούχα και μετά παρατήρησα ότι δύο χρόνια πριν είχε πέσει θύμα χάκερ ο οποίος έβγαλε στη φόρα προσωπικές της στιγμές. Με μεγάλη μου ικανοποίηση θυμήθηκα ότι, όχι μόνο οι γυναίκες, αλλά στο σύνολό της η ελληνική κοινωνία είχε σταθεί στο πλευρό της, καταδικάζοντας την αποτρόπαιη πράξη του εν λόγω νεαρού. Παρόλα αυτά, την ίδια αυτή γυναίκα που κάποτε υποστήριζε η ελληνική κοινωνία, σήμερα τη βρίζει με τα χειρότερα λόγια για τις δημόσιες τοποθετήσεις της. Γιατί; Τι άλλαξε; Η Τούνη σίγουρα όχι!

Παρόλα αυτά, την ίδια αυτή γυναίκα που κάποτε υποστήριζε η ελληνική κοινωνία, σήμερα τη βρίζει με τα χειρότερα λόγια για τις δημόσιες τοποθετήσεις της. Γιατί; Τι άλλαξε; Η Τούνη σίγουρα όχι!

Στον απόηχο των δεικτικών της τοποθετήσεων το περασμένο καλοκαίρι, σχετικά με την «τεμπελιά» των κατοίκων των Παξών, οι οποίοι έκλεισαν το μεσημέρι – με 45 βαθμούς τα μαγαζιά τους – με αποτέλεσμα η κοιλίτσα της Τούνη να γουργουρίζει ανελέητα, έρχεται και η σημερινή της επίθεση σε μεγάλη αεροπορική εταιρεία. Όπως με ενημέρωσαν, γιατί δεν την ακολουθώ, η κυρία Τούνη κατηγόρησε την εταιρεία και τους υπαλλήλους της, ότι την ανάγκασαν να πληρώσει 40 ευρώ παραπάνω, για μόλις δύο κιλά επιπλέον που είχε η βαλίτσα της. «Πετάω μίνιμουμ 2 φορές την εβδομάδα και τους έχω αφήσει ένα σκασμό λεφτά» έγραφε έξαλλη σε ένα από τα stories της, καθώς περίμενε να της χαρίσουν τα δύο αυτά κιλάκια, εφόσον τους στηρίζει φανατικά όλα αυτά τα χρόνια. Τελικά, έπειτα από πολλή σκέψη και προβληματισμό, τους άφησε ένα 50ευρω και έφυγε. Γιατί μία Τούνη δεν θέλει ούτε ρέστα. Καλά δεν έκανε;

«Πετάω μίνιμουμ 2 φορές την εβδομάδα και τους έχω αφήσει ένα σκασμό λεφτά» έγραφε έξαλλη σε ένα από τα stories της, καθώς περίμενε να της χαρίσουν τα δύο αυτά κιλάκια, εφόσον τους στηρίζει φανατικά όλα αυτά τα χρόνια. Τελικά, έπειτα από πολλή σκέψη και προβληματισμό, τους άφησε ένα 50ευρω και έφυγε. Γιατί μία Τούνη δεν θέλει ούτε ρέστα. Καλά δεν έκανε;

«Μα πώς γίνεται η Ιωάννα Τούνη να έχει τόσους followers και τόσες εταιρείες να τη στηρίζουν;»

Όπως ήταν φυσικό, οι οργισμένες αναρτήσεις κατέκλυσαν για ακόμη μία φορά το διαδίκτυο – δίνει τροφή όσο να πεις - με πολλούς να αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να μιλάει και να φέρεται έτσι από τη στιγμή που την ακολουθούν μικρά παιδιά, ενώ κάποιοι αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν πώς με όλα όσα έχει πει, εξακολουθεί να έχει followers και να βγάζει χρήματα από το διαδίκτυο. Μήπως λοιπόν την επόμενη φορά που θα πει ή θα κάνει κάτι, να μην την «παίξει» κανένα Μέσο; Μήπως θα πρέπει να αρχίσουμε να αγνοούμε τις προκλητικές της δηλώσεις και να συμπεριφερθούμε σαν να μην υπάρχει; Το έχουμε άλλωστε κάνει επιτυχημένα με πολλούς στο παρελθόν, στην Τούνη θα κολλήσουμε;

Πάντως από πλευράς μας, αυτή είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που αναφερόμαστε στην κυρία Τούνη.

Read Next

25 Απρ 2024

"Μην αγχώνεσαι, θα γίνεται όλο και χειρότερο"

Όταν η άβγαλτη Νταϊάνα συνάντησε την γεμάτη αυτοπεποίθηση Γκρέις Κέλι.

25 Απρ 2024

Την ημέρα που η Σαρλίζ Θερόν τσακώθηκε με έναν υπάλληλο σε τράπεζα άνοιξε ο δρόμος για την καριέρα της

Πώς ένας τσακωμός στο γκισέ μίας τράπεζας οδήγησε τη διάσημη ηθοποιό στην κορυφή του Χόλιγουντ;

Περισσότερα από

Stories

25 Απρ 2024

Αλμπέρ Ουντερζό: Ο ευφυής συνδημιουργός του Αστερίξ που ήξερε να μας κάνει να γελάμε

Ο διάσημος δημιουργός κόμικς, το όνομα του οποίου εμφανίζεται στα εκατοντάδες εκατομμύρια των αντιγράφων των περιπέτειων των αμετάβλητων Γαλατών που πωλούνται στον κόσμο από το 1961, γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1927 και πέθανε στις 24 Μαρτίου 2020, σε ηλικία 92 ετών.

24 Απρ 2024

Βέρα Γουάνγκ: Ο μυστικός συνδυασμός ομορφιάς που ακολουθεί για την αιώνια νεότητα στα 74

Οι εικόνες της διάσημης σχεδιάστριας δεν σταματούν να διχάζουν το κοινό λόγω της ηλικίας που δηλώνει.

24 Απρ 2024

Ζαν-Πολ Γκοτιέ: Το enfant terrible της μόδας κλείνει τα 72

Στα 13 του χρόνια, δημιούρησε μια ολόκληρη κολεξιόν ρούχων για την μαμά και την γιαγιά του. Σήμερα 60 χρόνια μετά, συνεχίζει να εκπλήσσει.

24 Απρ 2024

Η Τατιάνα Μπλάτνικ σε ηλικία 13 ετών -Η ασπρόμαυρη φωτογραφία

"Αυτό το challenge είναι και μια υπενθύμιση για όλους εμάς που ασκούμε κριτική στον εαυτό μας".

24 Απρ 2024

50 χρόνια πριν: Όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό TIME

"Σαν σήμερα, πριν από 26 χρόνια, ο Ελληνισμός αποχαιρετούσε τον ηγέτη που άλλαξε την πορεία της σύγχρονης Ελλάδας".

24 Απρ 2024

Ο εθισμός στα ναρκωτικά ήταν ο λόγος που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απομακρύνθηκε από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Το "ξεχασμένο" νεανικό ειδύλλιο που κράτησε για περισσότερα από πέντε χρόνια.

24 Απρ 2024

Όταν ο Κάρολος έλιωνε για την Μπάρμπρα Στρέιζαντ

Κι όμως! Υπήρξε έντονο φλερτ ανάμεσα σε εκείνον και την διάσημη σταρ, η οποία σήμερα, κλείνει τα 82.

24 Απρ 2024

"Και λάτρεψα τον πατέρα μου σαν κάτι ανώτερο. Δεν τον πλησίαζα όμως"

Απόσπασμα, από τον πρώτο τόμο του αυτοβιογραφικού έργου της Πηνελόπης Δέλτα, που γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 24 Απριλίου 1874.

23 Απρ 2024

Ο θυελλώδης έρωτας της Τζέσικα Λανγκ με τον Τομ Σέπαρντ

"Αγαπώ αυτή την γυναίκα με έναν τρόπο που δεν μπορώ να περιγράψω" έγραφε εκείνος σε έναν φίλο του.

23 Απρ 2024

Ποιος σκότωσε τον Αλέξανδρο Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Πίσω στο 1973 ο γιος του Αριστοτέλη Ωνάση σκοτώνεται σε αεροπορικό δυστύχημα. Τα πορίσματα δείχνουν δολοφονία και οι θεωρίες συνομωσίας κάνουν το γύρο του κόσμου.