ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το ανακαινισμένο σπίτι της Γκουίνεθ Πάλτροου και τα ανελέητα σχόλια του κοινού

Η ηθοποιός ανακαίνιζε το σπίτι της επί έξι χρόνια και οι θαυμαστές της δεν το εκτίμησαν καθόλου.

Το ανακαινισμένο σπίτι της Γκουίνεθ Πάλτροου και τα ανελέητα σχόλια του κοινού

Η Γκουίνεθ Πάλτροου γνωρίζει καλά πώς να γίνεται επίκεντρο σχολιασμών και συζητήσεων για θέματα που μόνο την επαγγελματική της καριέρα δεν αφορούν. Αυτή την φορά, δεν πρόκειται για το λανσάρισμα κάποιου αλλόκοτου προϊόντος από το προσωπικό της brand, Goop, όπως τα «vagina candles» ή τα «jade eggs», αλλά για το ίδιο της το σπίτι, το οποίο πριν προλάβει να το παρουσιάσει – ξανά – με περίσσιο καμάρι στους θαυμαστές της, εκείνοι βρήκαν αφορμή να την κατακρίνουν και μάλιστα πολύ σκληρά, σχεδόν ανελέητα.

Η υπερπολυτελή κατοικία ανακαινιζόταν τα τελευταία έξι χρόνια, καθώς στην έκταση αυτής βρισκόταν προηγουμένως «ένας αχυρώνας με πολλά άγρια ζώα και ζωύφια.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Πρόσφατα, η 49χρονη σταρ σε συνεργασία με το αμερικανικό περιοδικό «Architectural Digest», δημιούργησαν μια συνέντευξη – βίντεο προς τιμήν της ολοκλήρωσης του νέου της σπιτιού, που μοιράζεται μαζί με τον σύζυγό της Μπραντ Φάλτσακ στην Καλιφόρνια. Η υπερπολυτελή κατοικία ανακαινιζόταν τα τελευταία έξι χρόνια, καθώς στην έκταση αυτής βρισκόταν προηγουμένως «ένας αχυρώνας με πολλά άγρια ζώα και ζωύφια, όμως η ηθοποιός ερωτεύτηκε την γη και την θέα του οικοπέδου», για αυτό και αποφάσισε να χτίσει εκεί το σπίτι των ονείρων της.

Η υπερπολυτελή κατοικία ανακαινιζόταν τα τελευταία έξι χρόνια, καθώς στην έκταση αυτής βρισκόταν προηγουμένως «ένας αχυρώνας με πολλά άγρια ζώα και ζωύφια, όμως η ηθοποιός ερωτεύτηκε την γη και την θέα του οικοπέδου», για αυτό και αποφάσισε να χτίσει εκεί το σπίτι των ονείρων της.

Όπως ήταν σχεδόν αναμενόμενο, το σπίτι περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά και πινελιές των κατοικιών που διαθέτουν οι περισσότεροι A-list αστέρες του μακρινού Χόλιγουντ, μερικά εκ των οποίων είναι το υπόγειο spa, μια αιώρα 47.000 λιρών καθώς και σύστημα τροφοδότησης με ηλιακή ενέργεια και γκρίζο νερό, γιατί πάνω από όλα φροντίζει να διατηρεί ακέραιη την δέσμευση της απέναντι στο περιβάλλον. «Η δύναμη του σπιτιού βρίσκεται στις λεπτές αποχρώσεις του φωτός και του χώρου. Ξοδέψαμε πολύ χρόνο αξιολογώντας τα οικογενειακά πρότυπα, πώς ζούμε πραγματικά, τι μας κάνει πιο άνετους. Εστιάσαμε στην εμπειρία, στο συναίσθημα» ανέφερε μεταξύ άλλων η πρωταγωνίστρια των ταινιών της Marvel.

Βέβαια, δεν είχαν όλη την ίδια αντίδραση με την Πάλτροου μετά τα αποκαλυπτήρια του make – over και κυρίως οι θαυμαστές της, οι οποίοι μετά την εικονική ξενάγηση στο νέο της σπίτι, βρέθηκαν να μοιράζονται σε δύο στρατόπεδα. Και αυτό γιατί, υπήρχαν κάποιοι που λάτρεψαν την «καλαισθησία της μονοκατοικίας», εκφράζοντας την έκπληξη τους για την «υπέροχη φωτεινή καθαρότητα» που αποπνέει, ενώ από την άλλη βρέθηκαν και εκείνοι που δεν το εκτίμησαν καθόλου. Δεν ήταν λίγοι όσοι το χαρακτήρισαν «βαρετό», «υπερτιμημένο», ακόμα και «άψυχο», αναφερόμενοι στην μινιμαλιστική και κλασική διακόσμηση του σπιτιού. Από την άλλη, δεν έλειψαν και αυτοί που κατέκρινα αυστηρά την ίδια την σταρ για τον επιδεικτικό τρόπο ζωής της, γράφοντας χαρακτηριστικά «Ξέρετε τι λείπει από αυτό το luxury μέρος; Μια ψυχή».

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".