ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τελικά παρακολούθησαν οι Pink Floyd την κηδεία του Παντελίδη;

Η Νανά Παλαιτσάκη αποκάλυψε ότι η Franka Wright, πρόεδρος των απανταχού φαν των Pink Floyd και ο ζωντανός θρύλος του συγκροτήματος, David Gilmour βλέπουν "Ε".

Τελικά παρακολούθησαν οι Pink Floyd την κηδεία του Παντελίδη;

Χθες το μεσημέρι, εμφανώς συγκινημένη η Νανά Παλαιτσάκη, στη διάρκεια της μετάδοσης της κηδείας του Παντελή Παντελίδη, αποκάλυψε ότι το Live του καναλιού παρακολουθούν ζωντανά η Franka Wright, πρόεδρος των απανταχού φανς των Pink Floyd και ο ζωντανός θρύλος του συγκροτήματος, David Gilmour.

Το διαδίκτυο άρχισε να τρολάρει την κ Παλαιτσάκη, και να γελά ασταμάτητα, με το μύθευμα, καθώς, κακά τα ψέμματα, είναι λίγο ακραίο να παρακολουθεί ο Gilmour ένα τόσο εσωτερικής κατανάλωσης -τραγικό- γεγονός.

Τι πραγματικά ισχύει;

Η Franka Wright είναι Ελληνίδα καλλονή και τραγουδίστρια, που παντρεύτηκε τον κιμπορντίστα των Pink Floyd Richard William "Rick" Wright, και η αιτία που τα μέλη του θρυλικού ροκ συγκροτήματος αγόρασαν ένα σπίτι στη Λίνδο. Ο Richard Wright, πέθανε από καρκίνο στις 15 Σεπτεμβρίου του 2008 στο σπίτι του στην Αγγλία.

Και δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αν η Franka Wright με τον David Gilmour, παρακολουθούσαν την εξόδιο ακολουθία του δημοφιλούς τραγουδιστή στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, μπορούμε όμως να παρουσιάσουμε το Instagram της Ελληνίδας τραγουδίστριας στο οποίο ανέβασε μια φωτογραφία του Παντελή Παντελίδη.

Read Next

07 Ιαν 2025

Ζεντάγια | Η λεπτομέρεια στο look της στα Golden Globes που πρόδωσε τον γάμο της με τον Τομ Χόλαντ

To διάσημο ζευγάρι του Hollywood ετοιμάζεται να επισημοποιήσει τη σχέση του.

31 Δεκ 2024

Το αιώνιο fashion icon Τζάκι Κένεντι έκρυβε ένα μικρό μυστικό στις σόλες των παπουτσιών της

Ίσως αυτή η λεπτομέρεια την έκανε να μοιάζει τόσο αψεγάδιαστη.

Περισσότερα από

News

30 Δεκ 2024

Η ακραία δήλωση του Καρόλου εξόργισε την Νταϊάνα, όταν γεννήθηκε ο πρίγκιπας Harry

"Tη νύχτα που έφερε στον κόσμο τον Harry, η Νταϊάνα έκλαιγε τόσο πολύ, μέχρι που αποκοιμήθηκε" αποκαλύπτει ο πρώην μπάτλερ της, Paul Burrell.

29 Δεκ 2024

"Σταμάτησα να μιλάω για μένα και άρχισα να την ακούω": Πώς κέρδισε ο Κερκ Ντάγκλας τη γυναίκα του

Η ιστορία αγάπης του Κερκ Ντάγκλας και της Αν Μπάιντενς κράτησε 65 χρόνια, αν και είχε αρχίσει με μια απόρριψη.

28 Δεκ 2024

"Ενώ αγκάλιαζα σφιχτά το πρωτότοκο, έχανα το δεύτερο παιδί μου": Όταν η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε για το μωρό που έχασε

"Η απώλεια ενός παιδιού μας προκαλεί ανυπόφορη θλίψη": Η δούκισσα του Σάσεξ είχε μιλήσει για την εμπειρία που είχε βιώσει μυστικά το καλοκαίρι του 2019.

27 Δεκ 2024

Δεν κάνουν χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά τους. Οι παράξενοι κανόνες της Κούνις και του Κούτσερ

Και άλλοι αυστηροί κανόνες που καλούνται να ακολουθήσουν τα παιδιά των celebrities, που τα έχουν όλα αλλά δεν μπορούν να τα κάνουν όλα.

27 Δεκ 2024

"Ξυπνούσα μες στη νύχτα με αιματοβαμμένους εφιάλτες": Η άγνωστη ζωή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο φως

Το μυστικό νησί όπου πηγαίνει όλα τα κορίτσια του, η συνήθεια που δεν μπορεί να κόψει αλλά και οι κραυγαλέες αντιφάσεις στον τρόπο ζωής του.

27 Δεκ 2024

Πέταξε το κινητό του μπαμπά στη λεκάνη της τουαλέτας: Τα πιο "κακομαθημένα" παιδιά των celebrities

Η Κιμ Καρντάσιαν, η Τζένιφερ Λόπεζ και η Μαράια Κάρεϊ είναι ανάμεσα στις επώνυμες μαμάδες που αν και με μια στρατιά από νταντάδες, φαίνεται να έχουν περάσει δύσκολα.

17 Δεκ 2024

Το ασυνήθιστο δώρο που χάρισε η πριγκίπισσα Άννα στην πριγκίπισσα Νταϊάνα τα πρώτα της Χριστούγεννα

Η νεαρή Νταϊάνα βρέθηκε σίγουρα προ εκπλήξεως, όπως ο καθένας άλλωστε.

14 Σεπ 2024

Η throwback φωτογραφία της Mαρίας Τζομπανάκη πριν από 44 χρόνια

Στα 24 της χρόνια πρωταγωνιστούσε στην σειρά "Λάουρα" και πόζαρε στον φακό του Κλεισθένη.

08 Σεπ 2024

Τον αποκαλούσε "πατέρα": Η άγνωστη σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του πρίγκιπα Φίλιππου

"Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν λογικό άνθρωπο να αφήνει εσένα για την Καμίλα".

15 Αυγ 2024

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.