ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η ακραία δήλωση του Καρόλου εξόργισε την Νταϊάνα, όταν γεννήθηκε ο πρίγκιπας Harry

"Tη νύχτα που έφερε στον κόσμο τον Harry, η Νταϊάνα έκλαιγε τόσο πολύ, μέχρι που αποκοιμήθηκε" αποκαλύπτει ο πρώην μπάτλερ της, Paul Burrell.

Η ακραία δήλωση του Καρόλου εξόργισε την Νταϊάνα, όταν γεννήθηκε ο πρίγκιπας Harry

Η ρήξη στο γάμο του πρίγκιπα Καρόλου με τη Diana Spencer ήταν κάτι που το γνώριζαν όλοι στο Μπάκιγχαμ. Η σχέση τους από την αρχή ήταν προβληματική, καθώς η πέτρα του σκανδάλου άκουγε στο όνομα Camilla Parker Bowles.

Το ερωτικό αυτό τρίγωνο δημιούργησε πολλά προβλήματα στο Παλάτι, καθώς αποτέλεσε και το αγαπημένο θέμα των tabloids. Η εξωσυζυγική σχέση του Κάρολου δεν έτυχε καμίας αποδοχής και η ερωμένη του έμεινε στην ιστορία ως η γυναίκα που πλήγωσε περισσότερο την αδικοχαμένη πριγκίπισσα και τους οδήγησε στο διαζύγιο.

Κατά καιρούς, άνθρωποι του Παλατιού έχουν προβεί σε διάφορες πιπεράτες αποκαλύψεις σχετικά με τη σχέση του βασιλικού ζεύγους, ακόμα και μετά το θάνατο της Νταϊάνα.

Πρόσφατα, σύμφωνα με το βρετανικό τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ "The Royal Family at War", έγινε αναφορά για την τεταμένη και ψυχρή σχέση του πρίγκιπα Καρόλου με το μικρότερό του γιο.

Η ακραία δήλωση του Καρόλου εξόργισε την Νταϊάνα, όταν γεννήθηκε ο πρίγκιπας Harry
Η ρήξη στο γάμο του πρίγκιπα Καρόλου με τη Diana Spencer ήταν κάτι που το γνώριζαν όλοι στο Μπάκιγχαμ. Η σχέση τους από την αρχή ήταν προβληματική, καθώς η πέτρα του σκανδάλου άκουγε στο όνομα Camilla Parker Bowles.

Η συγγραφέας της βασιλικής οικογένειας Katie Nicholl αποκαλύπτει ότι: "Η Diana κατέρρευσε ψυχολογικά αμέσως μετά τη γέννηση του Harry, συνειδητοποιώντας ότι αυτή είναι η αρχή του τέλους για το γάμο της". Όπως αναφέρεται στο ντοκιμαντέρ, ο Κάρολος επιτέθηκε λεκτικά στη Diana, κατηγορώντας της πως ο Harry δεν ήταν δικό του παιδί, αλλά του James Hewitt, ο οποίος ήταν κοκκινομάλλης και υπήρξε σύντροφος της πριγκίπισσας δύο χρόνια μετά τη γέννηση.

Ο πρώην μπάτλερ της Diana, Paul Burrell συγκεκριμένα αναφέρει: "Η Diana μου αποκάλυψε πως τη νύχτα που έφερε στον κόσμο τον Harry, έκλαιγε μέχρι που αποκοιμήθηκε". Μάλιστα, όπως του εξομολογήθηκε η ίδια, εκείνη απέδωσε το κόκκινο χρώμα των μαλλιών του βρέφους στα γονίδια των Spencer. Παρόλα αυτά, όμως ο Κάρολος δε φάνηκε να πείστηκε από την απάντησή της, λέγοντάς της: "Λοιπόν, τουλάχιστον έχω το διάδοχο μου και τον εφεδρικό - και τώρα είναι η ώρα να πάω στο θέατρο".

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".