ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Παραίτηση «βόμβα» στο Mega: Πληροφορίες για αποχώρηση του Πέτρου Μπούτου από το κανάλι

Ο διευθυντής προγράμματος του Mega κ. Πέτρος Μπούτος φέρεται να υπέβαλε την παραίτησή του.

Παραίτηση «βόμβα» στο Mega: Πληροφορίες για αποχώρηση του Πέτρου Μπούτου από το κανάλι

Ραγδαίες εξελίξεις στον τηλεοπτικό σταθμό Μega όπου πληροφορίες κάνουν λόγο για παραίτηση του διευθυντή προγράμματος του καναλιού κ. Πέτρου Μπούτου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές ο Πέτρος Μπούτος έχει υποβάλει ήδη την παραίτησή του.

Η πληροφορία για την πρόθεση του κ. Μπούτου να αποχωρήσει από τον τηλεοπτικό σταθμό έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα δημοσιογραφικά γραφεία, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Υπενθυμίζεται πως ο Πέτρος Μπούτος είχε αναλάβει τη θέση του διευθυντή προγράμματος του Mega τον Μάιο. Την τοποθέτηση του είχε ανακοινώσει ο τηλεοπτικός σταθμός.

«Ο Πέτρος Μπούτος με 30 χρόνια δημιουργική και επιτυχημένη παρουσία σε επιτελικές και διευθυντικές θέσεις στην τηλεόραση αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Προγράμματος του MEGA», ανέφερε τότε η σχετική ανακοίνωση του καναλιού.

Ο Πέτρος Μπούτος έχει πάνω από 30 χρόνια στον τηλεοπτικό χώρο σε επιτελικές και διευθυντικές θέσεις.

Αλλαγές και στο «Πάμε Δανάη»

Σε αλλαγές προχωράει άμεσα ο σταθμός και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Σύμφωνα με το youfly.com και την Τίνα Μεσσαροπούλου προβλήματα καταγράφονται στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» που αφορούν τόσο το κομμάτι μπροστά από τις κάμερες όσο και το πίσω γι’ αυτό και υπάρχουν και τα μεγάλα σκαμπανεβάσματα στα ποσοστά τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, από αύριο το «Πάμε Δανάη» θα βγαίνει στον αέρα 20 λεπτά νωρίτερα, δηλαδή στις 09.40. Σκοπός είναι να κερδίσει η εκπομπή -όπως πιστεύουν οι υπεύθυνοι – τα ποσοστά που χάνει την τελευταία ώρα προβολής της. Αυτή είναι η πρώτη και άμεση αλλαγή.

Το δεύτερο έχει να κάνει με τροποποιήσεις μπροστά και πίσω από τις κάμερες τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και στη δομή της εκπομπής. Φαίνεται ότι ενισχύεται ο ρόλος του Άρη Καβατζίκη, ενώ παραμένει και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Αντιθέτως, σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου η Σίσσυ Καλλίνη πρόκειται να περιοριστεί αναφορικά με την παρουσίαση της μπροστά από τις κάμερες, ενώ θα υπάρξουν και αλλαγές σε επίπεδο αρχισυνταξίας στο «Πάμε Δανάη» στο Mega, καθώς δεν φαίνεται να περνάει τις εξετάσεις η Αγγελική Κωνσταντοπούλου.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

10 Σεπ 2026

O υπέροχος Γιώργος Μαζωνάκης μαγειρεύει στην κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος"

Με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου καλλιτέχνη.

07 Σεπ 2026

"Γρονθοκοπούσα το στομάχι μου και ζητούσα μορφίνη. Δεν άντεχα με βλέπω έγκυο"

Οι σκληρές μαρτυρίες της Μπε Μπε, που δε μπόρεσε ποτέ να συμβιβαστεί με την ιδέα της μητρότητας.

Περισσότερα από

News

07 Αυγ 2026

Η τραγική οικογενειακή ιστορία της λαμπερής Σαρλίζ Θερόν

Ένα συμβάν που τη σημάδεψε για πάντα.

23 Ιουλ 2026

"Δε θέλω να πεθάνω".Η γιατρός της Έϊμι Γουάϊνχαουζ περιγράφει τι της είπε το βράδυ που βρέθηκε νεκρή

Λίγες ώρες πριν τον θάνατο της διάσημης τραγουδίστριας, που έφυγε από τη ζωή το 2011, η γιατρός της την είχε προειδοποιήσει ότι η ζωή της κινδυνεύει.

17 Ιουλ 2026

Στα 12 της χόρευε στο Studio 54, στα 14 έκανε χρήση κοκαΐνης. Η δραματική εφηβεία της Ντρου Μπάριμορ

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος στα 7 της, η προβληματική σχέση με τη μητέρα της, η νοσηλεία σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

14 Ιουλ 2026

"Τι θέλετε να σας πω; Ότι ζηλεύω φρικτά;". Η Μπίμπι Άντερσον δεν ήθελε να μιλάει για τον Μπέργκμαν

Ακαταμάχητο κράμα αθωότητας και σκοτεινής γοητείας η μούσα του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν υπήρξε κάτι περισσότερο από ένα λαμπερό αστέρι του σουηδικού κινηματογράφου.

30 Ιουν 2026

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

29 Ιουν 2026

Ο Γιάννης Πουλόπουλος σε σπάνια φωτογραφία του 1969: "Ονειρεύομαι να γνωρίσω μια γλυκιά κοπέλα"

Ο συλλέκτης Άρης Λουπάσης αποκάλυψε ένα παλιό πορτρέτο του ερμηνευτή για το "Φαντάζιο", από τη χρυσή εποχή που δεν είχε συναντήσει ακόμα την Μπέτυ.

09 Ιουν 2026

"Είδα το πίσω μέρος του λαιμού της από την άλλη άκρη του δωματίου. Γύρισε, με κοίταξε και αυτό ήταν"

Ο Τζόνι Ντεπ και η Βανέσσα Παραντί λατρεύτηκαν. Έζησαν έναν τρελό έρωτα που κράτησε 14 χρόνια, απέκτησαν δύο παιδιά, χώρισαν. Αλλά αγαπιούνται ακόμα.

08 Ιουν 2026

Ο Νίκος Κούρκουλος με την πρώτη γυναίκα του Μελίτα Κουτσογιάννη και τα δύο παιδιά τους -Σπάνια φωτό

"Η Μελίτα ένα ευγενικό, σεμνό και καλλιεργημένο πλάσμα θα σταθεί στο πλάι του με τρόπο υποδειγματικό, αποτελώντας γι αυτόν την σύντροφο, την φίλη, την σύμβουλο".