ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ντέιβιντ Μπέκαμ και Χάρπερ: Μια σχέση-πρότυπο μπαμπά και κόρης

Μπαμπάς και κόρη παρακολούθησαν μαζί αγώνα ποδοσφαίρου της γυναικείας εθνικής ομάδας της Αγγλίας.

Ντέιβιντ Μπέκαμ και Χάρπερ: Μια σχέση-πρότυπο μπαμπά και κόρης

Μετά από τρεις γιους, οι οποίοι μοιάζουν εντυπωσιακά στον πατέρα τους, το ζευγάρι των Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ απέκτησαν την κόρη τους Χάρπερ, το μικρότερο μέλος της διάσημης οικογένειας και ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα παιδιά στον κόσμο.

Η Χάρπερ διαθέτει, από κούνια, μία εντυπωσιακή γκαρνταρόμπα, αλλά και έναν κύκλο υπερδιάσημων γνωστών με τους οποίους έρχεται τακτικά σε επαφή χάρη στους σούπερ σταρ γονείς της. Επίσης, διαθέτει και μια πολύ μεγάλη αδυναμία. Αυτή για τον μπαμπά της Ντέιβιντ, με τον οποίο έχει μία υπέροχη σχέση.

Εκείνος ως αυθεντινός χαζομπαμπάς την παίρνει μαζί του σχεδόν στα πάντα, από τις βόλτες στην πόλη μέχρι τα γήπεδα ποδοσφαίρου και η μικρή έχει αναπτύξει ήδη μία αγάπη για τη μπάλα. Οπότε δεν θα μας κάνει εντύπωση αν κάποια στιγμή την δούμε κι εκείνη να σκοράνει στο τέρμα.

Μπαμπάς και κόρη αυτή την περίοδο βρίσκονται στη νότια Γαλλία και συγκεκριμένα στην πόλη Le Havre για την διεξαγωγή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Γυναικών. Φυσικά η Χάρπερ και ο Ντέιβιντ υποστήριξαν με σθένος την γυναικεία ομάδα της Εθνικής Αγγλίας που έπαιξε στα προημιτελικά εναντίον της Νορβηγία.

Οι δυο τους έδειχαν να απολαμβάνουν ο ένας την συντροφιά του άλλου, τραγουδώντας τον εθινικό ύμνο, τρώγοντας σνακς και γελώντας, ενώ ο επιτυχημένος ποδοσφαιριστής εξηγούσε συνέχεια στην κόρη του τι συνέβαινε μέσα στο γήπεδο.

Παρόλα αυτά, η στιγμή που έκλεψε ατυχέστατα την προσοχή και τα σχόλια των πάντων ήταν εκείνη κατά την οποία ο μπαμπάς Ντέιβιντ έσκυψε για να δώσει ένα πατρικό, τρυφερό φιλί στο στόμα της κόρης του, η οποία χαμογελούσε χαρούμενα, σημάδι που αυτή είναι μία συχνή συμπεριφορά ανάμεσα τους.

Στo Twitter, που είναι ο παράδεισος των σχολιάστων των social media, έχει ξεσπάσει κύμα αντιδράσεων με τους περισσότερους να υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη εικόνα δεν είναι κάτι αποδεκτό ανάμεσα σε μπαμπά και κόρη.

Κάθως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον αγαπημένο Ντέιβιντ να κάνει μία αντίστοιχη, τρυφερή κίνηση απέναντι στην κόρη του, ο ίδιος είχε μπει παλαιότερα στη διαδικασία να εξηγήσει πως δεν μιλάμε για τίποτα περισσότερο από μία αυθόρμητη κίνηση τεράστιας αγάπης και τρυφερότητας, συμπληρώνοντας πως για εκείνον είναι κάτι το φυσιολογικό κάθως τόσο ο ίδιος, όσο και η Βικτόρια υπήρξαν πάντα εξαιρετικά δεμένοι με τους γονείς τους.

«Είναι το πώς είμαστε με τα παιδιά μας και πώς συμπεριφερόμαστε μέσα στην οικογένεια μας. Θέλουμε να δείχνουμε την αγάπη μας σε αυτά και το γεγονός πως ό,τι κι αν συμβεί θα είμαστε δίπλα τους για να τα φροντίσουμε και να τα υποστηρίξουμε. Είμαστε πάρα πολύ τρυφεροί μαζί τους,» είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Ντέιβιντ.

Συνεχίζοντας να αποτελεί το πιο διάσημο, συγκινητικό πρότυπο μπαμπά: αφιερώνει σχεδόν όλο τον προσωπικό του χρόνο στα παιδιά του, είναι φιλαράκι με τους γιους του, είναι απίστευτα στοργικός με τη Χάρπερ και, πάνω απ' όλα, είναι αληθινός καθοδηγητής στη ζωή τους. Τους φροντίζει, τους συμβουλεύει και τους αγαπά χωρίς όρια και άνευ όρων.

Δες το βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".