ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Μόλις αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι»

Η παρουσιάστρια έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση στον πρώην της όταν αυτός είπε για αυτήν: «Πεντέμισι χρόνια κατοχή είχα παιδιά».

«Μόλις αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι»

Τον γύρο των εκπομπών έκανε η δήλωση του Θάνου Καλλίρη το περασμένο Σαββατοκύριακο στις Roomies και το MEGA.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Θάνος Καλλίρης ρωτήθηκε από τις Roomies αν το τραγούδι «Είσαι Μπελάς» του το έχει γράψει η Ναταλία Γερμανού, εκείνος απάντησε: «Εγώ το έχω γράψει για τη Ναταλία. Πεντέμισι χρόνια κατοχή είχα παιδιά».

Μετά ήρθε η ώρα να πάρει θέση και η ίδια η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δεν γίνεται» έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση στον πρώην της.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα αναπαρήγαγε ο Νίκος Μουτσινάς, αλλά και η εκπομπή Happy Day με τη Ναταλία Γερμανού να στέλνει μήνυμα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή λέγοντας ότι «κατοχή με τόσες επαναστάσεις δεν έχει υπάρξει ξανά».

Και φυσικά από τον «αέρα» της εκπομπής της θέλησε να πάρει και δημόσια θέση λέγοντας: «Ο Θάνος Καλλίρης που τόλμησε και ξεστόμισε ότι πέρασε πεντέμισι χρόνια κατοχής -δίκιο είχε βέβαια, γιατί τότε ήμουν αφόρητο πλάσμα ζήλειας και καταπίεσης. Μόλις αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης ήμουν πλέον ένα άλλο κορίτσι γιατί είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι. Φαντάζομαι πως ναι. Όταν ο άλλος φεύγει τρεις μήνες Θεσσαλονίκη και τραγουδάει στα κέντρα».

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ

Φωτό: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

07 Ιαν 2025

Ζεντάγια | Η λεπτομέρεια στο look της στα Golden Globes που πρόδωσε τον γάμο της με τον Τομ Χόλαντ

To διάσημο ζευγάρι του Hollywood ετοιμάζεται να επισημοποιήσει τη σχέση του.

31 Δεκ 2024

Το αιώνιο fashion icon Τζάκι Κένεντι έκρυβε ένα μικρό μυστικό στις σόλες των παπουτσιών της

Ίσως αυτή η λεπτομέρεια την έκανε να μοιάζει τόσο αψεγάδιαστη.

Περισσότερα από

News

30 Δεκ 2024

Η ακραία δήλωση του Καρόλου εξόργισε την Νταϊάνα, όταν γεννήθηκε ο πρίγκιπας Harry

"Tη νύχτα που έφερε στον κόσμο τον Harry, η Νταϊάνα έκλαιγε τόσο πολύ, μέχρι που αποκοιμήθηκε" αποκαλύπτει ο πρώην μπάτλερ της, Paul Burrell.

29 Δεκ 2024

"Σταμάτησα να μιλάω για μένα και άρχισα να την ακούω": Πώς κέρδισε ο Κερκ Ντάγκλας τη γυναίκα του

Η ιστορία αγάπης του Κερκ Ντάγκλας και της Αν Μπάιντενς κράτησε 65 χρόνια, αν και είχε αρχίσει με μια απόρριψη.

28 Δεκ 2024

"Ενώ αγκάλιαζα σφιχτά το πρωτότοκο, έχανα το δεύτερο παιδί μου": Όταν η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε για το μωρό που έχασε

"Η απώλεια ενός παιδιού μας προκαλεί ανυπόφορη θλίψη": Η δούκισσα του Σάσεξ είχε μιλήσει για την εμπειρία που είχε βιώσει μυστικά το καλοκαίρι του 2019.

27 Δεκ 2024

Δεν κάνουν χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά τους. Οι παράξενοι κανόνες της Κούνις και του Κούτσερ

Και άλλοι αυστηροί κανόνες που καλούνται να ακολουθήσουν τα παιδιά των celebrities, που τα έχουν όλα αλλά δεν μπορούν να τα κάνουν όλα.

27 Δεκ 2024

"Ξυπνούσα μες στη νύχτα με αιματοβαμμένους εφιάλτες": Η άγνωστη ζωή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο φως

Το μυστικό νησί όπου πηγαίνει όλα τα κορίτσια του, η συνήθεια που δεν μπορεί να κόψει αλλά και οι κραυγαλέες αντιφάσεις στον τρόπο ζωής του.

27 Δεκ 2024

Πέταξε το κινητό του μπαμπά στη λεκάνη της τουαλέτας: Τα πιο "κακομαθημένα" παιδιά των celebrities

Η Κιμ Καρντάσιαν, η Τζένιφερ Λόπεζ και η Μαράια Κάρεϊ είναι ανάμεσα στις επώνυμες μαμάδες που αν και με μια στρατιά από νταντάδες, φαίνεται να έχουν περάσει δύσκολα.

17 Δεκ 2024

Το ασυνήθιστο δώρο που χάρισε η πριγκίπισσα Άννα στην πριγκίπισσα Νταϊάνα τα πρώτα της Χριστούγεννα

Η νεαρή Νταϊάνα βρέθηκε σίγουρα προ εκπλήξεως, όπως ο καθένας άλλωστε.

14 Σεπ 2024

Η throwback φωτογραφία της Mαρίας Τζομπανάκη πριν από 44 χρόνια

Στα 24 της χρόνια πρωταγωνιστούσε στην σειρά "Λάουρα" και πόζαρε στον φακό του Κλεισθένη.

08 Σεπ 2024

Τον αποκαλούσε "πατέρα": Η άγνωστη σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του πρίγκιπα Φίλιππου

"Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν λογικό άνθρωπο να αφήνει εσένα για την Καμίλα".

15 Αυγ 2024

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.