ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Kαινούργιος καυγάς ανάμεσα σε Βαλαβάνη - Αγγελόπουλο. Τι πείραξε αυτή τη φορά την αθλητικογράφο;

Γιατί την έχει πάρει στο ψιλό ολόκληρο το ελληνικό Twitter;

Kαινούργιος καυγάς ανάμεσα σε Βαλαβάνη - Αγγελόπουλο. Τι πείραξε αυτή τη φορά την αθλητικογράφο;

Το Survivor ξεκίνησε απόψε με μία ακόμη παρεξήγηση στην ομάδα των διασήμων. Για μία ακόμη φορά στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μόλις ξημέρωσε έδειχνε να ενοχλείται και πάλι με τη συμπεριφορά του.

Ο λόγος της «διένεξης» ανάμεσα στο δημοφιλή παίκτη και την αθλητικογράφο, ήταν αυτή τη φορά η απόφασή του να ξεκινήσει την προετοιμασία του φαγητού, που είχαν αποφασίσει να κάνουν η Ευρυδίκη με τη Λάουρα. Εννοείται ότι σύσσωμο το ελληνικό Twitter την πήρε κατευθείαν στο ψιλό, σχολιάζοντας τη μία πως είναι κακομαθημένη και ψάχνει δικαιολογία για να αρπαχτεί και την άλλη πως είναι ερωτευμένη με τον Ντάνο, αλλά αυτός δεν της κάθεται.

Μετά το διάλογό τους, η Ειρήνη Παπαδοπούλου μιλώντας στην κάμερα του παιχνιδιού «τρόλαρε» το συμβάν, λέγοντας: «Νευρίασε η Βαλαβάνη γιατί ο Ντάνος χάλασε το σχέδιο. Ενώ είχαν συμφωνήσει εσύ θα κάνεις αυτό, εγώ θα κάνω αυτό… για να φανεί ότι είμαστε μία ομάδα και ότι πια δεν υπάρχει αυτό που υπήρχε μεταξύ μας… Το χάλασε ο Ντάνος! Τώρα λειτούργησε πονηρά; Που πονηρά λειτουργεί κι ο Ντάνος… Λειτούργησε ατομιστικά για να μη φανεί ότι το κανε μόνος του; Δεν ξέρω.. ότι και να είναι μου είναι τόσο αστείο».

Πηγή: peoplegreece.com

Read Next

07 Ιαν 2025

Ζεντάγια | Η λεπτομέρεια στο look της στα Golden Globes που πρόδωσε τον γάμο της με τον Τομ Χόλαντ

To διάσημο ζευγάρι του Hollywood ετοιμάζεται να επισημοποιήσει τη σχέση του.

31 Δεκ 2024

Το αιώνιο fashion icon Τζάκι Κένεντι έκρυβε ένα μικρό μυστικό στις σόλες των παπουτσιών της

Ίσως αυτή η λεπτομέρεια την έκανε να μοιάζει τόσο αψεγάδιαστη.

Περισσότερα από

News

30 Δεκ 2024

Η ακραία δήλωση του Καρόλου εξόργισε την Νταϊάνα, όταν γεννήθηκε ο πρίγκιπας Harry

"Tη νύχτα που έφερε στον κόσμο τον Harry, η Νταϊάνα έκλαιγε τόσο πολύ, μέχρι που αποκοιμήθηκε" αποκαλύπτει ο πρώην μπάτλερ της, Paul Burrell.

29 Δεκ 2024

"Σταμάτησα να μιλάω για μένα και άρχισα να την ακούω": Πώς κέρδισε ο Κερκ Ντάγκλας τη γυναίκα του

Η ιστορία αγάπης του Κερκ Ντάγκλας και της Αν Μπάιντενς κράτησε 65 χρόνια, αν και είχε αρχίσει με μια απόρριψη.

28 Δεκ 2024

"Ενώ αγκάλιαζα σφιχτά το πρωτότοκο, έχανα το δεύτερο παιδί μου": Όταν η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε για το μωρό που έχασε

"Η απώλεια ενός παιδιού μας προκαλεί ανυπόφορη θλίψη": Η δούκισσα του Σάσεξ είχε μιλήσει για την εμπειρία που είχε βιώσει μυστικά το καλοκαίρι του 2019.

27 Δεκ 2024

Δεν κάνουν χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά τους. Οι παράξενοι κανόνες της Κούνις και του Κούτσερ

Και άλλοι αυστηροί κανόνες που καλούνται να ακολουθήσουν τα παιδιά των celebrities, που τα έχουν όλα αλλά δεν μπορούν να τα κάνουν όλα.

27 Δεκ 2024

"Ξυπνούσα μες στη νύχτα με αιματοβαμμένους εφιάλτες": Η άγνωστη ζωή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο φως

Το μυστικό νησί όπου πηγαίνει όλα τα κορίτσια του, η συνήθεια που δεν μπορεί να κόψει αλλά και οι κραυγαλέες αντιφάσεις στον τρόπο ζωής του.

27 Δεκ 2024

Πέταξε το κινητό του μπαμπά στη λεκάνη της τουαλέτας: Τα πιο "κακομαθημένα" παιδιά των celebrities

Η Κιμ Καρντάσιαν, η Τζένιφερ Λόπεζ και η Μαράια Κάρεϊ είναι ανάμεσα στις επώνυμες μαμάδες που αν και με μια στρατιά από νταντάδες, φαίνεται να έχουν περάσει δύσκολα.

17 Δεκ 2024

Το ασυνήθιστο δώρο που χάρισε η πριγκίπισσα Άννα στην πριγκίπισσα Νταϊάνα τα πρώτα της Χριστούγεννα

Η νεαρή Νταϊάνα βρέθηκε σίγουρα προ εκπλήξεως, όπως ο καθένας άλλωστε.

14 Σεπ 2024

Η throwback φωτογραφία της Mαρίας Τζομπανάκη πριν από 44 χρόνια

Στα 24 της χρόνια πρωταγωνιστούσε στην σειρά "Λάουρα" και πόζαρε στον φακό του Κλεισθένη.

08 Σεπ 2024

Τον αποκαλούσε "πατέρα": Η άγνωστη σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του πρίγκιπα Φίλιππου

"Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν λογικό άνθρωπο να αφήνει εσένα για την Καμίλα".

15 Αυγ 2024

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.