ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας με δημιουργία του οίκου Armani

Φόρεσε ένα υπέροχο Emporio Armani μαύρο φόρεμα με κόκκινες λεπτομέρειες και έλαμψε στο κόκκινο χαλί.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας με δημιουργία του οίκου Armani

Στη Βενετία βρέθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καλεσμένη του οίκου Armani Beauty, για το 76ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας, όπου για πρώτη φορά ο οίκος είναι ο Επίσημος Χορηγός Ομορφιάς.

Το γνωστό μοντέλο, που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της μόδας και που έχει ξεχωρίσει από πέρυσι στην ελληνική τηλεόραση καθώς έχει αναλάβει το ρόλο κριτή στο Greece Next Top Model, φόρεσε ένα υπέροχο Emporio Armani μαύρο φόρεμα με κόκκινες λεπτομέρειες και έλαμψε στο κόκκινο χαλί.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας με δημιουργία του οίκου Armani
Φόρεσε ένα υπέροχο Emporio Armani μαύρο φόρεμα με κόκκινες λεπτομέρειες και έλαμψε στο κόκκινο χαλί.

Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο οίκος Armani Beauty, δίνοντας έμφαση στα κόκκινα χείλη. Πρωταγωνιστής ήταν το θρυλικό κόκκινο κραγιόν Lip Maestro 400 που πολύ συχνά και η ίδια επιλέγει, καθώς είναι το χρώμα της αυτοπεποίθησης και της δύναμης. Το look της αναδείχθηκε χάρη στο Luminous Silk Foundation, που χαρίζει αψεγάδιαστη επιδερμίδα και την αγκαλιάζει σαν το πιο φίνο μετάξι.

Πρωταγωνιστής ήταν το θρυλικό κόκκινο κραγιόν Lip Maestro 400 που πολύ συχνά και η ίδια επιλέγει, καθώς είναι το χρώμα της αυτοπεποίθησης και της δύναμης.

Μεταξύ άλλων, η προσωποποίηση της ελληνικής ομορφιάς, Ηλιάνα Παπαγεωργίου δήλωσε «Ήταν μια υπέροχη εμπειρία να περπατήσω στο κόκκινο χαλί του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας και να βρεθώ ανάμεσα σε διεθνείς προσωπικότητες ως προσκεκλημένη του οίκου Armani Beauty. Λάτρεψα το look και το outfit που δημιουργήσαμε με το glam team και την ομάδα styling, με έκανε να νιώθω αυτοπεποίθηση.»

«Λάτρεψα το look και το outfit που δημιουργήσαμε με το glam team και την ομάδα styling, με έκανε να νιώθω αυτοπεποίθηση.»

Ο οίκος Armani Beauty και ο κόσμος του κινηματογράφου, μια σχέση αγάπης

Η συνεργασία του οίκου Armani Beauty με το 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο τη σχέση της μάρκας με τον κόσμο του κινηματογράφου και εξυμνεί την αγάπη που έτρεφε ανέκαθεν ο Giorgio Armani για τον κινηματογράφο. Ο οίκος Armani Beauty εξυμνεί την τέχνη του κινηματογράφου σε όλες τις μορφές, μέσα από τη συνεργασία του με την Cate Blanchett (Global Beauty Ambassador του brand και πρόσωπο του αρώματος Sì), τον Ryan Reynolds (πρόσωπο του αρώματος Armani Code) και τη Zhong Chuxi (πρόσωπο προϊόντων μακιγιάζ και του αρώματος Sì). Στη διάρκεια των ετών, ο σχεδιαστής δημιούργησε τα κοστούμια για μια σειρά ταινιών, μεταξύ των οποίων η ταινία Επάγγελμα: Ζιγκολό το 1980, στην οποία δημιούργησε μια γκαρνταρόμπα για τον Richard Gere, καθώς και για άλλες ταινίες όπως Στα Χρόνια της Βίας και Ο Λύκος της Wall Street.

Η μάρκα υποστηρίζει επίσης άλλες κινηματογραφικές πρωτοβουλίες ανά τον κόσμο, όπως το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σαγκάης και τα Βραβεία Κινηματογράφου του Χονγκ Κονγκ.

Στη Βενετία βρέθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καλεσμένη του οίκου Armani Beauty, για το 76ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας, όπου για πρώτη φορά ο οίκος είναι ο Επίσημος Χορηγός Ομορφιάς.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".