ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η εμβληματική εμφάνιση της Lady Gaga στην πρεμιέρα του «House of Gucci»

Το ντεμπούτο της ταινίας είχε λάμψη, στιλ, δράμα και Lady Gaga.

Η εμβληματική εμφάνιση της Lady Gaga στην πρεμιέρα του «House of Gucci»

Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «House of Gucci», η Lady Gaga πρόσθεσε ακόμα μια iconic εμφάνιση στην πολυσυζητημένη λίστα με τις πιο extravagant εικόνες της. Η πολυαναμενόμενη ιστορία του δημοφιλούς ιταλικού οίκου μόδας, που κέντρισε την περιέργεια κάθε fashion lover με το πέπλο μυστηρίου της, έκανε ντεμπούτο λίγες ώρες νωρίτερα στην Odeon Luxe Leicester Square του Λονδίνου, χαρίζοντας απλόχερα δράμα, λάμψη και στιλ στους παρευρισκόμενους. Την παράσταση έκλεψε η πρωταγωνίστρια Lady Gaga μέσα στην εμβληματική μοβ δημιουργία, η οποία – σαφώς – έφερε την υπογραφή του Gucci.

Η εμβληματική εμφάνιση της Lady Gaga στην πρεμιέρα του «House of Gucci»

Η βραβευμένη pop star και ηθοποιός μέσα από τον ρόλο της ως «χήρα» του Gucci, Πατρίτσια Ρετζιάνι, έκανε την πιο signature εμφάνιση που όλοι περιμέναμε. Η Lady Gaga περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα ημιδιάφανο αέρινο φόρεμα σε αποχρώσεις σταφυλιού, το οποίο συνδύασε με πανύψηλες μαύρες platform boots. Τα αστραφτερά διάφανα γάντια αλλά και τα λαμπερά διαμαντένια κοσμήματα του διαχρονικού οίκου Tiffany & Co, έγιναν επίκεντρο των fashion συζητήσεων. Το extravagant look ολοκληρώθηκε με το smoky μακιγιάζ ματιών στην απόχρωση του φορέματος, προσδίδοντας πινελιές μυστηρίου και τραγωδίας στο βλέμμα της διάσημης τραγουδίστριας.

Το extravagant look ολοκληρώθηκε με το smoky μακιγιάζ ματιών στην απόχρωση του φορέματος, προσδίδοντας πινελιές μυστηρίου και τραγωδίας στο βλέμμα της διάσημης τραγουδίστριας.

Στο κόκκινο χαλί βρέθηκαν μαζί με την Lady Gaga, ο Άνταμ Ντράιβερ και ο Τζάρεντ Λέτο φορώντας επίσης δημιουργίες του οίκου Gucci. Οι χολιγουντιανοί star υποδύονται τους κληρονόμους της αυτοκρατορίας του ιταλικού οίκου, Μαουρίτσιο Γκούτσι και Πάολο Γκούτσι αντίστοιχα. Η Σάλμα Χάγιεκ, ένα ακόμα πρόσωπο – κλειδί στη δυναστεία της μόδας, εμφανίστηκε στην λαμπερή πρεμιέρα με ένα ολόχρυσο metallic φόρεμα του οίκου. Μάλιστα, η ταλαντούχα ηθοποιός στην πραγματικότητα είναι παντρεμένη με τον François-Henri Pinault, διευθύνοντα σύμβουλο της Kering, της μητρικής εταιρείας της Gucci.

Η Σάλμα Χάγιεκ, ένα ακόμα πρόσωπο – κλειδί στη δυναστεία της μόδας, εμφανίστηκε στην λαμπερή πρεμιέρα με ένα ολόχρυσο metallic φόρεμα του οίκου. Μάλιστα, η ταλαντούχα ηθοποιός στην πραγματικότητα είναι παντρεμένη με τον François-Henri Pinault, διευθύνοντα σύμβουλο της Kering, της μητρικής εταιρείας της Gucci.

Οι πρώτες εντυπώσεις για το «House of Gucci» έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους μέσω των social media, με τους κριτικούς να συμφωνούν ομόφωνα ότι οι ερμηνείες των Lady Gaga και Τζάρεντ Λέτο βάζουν υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".