ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, είναι και πάλι μαζί;

Το απόλυτο ζευγάρι των '00s και η επανασύνδεση που θα συζητηθεί.

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, είναι και πάλι μαζί;

Όσοι από εσάς είναι γύρω στα 35 με 40 σίγουρα έχουν βιώσει – έστω και από μακριά – τον θυελλώδη έρωτα της Τζένιφερ Λοπεζ και του Μπεν Άφλεκ, οι οποίοι γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν σφόδρα το 2002, δημιουργώντας το πιο καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ, με προσωνύμιο «Μπένιφερ». Οι δύο σταρ προκαλούσαν φρενίτιδα σε κάθε τους βήμα, οι παπαράτσι τους κυνηγούσαν σαν τρελοί ενώ οι ίδιοι, λίγο μετά τη γνωριμία τους ανακοίνωσαν και τον αρραβώνα τους, προκαλώντας αμόκ στους θαυμαστές τους. Όλα πήγαιναν ρολόι, ή για την ακρίβεια, όλα εξελίσσονταν παραμυθένια.

«Ήταν ο πρώτος μεγάλος έρωτας της ζωής μου» αποκάλυψε η Λόπεζ πολλά χρόνια μετά, επιβεβαιώνοντας αυτό που όλοι γνωρίζαμε: Ότι ο χωρισμός τους για εκείνη ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολος. Μπορεί λοιπόν ο γάμος τους να είχε κανονιστεί, δυστυχώς όμως προς στα τέλη του 2003 ανακοινώθηκε η ακύρωσή του και λίγο μετά, συγκεκριμένα με την έλευση του 2004, ανακοινώθηκε και ο χωρισμός τους!

Μπορεί λοιπόν ο γάμος τους να είχε κανονιστεί, δυστυχώς όμως προς στα τέλη του 2003 ανακοινώθηκε η ακύρωσή του και λίγο μετά, συγκεκριμένα με την έλευση του 2004, ανακοινώθηκε και ο χωρισμός τους!

Μία στρίπερ ήταν, σύμφωνα με τα ταμπλόιντς της εποχής, η «πέτρα του σκανδάλου» πράγμα διόλου απίθανο μιας και ο Άφλεκ θεωρείτο πάντα από τα άτακτα παιδιά του Χόλιγουντ. Αφενός η αποτυχία της κοινής τους ταινίας «Gigli» και αφετέρου τα αμέτρητα σχόλια που είχε ακούσει ο Άφλεκ για τη συμμετοχή του στο βιντεοκλίπ της Λόπεζ «Jenny From The Block» ιδίως από τους «ποιοτικούς» συναδέλφους του. Ιστορία άφησε η ατάκα του Ματ Ντέιμον, του κολλητού φίλου του Άφλεκ o οποίος όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή του φίλου του στο συγκεκριμένο βιντεοκλίπ, είχε απαντήσει: «Ελπίζω να μην καταστρέψει την καριέρα του»!

Τα χρόνια πέρασαν, η Τζένιφερ παντρεύτηκε, έκανε παιδιά, χώρισε και τα έφτιαξε με τον Aλεξάντερ Ροντρίγκεζ. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Άφλεκ ο οποίος παντρεύτηκε την Τζένιφερ Γκάρνερ, απέκτησαν τρία παιδιά, χώρισαν, νοσηλεύτηκε σε κλινική αποτοξίνωσης από το αλκοόλ και τώρα, έπειτα από κάποιες ερωτικές περιπέτειες, είναι έτοιμος να ερωτευτεί ξανά.

Οι δύο σταρ, πέρασαν ρομαντικό 3ήμερο σε πολυτελές θέρετρο στη Μοντάνα, το οποίο φιλοξενεί μόνο υπερβολικά πλούσιους και υπερβολικά διάσημους, και όπως όλα δείχνουν, ο ένας απολαμβάνει ιδιαίτερα την παρέα του άλλου. Βρισκόμαστε άραγε μπροστά στην επανασύνδεση της χρονιάς; Και εντέλει ο αληθινός έρωτας κρατάει για πάντα;

Πάντως από τον Μπραντ και την Άνιστον το περιμέναμε από αλλού μας ήρθε! Πολύ καλό ακούγεται για να είναι αληθινό αλλά ο χρόνος θα δείξει.

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: EPA/CJ GUNTHER

Read Next

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.