ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το “It girl” Lianna Perdis έχει τη δική του σειρά καλλυντικών, που χρησιμοποιεί η Κιμ Καρντάσιαν

Πηγαίνει ακόμα σχολείο, αλλά έχει ήδη τη δική της σειρά καλλυντικών και ήρθε στην Αθήνα για να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο αυστραλιανού περιοδικού.

Το “It girl” Lianna Perdis έχει τη δική του σειρά καλλυντικών, που χρησιμοποιεί η Κιμ Καρντάσιαν

Η ελληνικής καταγωγής Lianna Perdis, κόρη του διεθνούς Ελληνοαυστραλού και Hollywood makeup artist Napoleon Perdis, είναι το ανερχόμενο “It girl” στην Αυστραλία αλλά και στη διεθνή σκηνή της μόδας. Η Lianna, που από τον Σεπτέμβριο θα πηγαίνει σχολείο στην Αθήνα καθώς μετακομίζει μόνιμα στη χώρα μας, έχει τη δική της collection make up, είναι κεντρικό πρόσωπο στις καμπάνιες του οικογενειακού brand καλλυντικών “Napoleon Perdis” και έχει δική της στήλη με beauty tips σε γνωστό περιοδικό μόδας στην Αυστραλία.

Το “It girl” Lianna Perdis έχει τη δική του σειρά καλλυντικών, που χρησιμοποιεί η Κιμ Καρντάσιαν
Η Lianna από τον Σεπτέμβριο θα πηγαίνει σχολείο στην Αθήνα καθώς μετακομίζει μόνιμα στη χώρα μας.

Τον περασμένο μήνα φωτογραφήθηκε στην Αθήνα για το εξώφυλλο του νούμερο 1 σε κυκλοφορία Αυστραλέζικου teen περιοδικού “Girlfriend”. Στη συνέντευξη, η Lianna μιλάει στο περιοδικό για τη δική της collection make up “Total Bae” που λανσαρίστηκε τον προηγούμενο μήνα καθώς και για τη σταδιακή ανάμειξή της στην εταιρεία του πατέρα της Napoleon Perdis Cosmetics. H collection “Total Bae” απευθύνεται σε κοπέλες της ηλικίας της και φυσικά δημιουργήθηκε με την καθοδήγηση του πατέρα της Napoleon Perdis. Η ιδέα αυτή προέκυψε σκεπτόμενη ως έφηβη που θέλει να έχει τα καλλυντικά που καλύπτουν τις ανάγκες της ηλικίας της. Άλλωστε ακόμη και η συσκευασία των προϊόντων αποκαλύπτει κάτι τέτοιο καθώς έχει νεανικό στυλ και σχέδια από emoji’s τα οποία λατρεύει να χρησιμοποιεί και η ίδια.

Στη συνέντευξη, η Lianna μιλάει στο περιοδικό για τη δική της collection make up “Total Bae” που λανσαρίστηκε τον προηγούμενο μήνα καθώς και για τη σταδιακή ανάμειξή της στην εταιρεία του πατέρα της Napoleon Perdis Cosmetics.
Μπαμπάς και κόρη. Ο Napoleon Perdis με τη Lianna.

Με την προβολή τους στο περιοδικό “Girlfriend” έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους πολλά διάσημα μοντέλα όπως οι Miranda Kerr, Samantha Harris, Abbey Lee Kershaw, Alyssa Sutherland και Catherine McNeil. Μάλιστα, η editor του περιοδικού Tamara Davis δήλωσε ότι: “Το Girlfriend ως ηγέτης στην αγορά έχει παρουσιάσει πολλά από τα ανερχόμενα It girls της Αυστραλίας και είμαστε ενθουσιασμένοι που φιλοξενούμε το πρώτο εξώφυλλο της Lianna”.
Για τις ανάγκες της φωτογράφισης, η ομάδα του περιοδικού με επικεφαλής τη διάσημη φωτογράφο Carlotta Moye, η οποία έχει φωτογραφίσει τις Cate Blanchett, Miranda Kerr, Rachel Bilson και πολλές άλλες επώνυμες για εξώφυλλα μεγάλων τίτλων μόδας (π.χ. Vogue, Elle, In Style, κλπ.), ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα όπου πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση της Lianna! Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι πρώτη φορά που media από την Αυστραλία επισκέπτονται την Ελλάδα για τη Lianna, καθώς τον Ιανουάριο ήρθαν στην Αθήνα αποκλειστικά για να καλύψουν το πάρτι των γενέθλιων της.

Η Kim Kardashian με Napoleon Perdis προϊόντα ομορφιάς.

Η αγάπη της οικογένειάς της για την Ελλάδα είναι γνωστή γι’ αυτό άλλωστε πρόκειται να μείνουν και μόνιμα στην Ελλάδα. Ο πατέρας της Napoleon Perdis που ως makeup artist έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως η Miranda Kerr, Debra Messing, Melissa George, Renee Zellweger, Gemma Wαrd, Rhianna μεταξύ πολλών άλλων, και έχοντας το δικό του brand καλλυντικών με καταστήματα σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και ΗΠΑ, στηρίζει και προωθεί την Ελλάδα στο εξωτερικό με κάθε ευκαιρία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το γεγονός ότι ονόμασε μια συλλογή κραγιόν καλλυντικών με ονόματα αρχαίων Ελληνίδων θεών.

Δείτε το βίντεο του shooting στην Αθήνα.

Read Next

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.