ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το δικαστήριο καταδίκασε τον Τζόνι Ντεπ: Ένοχος τελικά για τον ξυλοδαρμό της Άμπερ Χερντ

Το δικαστήριο τελικά έκρινε πως οι ισχυρισμοί της εφημερίδας The Sun για ενδοοικογενειακή βία στον γάμο του Τζόνι Ντεπ ήταν «επί της ουσίας αληθείς».

Το δικαστήριο καταδίκασε τον Τζόνι Ντεπ: Ένοχος τελικά για τον ξυλοδαρμό της Άμπερ Χερντ

Tην επίμαχη δίκη ενάντια στο γνωστό, βρετανικό ταμπλόιντ The Sun έχασε τελικά ο Τζόνι Ντεπ, παρά το γεγονός ότι αρκετά στοιχεία που δόθηκαν στο δικαστήριο έδειχναν να τον δικαιώνουν.

Ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος έχει κατηγορηθεί από τη γνωστή εφημερίδα ότι ξυλοκοπούσε άγρια την πρώην συζυγό του Άμπερ Χερντ είχε καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, φέρνοντας στη δικαστική αίθουσα αρκετές αποδείξεις για την αθωώτητα του.

Τελικά όλα δείχνουν ότι δεν κατάφερε να πείσει το δικαστήριο, το οποίο έπειτα από την ενδελεχή εξέταση 14 περιστατικών βίας που είχε καταγγείλει η Αμπερ Χερντ, έκρινε ότι οι χαρακτηρισμοί της βρετανικής ταμπλόιντ για το πρόσωπο του Τζόνι Ντεπ ήταν «επί της ουσίας αληθείς».

«Τα θύματα συζυγικής βίας δεν πρέπει ποτέ να εξαναγκάζονται σε σιωπή», δήλωσε εκπρόσωπος της Sun, ευχαριστώντας τον πρόεδρο του δικαστηρίου και την ηθοποιό για το θάρρος της να καταθέσει ενώπιον του δικαστηρίου.

«Η απόφαση αυτή, η ετυμηγορία αυτή δεν αποτελεί έκπληξη», δήλωσαν οι συνήγοροι της ηθοποιού, η οποία ήταν μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη.

Στη συγκεκριμένη δίκη το πρώην ζευγάρι είχε προβεί σε απίστευτες αποκαλύψεις για τα όσα συνέβαιναν στην προσωπική του ζωή, ανακατεύοντας φίλους, συνεργάτες, ακόμα και πρώην βοηθούς τους στη δικαστική τους διαμάχη. Υπενθυμίζεται δε, ότι η Άμπερ Χερντ είχε προσκομίσει στη δικαιοσύνη φωτογραφίες με τις μελανιές και τα χτυπήματα στο πρόσωπό της, εικόνες που διέρρευσαν και στον Τύπο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κεντρική φωτογραφία: AΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.