ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Θα έπρεπε να αισθάνεται ντροπή». Σκληρή επίθεση ενάντια στη Mίντλετον για την εμφάνιση στα Βafta

Xαμός και έντονη απογοήτευση στο Twitter για το γεγονός ότι η Δούκισσα δεν ντύθηκε στα μαύρα για χάρη του Time's Up κινήματος.

«Θα έπρεπε να αισθάνεται ντροπή». Σκληρή επίθεση ενάντια στη Mίντλετον για την εμφάνιση στα Βafta

Mπήκε στο παλάτι της Μεγάλης Βρετανίας η Μέγκαν Μαρκλ και έφερε μαζί της κινηματογραφικό αέρα και μία υπόσχεη πως από τη στιγμή που η Ελισάβετ δέχθηκε για γυναίκα του εγγονού της μία μιγάδα, πρώην ηθοποιό με ένα διαζύγιο στο ενεργητικό της, οι παλιές, συντηρητικές εποχές του στέμματος έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Και κάπως έτσι όλοι περίμεναν πως αφού η Μαρκλ έχει σπάσει ήδη πολλές φορές το πρωτόκολλο με τις εμφανίσεις της, αδιαφορώντας για τους κανόνες του Μπάκιγχαμ (πιάνει κότσο το μαλλιά της και πάει σε επίσημες εκδηλώσεις, φοράει κουστούμια και ολόμαυρα σύνολα), και η Κέιτ Μίντλετον θα προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, υιοθετώντας ένα πιο σύχρονο πρόσωπο για χάρη της κοινής γνώμης.

Με λίγα λόγια όλα πίστευαν πως εχθές το βράδυ, στην απονομή των βραβείων Bafta η Δούκισσα δεν θα δώσει σημασία στο πρωτόκολλο και θα φορέσει μία ολόμαυρη τουαλέτα ως ένδειξη συμπαράστασης στο Time's Up Movement, ενάντια στην βία και την σεξουαλική κακοποίηση των γυναικών της παγκόσμιας showbiz.

Eκείνη φαίνεται πως το σκέφτηκε από δω, το σκέφτηκε από εκεί, τα ζύγισε, τα ξαναζύγισε και αποφάσισε να αδιαφορήσει για τις προσδοκίες όλων εκτός από μίας. Αυτές της Ελισάβετ και έτσι εμφανίστηκε στην εκδήλωση με μία σκουρόχρωμη πράσινη τουαλέτα με πολύ βαθύ ντεκολτέ, αρνούμενη να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο περί κινήματος και λοιπών κοινωνικών πρωτοβουλιών.

Από εκείνη ητν ώρα και στιγμή το Twitter έχει ξεσπάσει πολύ άσχημα εναντίον της και η πρώην αγαπημένη των Άγγλων βλέπει την καρέκλα της να τρίζει και την Μέγκαν να τρέχει για να πάρει την θέση της στο νούμερο ένα της λίστας με τους πιο δημοφιλείς γαλαζοαίματους στον κόσμο.

Το τι έχει γραφτεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν περιγράφεται:

«Απογοητευμένη με την Κέιτ Μίντλετον που δεν φόρεσε μαύρα στα Baftas. Το θέμα δεν είναι πολιτικό, είναι γυναικείο».

«Ξέρω ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν πρέπει να εμπλέκονται σε διαμαρτυρίες και τέτοια αλλά ειλικρινά θα ήταν τόσο κακό η Κέιτ Μίντλετον να βάλει μαύρα; Αισθάνομαι απογοητευμένη».

Σε μια ιστοσελίδα φαν της Μέγκαν και του Χάρι έγραψαν: «Πώς η Κέιτ δεν αισθανόταν ντροπή όταν καθόταν στην πρώτη σειρά με το πράσινο φόρεμά της ενώ όλες οι άλλες γύρω της φορούσαν μαύρα;».


«Ειλικρινά, καλύτερα να έμενε σπίτι της, αν δεν ήθελε να δείξει την υποστήριξή της στις γυναίκες».

«Πολύ απογοητευμέν από το γεγονός ότι η Κέιτ Μίντλετον δεν φόρεσε μαύρα δείχνοντας την αλληλεγγύη της στις γυναίκες. Μάλλον θα ήθελε να δείχνει διαφορετική από τους υπολοίπους που πληρώνουν φόρους να υποστηρίζουν αυτόν τον τρόπο ζωής της. Ντροπή».

«Αγαπητή Κέιτ ο χρόνος σου τελείωσε! Μαύρη ζώνη; Είσαι σοβαρή; Είμαστε έτοιμες για το νέο μας είδωλο, την Μέγκαν Μαρκλ».

Bέβαια να πούμε πως υπάρχουν και κάποιοι που την υποστηρίζουν, τονίζοντας το πόσο δύσκολη είναι η θέση της και ότι άλλωστε την αντίθεση σου σε ένα άσχημο, κοινωνικό φαινόμενο δεν την επισημαίνεις με ρούχα αλλά με τη γενικότερη στάση σου. Διευκρινίζοντας παράλληλα ότι προφανώς το Μπάκιγχαμ τής το απαγόρευσε.

Από την άλλη πιστεύει κανείς πως η Νταϊάνα θα είχε ζητήσει ποτέ άδεια για να ντυθεί στα μαύρα αν πίστευε πως αυτό έπρεπε να κάνει;

Read Next

08 Μαϊ 2024
08 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: H Eλένη Φουρέιρα σε μια εκρηκτική performance

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, ξεκίνησε ο Α’ ημιτελικός της φετινής Eurovision.

Περισσότερα από

News

08 Μαϊ 2024

Η θρυλική ζωή της Σίρλεϊ Μακ Λέιν στις σελίδες του νέου της βιβλίου "The Wall of Life"

Στα απομνημονεύματα της θα αναφερθεί στην καριέρα της, τα παιδιά της, τον αδερφό της Γουόρεν Μπίτι και βέβαια στις συναντήσεις της με σπουδαίες προσωπικότητες.

08 Μαϊ 2024

Δύσκολες ώρες για την Ελεονώρα Μελέτη: Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της

Με μία συγκινητική ανάρτηση, η Ελεονώρα Μελέτη αποχαιρέτησε τη γιαγιά της.

08 Μαϊ 2024

Ο βασιλιάς Κάρολος είναι πολύ απασχολημένος για να συναντήσει τον γιο του πρίγκιπα Χάρι, που επισκέπτεται τη χώρα

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα συναντήσει τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο κατά τη διάρκειας της επίσκεψής του στη Βρετανία

08 Μαϊ 2024

Met Gala 2024: H Πάμελα Άντερσον με το πιο φυσικό μακιγιάζ της βραδιάς, έκανε και πάλι την διαφορά

H 56χρονη σταρ άφησε γι΄αυτήν την βραδιά, πίσω το makeup free look της, και αφέθηκε στα έμπειρα χέρια της make-up artist, Pat McGrath.

07 Μαϊ 2024
07 Μαϊ 2024

Met Gala 2024: Οι λαμπερές παρουσίες του μεγαλύτερου fashion event

Η Τζένιφερ Λόπεζ με naked dress Schiaparelli και η Ζεντάγια με υπέροχο Maison Margiela.

07 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: To look της Μαρίνας Σάττι που ενθουσίασε τους fans της

Το γαλλικό brand που προτίμησε για την εμφάνισή της, στην τελετή έναρξης της Eurovision 2024.

07 Μαϊ 2024

Καταλήψεις για τη Γάζα σε Οξφόρδη kai Κέιμπριτζ

Βρετανοί φοιτητές έστησαν σκηνές στις ιστορικές πανεπιστημιουπόλεις της Οξφόρδης και του Κέιμπριτζ.