ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η θρυλική ζωή της Σίρλεϊ Μακ Λέιν στις σελίδες του νέου της βιβλίου "The Wall of Life"

Στα απομνημονεύματα της θα αναφερθεί στην καριέρα της, τα παιδιά της, τον αδερφό της Γουόρεν Μπίτι και βέβαια στις συναντήσεις της με σπουδαίες προσωπικότητες.

Η Σίρλεϊ Μακ Λέιν γιορτάζει τα 90α γενέθλιά της ανακοινώνοντας την κυκλοφορία ενός νέου βιβλίου-έκπληξη.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα ξετυλίξει τη ζωή της στις σελίδες του "The Wall of Life" ενώ θα μοιραστεί περισσότερες από 150 φωτογραφίες από το προσωπικό της αρχείο.

"Έζησα μια υπέροχη ζωή και ήθελα να τη μοιραστώ" είπε η μοναδική ηθοποιός στο PEOPLE. "Όλες οι φωτογραφίες, μου έφεραν πίσω τόσο υπέροχες αναμνήσεις".

Στο "The Wall of Life", η Σίρλεϊ Μακ Λέιν θα αποκαλύψει μεταξύ άλλων, στιγμές από την παιδική της ηλικία, την σχέση της με τον βραβευμένο με Όσκαρ αδερφό της, Γουόρεν Μπίτι, τα πρώτα βήματα στο Broadway, την μητρότητα καθώς και αξέχαστες αναμνήσεις από την θρυλική της καριέρα και από συναντήσεις με αξιόλογες προσωπικότητες όπως με τους Φρανκ Σινάτρα(Frank Sinatra), Μπέτι Ντέιβις (Bette Davis) και Δαλάι Λάμα.

Η σταρ σχεδιάζει να γιορτάσει τα σημερινά της γενέθλια με ένα πριβέ δείπνο με φίλους. "Θα μαζευτούμε και ελπίζω να φάμε κάτι καλό" συμπληρώνει και αποκαλύπτει το μυστικό της μακροζωίας της που είναι ο χορός.

"Ξεκίνησα τριών ετών ενώ σταμάτησα να χορεύω στα 67 μου χρόνια. Μου δίδαξε πειθαρχία, συνεργασία, αγάπη για τη μουσική και διαχείριση του πόνου".

Έχοντας στα χέρια της πολυάριθμα βραβεία μεταξύ αυτών και το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για την ταινία "Terms of Endearment" η αγαπημένη ηθοποιός σήμερα δηλώνει ότι είναι ευγνώμων που είναι υγιής και μπορεί να δουλεύει.

Σύντομα θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας ταινίας με τίτλο "People Not Places". "Είναι ένα υπέροχο σενάριο και ετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε" αναφέρει χαρακτηριστικά η θρυλική σταρ.

Το "The Wall of Life", Θα κυκλοφορήσει στα ράφια των βιβλιοπωλείων στις 22 Οκτωβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

19 Μαϊ 2024
19 Μαϊ 2024

Τζον Κένεντι Τζούνιορ – Καρολάιν Μπεσέτ Κένεντι:Το πιο υπέροχο και τραγικό ζευγάρι της Αμερικής

Το βιβλίο "Once Upon a Time" που θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου στην Αμερική αναφέρεται στην λαμπερή και καταστροφική γνωριμία του υπέροχου αυτού ζευγαριού με το τραγικό τέλος.

Περισσότερα από

News

19 Μαϊ 2024

Τζέιν Σέιμουρ: O μεγάλος έρωτας ήρθε στα 73 της έτη- "νόμιζα ότι είχα τελειώσει με τους άντρες"

Η ζωή κρύβει εκπλήξεις και ο έρωτας θα σε βρει όποτε εκείνος θέλει!

19 Μαϊ 2024

H Άντζελα Γκερέκου θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Σίσσυ σε νέα παραγωγή

Η Άντζελα Γκερέκου θα παίξει στη θεατρική παράσταση "Sissy in Heaven" στην οποία θα κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

19 Μαϊ 2024

Χρήστος Βασιλόπουλος: "Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς, αρκεί να είναι ισορροπημένοι"

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Δύο στις 10" και μίλησε για τη ζωή του μετά το χωρισμό του.

18 Μαϊ 2024

Ο 74χρονος Ρίτσαρντ Γκιρ έδειξε (και) στις Κάννες πόσο ερωτευμένος είναι με την Αλεχάντρα Σίλβα

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας "Oh, Canada", είχε δίπλα του την 41 ετών σύζυγό του, τον γιο του και βέβαια την συμπρωταγωνίστριά του, Ούμα Θέρμαν.

18 Μαϊ 2024

Η αειθαλής Σόφη Ζαννίνου κομψή με γαλάζιο ταγιέρ

Η Σόφη Ζαννίνου στα 73 παραμένει κομψή και λαμπερή.

18 Μαϊ 2024

Η απίστευτη μεταμόρφωση του Μπίλι Ζέιν σε Μάρλον Μπράντο

Όχι, δεν είναι ο Μάρλον Μπράντο που γυρίζει μια νέα ταινία. Είναι ο Μπίλι Ζέιν, που ενσαρκώνει τον μύθο του σινεμά στην επερχόμενη ταινία "Βαλς με τον Μπράντο".

18 Μαϊ 2024
18 Μαϊ 2024

Γιώργος Λάνθιμος: Το θερμό πεντάλεπτο χειροκρότημα στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας του ταινίας, στο Φεστιβάλ των Καννών

Ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης είχε στο πλευρό του την λαμπερή πρωταγωνίστριά του, Έμα Στόουν, τον Γουίλεμ Νταφόε και άλλους συντελεστές της ταινίας.