ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πριγκίπισσα Diana: Το απίστευτο μυστικό για τα μαλλιά της που δε γνωρίζαμε μέχρι σήμερα

Το αποκάλυψε ο προσωπικός κομμωτής της.

Πριγκίπισσα Diana: Το απίστευτο μυστικό για τα μαλλιά της που δε γνωρίζαμε μέχρι σήμερα

Εκτός από το μοναδικό στυλ, το ζεστό χαμόγελο και την λαμπερή προσωπικότητα, ένα πράγμα για το οποίο ξεχώριζε η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν τα μαλλιά της. Η ογκώδης, ξανθιά κουπ της εποχής ήταν σήμα κατατεθέν της πριγκίπισσας και κάθε αλλαγή στα μαλλιά της, γινόταν αμέσως πρωτοσέλιδο.

Η ίδια χαιρόταν με την αγάπη του κόσμου, αλλά είχε τόσο κουραστεί με τα δημοσιεύματα που αφορούσαν την εμφάνισή της, που πήρε μία απίστευτη απόφαση. Μιλώντας στο περιοδικό Town & Country, ο προσωπικός κομμωτής της Νταϊάνα, Richard Dalton επιβεβαίωσε τη φρενίτιδα που επικρατούσε γύρω από τα μαλλιά της.

Όταν η ίδια θέλησε να τα κόψει λίγο πιο κοντά για ένα ταξίδι στην Αφρική, οι δυο τους κατέληξαν στο μόνο τρόπο με τον οποίο αυτό θα μπορούσε να γίνει χωρίς να τραβήξει την προσοχή του κόσμου: να τα κόβει σταδιακά, κρυφά, ελάχιστους πόντους κάθε φορά, ώστε η αλλαγή να μην γίνει αντιληπτή από τον κόσμο.

«Έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Έπρεπε να τα κόβω ελάχιστα κάθε φορά, σε διάστημα μερικών εβδομάδων», σχολιάζει ο Dalton. Πράγματι, το εγχείρημα πέτυχε και η Νταϊάνα εμφανίστηκε στην Αφρική με διαφορετικό κούρεμα, χωρίς να γίνει πρωτοσέλιδο.

Η ίδια ήταν ιδιαίτερα επιμελής με τα μαλλιά της και μάλιστα, έπαιρνε μαζί της στα ταξίδια τον άλλο προσωπικό κομμωτή της Sam McKnight, ώστε το look της να διατηρείται αψεγάδιαστο. Εκείνος, με τη σειρά του, είχε δηλώσει σε μια συνέντευξη: «Η Νταϊάνα γνώριζε τη δύναμή της. Μια φορά μου είχε πει 'πηγαίνω σε μέρη όπου ο κόσμος περιμένει να δει την πριγκίπισσα Νταϊάνα- δεν μπορώ να τους απογοητεύσω. Δε θέλουν να με δουν να βγαίνω από το γυμναστήριο.Θέλουν να δουν την πριγκίπισσα'».

Read Next

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.