ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Παναγιώτα Βλαντή: «Οικογένεια σημαίνει παιδί, όμως όχι μόνο αυτό»

Η επιθυμία της να αποκτήσει παιδί και το περιστατικό που της έβαλε σκέψεις να αλλάξει επάγγελμα.

Παναγιώτα Βλαντή: «Οικογένεια σημαίνει παιδί, όμως όχι μόνο αυτό»

Η Παναγιώτα Βλαντή σημειώνοντας μια σημαντική πορεία στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης, έχει αποκτήσει εμπειρίες και γνώσεις, οι οποίες εύκολα την κατατάσσουν πλέον μεταξύ των ταλαντούχων καλλιτεχνών. Η ηθοποιός, με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega, μίλησε για το γάμο της, που πραγματοποιήθηκε λίγους μήνες νωρίτερα, για την επιθυμία της να μεγαλώσει η οικογένεια της, όπως επίσης και για το ελληνικό #MeToo.

Η Παναγιώτα Βλαντή φρόντισε να κρατήσει την τελετή του γάμου της, με τον Γιάννη Βλάχο, σε πολύ στενό ιδιωτικό κύκλο καθώς ήθελε να ευχαριστηθεί την ξεχωριστή αυτή ημέρα, όσο περισσότερο γινόταν, χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων και φωτογράφων. «Με ενδιέφερε την ημέρα του γάμου να μην έχω δημοσιογράφους και φωτογράφους. Θέλαμε να ευχαριστηθούμε το μυστήριο. Μετά με πολλή χαρά το επικοινωνήσαμε. Ήταν δύσκολο να το κρύψουμε, είχαμε αποφασίσει να το πούμε μόνο σε πολύ λίγο κόσμο» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, ενώ στην συνέχεια επισήμανε πως επιθυμεί να μεγαλώσει η οικογένεια τους με ένα παιδί, χωρίς ωστόσο να βιάζεται και να αγχώνεται για το αν θα συμβεί, αφού εκείνη και ο σύζυγός της συνθέτουν πλέον την οικογένεια τους. «Οικογένεια φυσικά σημαίνει και παιδί όχι όμως μόνο αυτό. Είναι κυρίως δύο άνθρωποι. Αγαπάμε πολύ τα παιδιά και αν είναι να έρθει, θα έρθει, δεν αγχωνόμαστε. Θαυμάζω πολύ τους ανθρώπους που υιοθετούν. Φυσικά και είμαι υπέρ. Οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό δείχνουν ότι έχουν μεγάλο σθένος και έχουν ξεπεράσει το εγώ τους».

Θαυμάζω πολύ τους ανθρώπους που υιοθετούν. Φυσικά και είμαι υπέρ. Οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό δείχνουν ότι έχουν μεγάλο σθένος και έχουν ξεπεράσει το εγώ τους

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο κίνημα #MeToo, αλλά και στην παρενόχληση που υπέστη η ίδια στον εργασιακό της χώρο, ένα περιστατικό που την οδήγησε στην σκέψη να τα παρατήσει και να αλλάξει επάγγελμα. «Με το #MeToo πιστεύω ότι θα υπάρξει ξεκαθάρισμα στο χώρο του θεάτρου. Πιστεύω ότι έχει βοηθήσει και νεότερους συναδέλφους μου, να μπορούν να μιλούν και να μην το κρύβουν. Πάντα θα υπάρχει παρενόχληση, αλλά θα μπορούμε να μιλάμε πια...Πέρασαν πολλά από το μυαλό μου. Είχα στεναχωρηθεί, είχα πληγωθεί, ντρεπόμουν, φοβόμουν, ήθελα να αλλάξω δουλειά. Αλλά υπήρξαν γενναιόδωροι άνθρωποι που με βοήθησαν και με στήριξαν. Σέβομαι τις δηλώσεις των γυναικών που το έχουν πει και τις υποστηρίζω μέχρι τέλος», τόνισε η Παναγιώτα Βλαντή.

Κεντρική Φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.