ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ κατέληξε στο νοσοκομείο από ακραία απώλεια βάρους για τις ανάγκες νέας ταινίας

Στη δυστοπική «The Midnight Sky» υποδύεται έναν επιστήμονα στην Αρκτική, έναν ρόλο για τον οποίο έχασε απότομα 12 κιλά και διαγνώστηκε με δυνητικά θανατηφόρο πάθηση.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ κατέληξε στο νοσοκομείο από ακραία απώλεια βάρους για τις ανάγκες νέας ταινίας

Παρακολουθώντας τη νέα ταινία του Netflix, «The Midnight Sky», ας έχουμε κατά νου την κυριολεκτικά αιματηρή θυσία που αναγκάστηκε να κάνει ο Τζορτζ Κλούνεϊ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της. Ο οσκαρικός ηθοποιός, όταν κλήθηκε να υποδυθεί έναν καρκινοπαθή αστροναύτη έχασε απότομα 12 κιλά με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο και να νοσηλευτεί για αρκετές μέρες, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Προσπαθούσα υπερβολικά να χάσω γρήγορα βάρος και μάλλον δεν φρόντιζα τον εαυτό μου» παραδέχτηκε ο 59χρονος ηθοποιός για την περιπέτεια υγείας όπου τον οδήγησε η νέα του ταινία, την οποία επίσης σκηνοθετεί.

Συγκεκριμένα, μετά την απότομη και ακραία απώλεια βάρους, τέσσερις μέρες προτού ξεκινήσουν τα γυρίσματα του δυστοπικού φιλμ, ο Κλούνεϊ διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με παγκρεατίτιδα, μια δυνητικά θανατηφόρο πάθηση.

Τέσσερις μέρες προτού ξεκινήσουν τα γυρίσματα του δυστοπικού φιλμ, ο Κλούνεϊ διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με παγκρεατίτιδα, μια δυνητικά θανατηφόρο πάθηση.

Μάλιστα η απώλεια βάρους δεν ήταν η μοναδική μεταμόρφωσή του για τις ανάγκες του ρόλου: «Άφησα να μεγαλώσει ένα μεγάλο, άσχημο μούσι, το οποίο όμως ο γιος μου λάτρεψε γιατί μπορούσε να κρύψει μέσα πράγματα χωρίς να το καταλάβω μέχρι που πήγαινα για δουλειά και συνειδητοποιούσα, ωχ, ένα γλειφιτζούρι έχει κολλήσει στα γένια μου» σχολίασε με χιούμορ ο αγαπημένος ηθοποιός, προσθέτοντας: «Από την άλλη, η σύζυγος και η κόρη μου αληθινά ανακουφίστηκαν όταν ξυρίστηκα γιατί κάτω από όλο αυτό το χάος, ήταν δύσκολο να διακρίνεις ένα πρόσωπο».

Η ταινία παρακολουθεί τις περιπέτειες ενός μοναχικού επιστήμονα στην Αρκτική, μετά από μια παγκόσμια καταστροφή, που επιδίδεται σε έναν αγώνα δρόμου για να προειδοποιήσει ένα πλήρωμα αστροναυτών να μην επιστρέψουν στη Γη. Έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 23 Δεκεμβρίου στο Netflix.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «The Midnight Sky»:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: EPA/KIMMO BRANDT

Read Next

30 Απρ 2024

Dear God, the Parthenon is still broken: Ο Γιώργος Λάνθιμος κυκλοφορεί το πρώτο του φωτογραφικό βιβλίο

Ο Γιώργος Λάνθιμος κυκλοφόρησε το πρώτο του φωτογραφικό βιβλίο, με εικόνες από τα γυρίσματα του Poor Things, ένα ανέκδοτο ποίημα της Patti Smith εμπνευσμένο από την ταινία και την Emma Stone σε ρόλο "βοηθού".

30 Απρ 2024
Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024
29 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ - Έμιλι Μπλαντ: Ποζάρουν στον φακό του Νίκου Αλιάγα στο Παρίσι

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμιλι Μπλαντ πρωταγωνιστούν στην ταινία The Fall Guy.

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.