ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ο Γιώργος για μένα είναι όπως είναι ο Άγγελος, ο γιος μας»:

Η σπάνια σχέση της Ευρυδίκης και του Θεοφάνους.

«Ο Γιώργος για μένα είναι όπως είναι ο Άγγελος, ο γιος μας»:

Η Ευρυδίκη και ο Στέλιος Κουδουνάρης έδωσαν το δικό τους ραντεβού στην ΕΡΤ1, σε ένα ιδιαίτερο «Σημείο συνάντησης». Δύο πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες του χώρου του θεάματος συνομιλούν, με εμφανές ατού τους, τη μοναδική χημεία. Η Ευρυδίκη και ο Στέλιος Κουδουνάρης. Οι δύο τους συζητούν για όλα όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνους, μοιράζονται μυστικά και δε διστάζουν να κάνουν εξομολογήσεις.

Η Ευρυδίκη εξηγεί για πρώτη φορά πως έφτασε στο σημείο να παντρευτεί τρεις φορές στη ζωή της ενώ αρχικά δεν μπορούσε καν φανταστεί τον εαυτό της να φτάνει στα σκαλιά της Εκκλησίας. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, θυμάται επίσης, άγνωστες ιστορίες γύρω από τις έξι συμμετοχές της στην Eurovision, τα χρόνια που σπούδασε στην Γαλλία, τη μητρότητα και πως την βίωσε όταν ήταν στο καλύτερο σημείο της καριέρας της, τραγούδια που γράφτηκαν για εκείνη αλλά τελικά δεν τα ερμήνευσε και αποκαλύπτει τα όνειρα της για το μέλλον.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, από την δική του πλευρά, μιλάει για την καρμική του σχέση με τη μόδα, αφού όσο θυμάται τον εαυτό του ζούσε μέσα στα υφάσματα. Μιλάει για τις δυσκολίες που συνάντησε στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, την εμπειρία του να είναι κριτής σε τηλεοπτική εκπομπή και τι τον έκανε να πει το ναι σε αυτή την επαγγελματική πρόταση. Μάλιστα, σε μία στιγμή απολογισμού παραδέχεται ότι είχε «άγνοια κινδύνου» όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την τηλεόραση. Επίσης, μιλάει για τη σχέση του με τα social media και πώς αντιδρά στα κακοπροαίρετα σχόλια, το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας, ενώ αποκαλύπτει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα που θα συζητηθεί.

Σε αυτό το «Σημείο Συνάντησης» η θετική ενέργεια μεταξύ δύο ανθρώπων που εκτιμούν ο ένας τον άλλον αποτυπώνεται στον απόλυτο βαθμό. Μία συζήτηση που σε ταξιδεύει μέσα από ιστορίες που στο άκουσμα τους χαμογελάς και εμπνέεσαι.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΒΕΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΟΥΔΟΥΝΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΔΙΚΗΣ:

Πηγή: ert.gr

Φωτό: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.