ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μισέλ Ομπάμα: «Ναι, έκανα εξωσωματική και ναι, πηγαίνουμε σε σύμβουλο γάμου»

Όπως αποκαλύπτει η Μισέλ στην αυτοβιογραφία της, τίποτα δεν είναι ροζ. Ούτε κι αυτή η οικογένεια Ομπάμα.

Μισέλ Ομπάμα: «Ναι, έκανα εξωσωματική και ναι, πηγαίνουμε σε σύμβουλο γάμου»

Αν νομίζει κανείς ότι στην περίπτωση των Ομπάμα όλα είναι τέλεια, κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος. Ακόμα κι αυτή η οικογένεια, με την τόσο μεγάλη δημοφιλία, έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες όπως - γενναιόδωρα - αποκάλυψε η Μισέλ Ομπάμα στην εκπομπή Good Morning America του AB με αφορμή την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της με τίτλο Becoming στις 13 Νοεμβρίου.

Τα απομνημονεύματα της Μισέλ θα κυκλοφορήσουν μετά από συμφωνία του ζεύγους Ομπάμα με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House, με βάση την οποία εκείνη και ο πρώην πρόεδρος θα γράψουν από ένα βιβλίο. Φέρεται ότι θα λάβουν συνολικά ποσό που ξεπερνά τα 60 εκατομμύρια δολάρια.

Η αποβολή και η εξωσωματική για να αποκτήσει τις κόρες της

Στο βιβλίο η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αποκαλύπτει την οδυνηρή εμπειρία μιας αποβολής που είχε πριν από 20 χρόνια, καθώς και ότι υποβλήθηκε σε εξωσωματική γονιμοποίησε για να αποκτήσει τις δύο κόρες της, Σάσα και Μαλία.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της, λοιπόν, αισθάνθηκε «μόνη και χαμένη» μετά την αποβολή που της συνέβη πριν από περίπου δύο δεκαετίες. «Ένιωσα σαν να απέτυχα επειδή δεν γνώριζα πόσο συχνά συμβαίνουν αποβολές, αφού δεν μιλούσαμε γι’ αυτό το θέμα. Βιώνουμε τον πόνο μας, νιώθοντας ότι έχουμε καταρρεύσει. Είναι σημαντικό να γνωρίζουν οι νέες μητέρες ότι συμβαίνουν και αποβολές», είπε.

Στην ίδια συνέντευξη είπε ακόμη ότι όταν ήταν περίπου 34 ετών συνειδητοποίησε ότι «το βιολογικό ρολόι είναι πραγματικό» κι ότι «η παραγωγή ωαρίων περιοριζόταν», και γι’ αυτό αποφάσισε να καταφύγει στην εξωσωματική γονιμοποίηση.

«Νομίζω ότι το χειρότερο που κάνουμε ως γυναίκες η μία στην άλλη είναι που δεν μιλάμε με ειλικρίνεια για τα σώματά μας και το πώς λειτουργούν», τόνισε.

Ο έρωτας και ένας γάμος που πέρασε από δοκιμασία

Η 54χρονη Μισέλ περιγράφει στο βιβλίο της πώς ερωτεύτηκε τον μέλλοντα άνδρα της μια καλοκαιρινή βραδιά στο Σικάγο: «Μόλις επέτρεψα στον εαυτό μου να νιώσει κάτι για τον Μπαράκ, με κατέκλυσαν αισθήματα, μια έκρηξη λαχτάρας, ευγνωμοσύνης, πλήρωσης και θαυμασμού»

Αλλά δεν ήταν όλα πάντα αρμονικά στη σχέση τους. Καταρρίπτοντας την εικόνα του τέλειου ζευγαριού που έχουν πολλοί Αμερικανοί για τους πρώην ενοίκους του Λευκού Οίκου, η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε ακόμη ότι ο γάμος της δοκιμάστηκε κατά καιρούς, όπως τότε που ο Μπαράκ Ομπάμα εξελέγη γερουσιαστής και την άφηνε μόνη στο σπίτι να κάνει τις ενέσεις της εξωσωματικής.

«Για μας η προσφυγή σε σύμβουλο γάμου ήταν ένας απ’ τους τρόπους, όπου μάθαμε πώς να λύνουμε συζητώντας τις διαφορές μας. Γνωρίζω πολλά νεαρά ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα και νομίζουν ότι κατά κάποιο τρόπο κάτι τρέχει μεταξύ τους. Και θέλω να γνωρίζουν ότι η Μισέλ κι ο Μπαράκ Ομπάμα, που έχουν έναν καταπληκτικό γάμο και αγαπιούνται, δουλεύουν για αυτό. Κι όποτε υπάρχει ανάγκη, ζητάμε βοήθεια για τον γάμο μας».

Δείτε ένα βίντεο με τους δυο τους:

Πηγή: thetoc.gr

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.